Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

 • All Inclusive sisältyy
 • Suuret ja tilavat huoneistot
 • Hyvä sijainti Maspalomasissa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa hotelli Maspalomas Resort by Dunasiin, uusimpaan Apollo Mondo Family -hotelliimme Kanariansaarilla. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Hotellista löytyy Club Polly & Minon lastenkerho, Swim School by Apollo, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén kattoterassilla!

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 30.6. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 3-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neljän huoneen huoneistoja 4-8 hengelle, joista 1 lapsi. Sviitti 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ympäröivä puutarha.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2669 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,7 km
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli on rakennettu tyypilliseen kanarialaiseen tyyliin, ja hotelli koostuu pienistä, hajallaan olevista rakennuksista, ja hotellissa vallitsee rauhallinen tunnelma. Ui mukavissa altaissa, nauti hyvästä ruoasta ja kauniista auringonlaskuista, ja herkuttele baristakahveilla hotellin kattoterassilla.

Allasalue ja ranta

Hotellin rehevässä puutarhassa on kaksi allasaluetta, joista toisessa on uima-allas ja erillinen lastenallas ja toisessa uima-allas lastenosalla. Perheen pienimmille löytyy Duni Parkin kahluuallas. Altaat on lämmitetty talvisin vähintään 24 asteiseksi. Altaiden lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari. Maspalomasin hiekkaranta on pienen matkan päässä, mutta hotellilla on bussiyhteys rannalle neljä kertaa päivässä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana.

Ravintola

Hotellin ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen sekä lounas ja illallinen. Laajasta noutopöydästä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Allasbaari La Palapa - Bar & Grill tarjoilee juomia, jäätelöä, voileipiä, pizzaa, hampurilaisia ja ranskalaisia. Samasta paikasta voit nauttia myös iltapäiväkahvit, ja iltaisin se toimii grilliravintolana useana iltana viikossa.

Mondo Café

Mondo Café -kahvi- ja mehubaarista voit ostaa cappuccinoa, espressoa, erikoiskahvia, useita erilaisia vastapuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä lisukkeineen. Kahvila sijaitsee hotellin kattoterassilla, joka on myös täydellinen paikka nauttia kauniista auringonlaskuista.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino tarjoaa laadukasta, hauskaa ja opettavaista toimintaa kuutena päivänä viikossa. Älykäs ja ilkikurinen Polly & Mino ovat lasten suosikkeja, jotka voit kaikissa perhehotelleissamme – ja halutessasi voit kutsua heidät myös kylään! Hotelleistamme löytyy myös lasten oma uimakoulu, Swim School by Apollo, josta löytyy uintiopetusta eri tasoilla. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja opettavat lapsia suorittamaan uimamerkkejä, kuten Baddaren ja Swimming Badge.

Kuntosali ja ryhmäliikuntaa

Hotellissa järjestetään ryhmäliikuntaa pohjoismaisten ohjaajien opastuksella. Hotellissa on myös pieni kuntosali.

Lisätietoa

Maksuton Wi-Fi. Hotellissa on hyvinvarusteltu minimarket. Kävelymatkan päässä dyyneiltä, ostospaikoista ja golfkentältä. Liikenne hotellin ympärillä sekä musiikki ja äänet hotellin baarista voidaan kokea häiritsevänä osasta huoneistoista.

Sisältyy hintaan Maspalomas Resort by Dunasissa:

 • WiFi
 • Kuntosali
 • Neljä ryhmäliikuntatuntia/päivä
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet
 • Bussiyhteys rannalle

Lisämaksusta:

Club Polly & Mino Apollon uimakoulu Mondo Cafe Pesukone ja kuivausrumpu

Ateriat

Sisältyy:

Kausikohtaista huomioitavaa

Maspalomas Resort by Dunas on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 19.10.2024-4.4.2025. Tämän ajanjakson ulkopuolella konseptiaktiviteetit, kuten Swim School by Apollo, lastenkerho ja ryhmäliikuntatunnit, eivät ole saatavilla.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino lapsille
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Suorat lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf on erinomainen valinta golfin ystäville. Täällä asut Maspalomasin hienon golfkentän vieressä. Rentoudu uima-altaalla aamukierroksen jälkeen tai mene hotellibussilla rannalle. Valoisat monikerroksiset huoneistot sijaitsevat miellyttävissä bungalow-maisissa riveissä ja kaikissa on maaterassi.

Canary Garden Club - talvi 23/24 & kesä 24

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Maspalomasissa. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen rentoutumisen keidas kanarian auringon alla. Jos kaipaat täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, voit majoittua deluxe junior-sviiteissä ja deluxe-sviiteissä, joissa voivat majoittua vain yli 18-vuotiaat, ja jotka sijaitsevat omalla alueellaan. Hotellilla järjestetään päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Canary Garden Club - talvi 24/25

Maspalomasin rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä on Canary Garden Club, joka sopii koko perheelle. Viihtyisä allasalue, jossa on lämmitetyt altaat isoille ja pienille, alueella on tilaa sekä rentoutumiselle että leikkimiselle.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas on loistava hotelli, kun suuri perhe lähtee lomalle, sillä on mahdollista majoittua jopa kuuden hengen perhesviiteissä ja ikärajallisissa kahden huoneen huviloissa. Siellä on useita allasalueita, joissa on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hauskoja kahluualtaita ja allas ikärajoituksella. Hotelli sijaitsee Maspalomasissa, ja sillä on oma bussi, joka kulkee rannalle useita kertoja päivässä. Voit ostaa All Inclusiven erityisen mukavaa perhelomaa varten Gran Canarialla.