Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Maspalomas Resort by Dunas on uusin Apollo Mondo Family -hotellimme. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Ja kuten aina Apollo Mondo Family -hotelleissamme, myös tästä hotellista löydät Club Polly & Minon lastenkerhon, Apollon uimakoulun, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén terassilla!

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 3-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neljän huoneen huoneistoja 4-8 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2385 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,7 km
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa Maspalomas Resort by Dunas -hotelliin! Hotelli on tehty tyypilliseen kanarialaiseen tyyliin, ja hotelli koostuu pienistä, hajallaan olevista rakennuksista, jotka sijaitsevat vehreän ympäristön keskellä. Hotellissa on kodikas ja rento ilmapiiri, ja mukava henkilökunta on aina valmis auttamaan.

Allasalue ja ranta

Hotellin rehevässä puutarhassa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on uima-allas ja erillinen lastenallas ja toisessa uima-allas lastenosalla. Perheen pienimmille löytyy Duni Parkin kahluuallas. Altaat on lämmitetty talvisin vähintään 24 asteiseksi. Altaiden lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari. Maspalomasin hiekkaranta on pienen matkan päässä, mutta hotellilla on bussiyhteys rannalle neljä kertaa päivässä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana.

Ravintola

Hotellin ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen sekä lounas ja illallinen. Laajasta noutopöydästä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Allasbaari The Corner tarjoilee juomia, jäätelöä, voileipiä, pizzaa, hampurilaisia ja ranskalaisia. Samasta paikasta voit nauttia myös iltapäiväkahvit, ja iltaisin se toimii grilliravintolana useana iltana viikossa.

Mondo Café

Mondo Café -kahvi- ja mehubaarista voit ostaa cappuccinoa, espressoa, erikoiskahvia, useita erilaisia vastapuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä lisukkeineen. Kahvila sijaitsee hotellin kattoterassilla, joka on myös täydellinen paikka nauttia kauniista auringonlaskuista.

Lastenkerho ja uimakoulu

Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino tarjoaa monipuolista ohjelmaa kuutena päivänä viikossa. Täällä tapaat myös lasten suosikit Pollyn ja Minon, jotka voit myös tilata huoneeseen esimerkiksi pientä syntymäpäiväsankaria ilahduttamaan! Täältä voit lukea lisää Pollysta ja Minosta. Lapset voivat opetella myös uimaan Apollon omassa uimakoulussa, Swim School by Apollossa. Uimakoulua pitävät Apollon omat, koulutetut ohjaajat.

Kuntosali ja ryhmäliikuntaa

Hotellissa järjestetään ryhmäliikuntaa pohjoismaisten ohjaajien opastuksella. Hotellissa on myös pieni kuntosali.

Lisätietoa

Maksuton Wi-Fi. Hotellissa on hyvinvarusteltu minimarket. Kävelymatkan päässä dyyneiltä, ostospaikoista ja golfkentältä. Liikenne hotellin ympärillä sekä musiikki ja äänet hotellin baarista voidaan kokea häiritsevänä osasta huoneistoista.

Sisältyy hintaan Maspalomas Resort by Dunasissa:

 • WiFi
 • Kuntosali
 • Neljä ryhmäliikuntatuntia/päivä
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet
 • Bussiyhteys rannalle

Lisämaksusta:

Club Polly & Mino Apollon uimakoulu Mondo Cafe Pesukone ja kuivausrumpu

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

Kausikohtaista huomioitavaa

Maspalomas Resort by Dunas on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 21.10.2023-5.4.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella konseptiaktiviteetit, kuten Swim School by Apollo, lastenkerho ja ryhmäliikuntatunnit, eivät ole saatavilla.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino lapsille
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Suorat lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Vista Oasis

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.