Cordial Muelle Viejo

apollo mondo local

  • Lomahelmi Puerto de Mogánissa
  • Allas upealla merinäköalalla
  • Moderneja huoneistoja jopa 6 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon olemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, rauhallisuus, alas alue, aurinkotuoleja runsaasti kaikille, huoneen koko ja varustelu,...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 151 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu huoneistohotelli Cordial Muelle Viejo sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Istahda aurinkotuoliin ja nauti kauniista merinäköalasta. Hotellista on lyhyt kävelymatka kylän viihtyisiin ravintoloihin ja kauppoihin.

Allasalue ja aurinkoterassi

Tyylikäs allasalue, josta on suora merinäköala. Allas on lämmitetty talvisin vähintään 22-asteiseksi, mutta lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja, istuinryhmiä ja muutamia balilaisia vuoteita. Katolta löytyy aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Maksuttomat allaspyyhkeet, vaihto lisämaksusta.

Lisätietoa hotellista

Vastaanotto on avoinna päivisin. Saapuessa ja lähtiessä bussi pysähtyy noin 200 metrin päässä hotellista riippuen alueen liikenteestä, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Maksullinen ulkopysäköinti. Pysäköinti autotallissa maksuton.

Tutustu ympäristöön

Hotellin ulkopuolella sijaitsevalla rantakadulla on useita ravintoloita, kahviloita ja pieniä kauppoja sekä supermarketti. Hotellista on lyhyt kävelymatka Puerto de Mogánin kylään, jota pidetään yhtenä Gran Canarian mukavimmista lomakohteista.

Lue lisää Apollo Mondo Local -valikoimastamme.

Ateriat

  • Ei aterioita
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Puerto de Mogán

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa on hotelli, joka on rakennettu kanarialaisen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.

Radisson Blu Resort & Spa

Radisson Blu Resort & Spa on tasokas hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä kaunis allasalue, jossa on kolme allasta. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.

Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.

Cordial Magec Taurito

Koe pienen Tauriton lomakohteen rauhallisuus! Siellä laakson rinteessä upeissa merimaisemissa sijaitsee mukava huoneistohotelli Cordial Magec Taurito. Huoneistoista tulee täydellinen toinen koti loman ajaksi, ja hotellissa on sekä kuntosali treenaamista varten että allasalue rentoutumista varten.