Gran Canaria – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Lue Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia Gran Canarian suosituimmista hotelleista, jotka ovat saaneet myös korkeat pisteet asiakastyytyväisyydestä. Hotellien asiakasarviot -sivulla voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai hotellista toiselta asiakkaalta.

Gran Canarian saarella on jokaiselle jotakin. Las Palmasin kaupunki on pieni ja vilkas espanjalaiskaupunki, mutta Las Palmasin läheltäkin löytyy myös rauhallisempia paikkoja ja pitkä hiekkaranta. Gran Canaria sopii erityisesti rantalomailun ystäville, ja saaren hotellit ovat Kanariansaarten parhaimmistoa. Saarella on myös vahva oma kulttuurinsa ja historiansa sekä valloittavaa luontoa, johon kannattaa tutustua.

Kokemuksia Gran Canarian Lopesan Baobab Resort -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 9.1 /10

Todella upeasti toteutettu hotelli, joka oli vielä hienompi kuin kuvissa. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi. Liikuntaohjelmaakin löytyi ihan kivasti ja altaat olivat hienoja." - Mia, Espoo.

Erinomainen hotelli lapsiperheille. Paljon tekemistä, lapsille ohjelmaa ja omat alueet. Puolihoito oikein hyvä, ruoka tarpeeksi vaihtelevaa ja todella hyvälaatuista. Huoneet hienot ja riittävän tilavat, hyvät sängyt, hyvä suihku. Erinomainen palvelu, hyvä henkilökunta ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta." - Jukka, Espoo.

Lue lisää kokemuksia Lopesan Baobab Resort -hotellista

Kokemuksia Gran Canarian Cordial Mogan Valle -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 7.9 /10

Upeat näkymät Superior-huoneista - Suuret ja lapsiystävälliset parvekkeet - Lapset huomioitu mm. leikkipaikkojen suhteen - Lämmitetyt ja suuret uima-altaat - Splash Park pienille lapsille - Palvelu erinomaista, lapsiin suhtauduttiin todella hyvin - Mahtavat siivoojat - Ilmainen lämmityspatteri! - Rauhallinen sijainti, ei juuri mitään melua." - Tero, Helsinki

Hiljainen ja rauhallinen hotelli, juuri sopiva lapsiperheille. Ihanan iso parveke. Riittävän tilavat huoneistot.." - Päivi, Pukkila.

Lue lisää kokemuksia Cordial Mogan Valle -hotellista

Miksi valita pakettimatka?

  • Valmismatkapaketti sisältää lennot ja hotellin
  • Valikoidut hotellit suosituissa lomakohteissamme
  • Useimmiten suorat lennot kohteeseen
  • Apollomatkojen opaspalvelut paikan päällä