Cordial Muelle Viejo

apollo mondo local

  • Lomahelmi Puerto de Mogánissa
  • Allas upealla merinäköalalla
  • Moderneja huoneistoja jopa 6 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon ollemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ypperligt läge, lugnt och fridfullt. Bra simmöjligheter i polen och nära till stranden. Stora bal...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 87 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu huoneistohotelli Cordial Muelle Viejo sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Istahda aurinkotuoliin ja nauti kauniista merinäköalasta. Hotellista on lyhyt kävelymatka kylän viihtyisiin ravintoloihin ja kauppoihin.

Allasalue ja aurinkoterassi

Tyylikäs allasalue, josta on suora merinäköala. Allas on lämmitetty talvisin vähintään 20 asteiseksi, mutta lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja, istuinryhmiä ja muutamia balilaisia vuoteita. Katolta löytyy aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Maksuttomat allaspyyhkeet, vaihto lisämaksusta.

Lisätietoja hotellista

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellista riippuen liikenteestä. Matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Tutustu ympäristöön

Hotellin ulkopuolella sijaitsevalla rantakadulla on useita ravintoloita, kahviloita ja pieniä kauppoja sekä supermarketti. Hotellista on lyhyt kävelymatka Puerto de Mogánin kylään.

Lue lisää Apollo Mondo Local -valikoimastamme.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Puerto Mogánissa on useita rakennustyömaita jotka saattavat häiritä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi