1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Colina Mar -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Ilkka,
Päijät-Häme

+
Komeat maisemat. Miellyttävä uima-allasalue. Henkilökunta oikein ystävällistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-06


5 10:stä

Marikka,
Rautalampi

+
vähän
-
Tallelokero halvemmaksi, kun hotellin parvekkeen ovia ei voinut lukita. Tallelokeron toiminta ei ollut varmaa. Siivous voisi olla parempaa. Televisio lähetykset eivät toimi. Internet yhteyksissä ongelmia ja huoneessa turhan kalliita.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-06


8 10:stä

Paula,
Kokkola

+
Sijainti, allasosasto, siisteys, aktiviteettejä,
-
Varasänkyihin pehmeät petauspatjat, sakset huoneisiin

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


7 10:stä

Jouko,
Oulu

+
Itsepalvelu pesula, huoneiston siivoojat, kaikki korjattiin kun pyydettiin
-
Hotellin ruoka oli tosi huonoa, buffet pöydässä oli kaikki ruoka AINA kylmää vaikka tuli syömään heti tarjoilun alettua. Ruokaa kierrätettiin aina seuraavaan ruokailuun mitä edellisestä jäi esim. sekoitettiin salaatteihin, vanhat kinkut paneroitiin pihveiksi. Ekologinen ajattelu vähän liian pitkällä ruuan suhteen, oliko hygienia määräykset erit kuin meillä vaikka oltiin EU alueella.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-26


8 10:stä

Eeva-Liisa,
Oulu

+
Kaunis näköala, kauppa lähellä, siisti
-
Monipuolisempi aamupala tuoretuotteiden osalta

Vahvistettu asiakas: 2018-12-19


7 10:stä

Anni,
Oulu

+
Näkymät huoneistosta loistavat, koska hotelli korkealla ja parvekkeelta näkee Puerto Ricon keskustan ja rannan. Hotellin lähellä ostoskeskus, josta löytyy palveluita.
-
Sängyt voisi päivittää, koska patjat olivat vanhat. Huoneistomme jääkaapin ovi oli rikki eikä pakastelokero mennyt suuren jäämäärän takia kiinni.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-19


10 10:stä

Hannu,
Kuopio

+
Hyvä ohjelmatarjonta. Hyvä ja monipuolinen ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-13


10 10:stä

Markku,

+
siainti, siisti, asiallinen henkilökunta ja virikkeellistä ohjelmaa sopivasti. Olen ollut hotellissa useita kertoja ja pidän siitä edelleenkin.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-12


8 10:stä

Eila,
Pori

+
Upeat näkymät huoneistomme parvekkeelta. hyvä sijainti.
-
Suihkut ym. vesikalusteet kaipaisivat uusimista. Tarjoilijat voisivat olla ystävällisempiä, ainakin osa heistä.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-06


6 10:stä

Jarmo ,
Helsinki

+
-
Hotellihuoneen 331 sohva haisi homeelle, WC ovenkarmin ja ovi alhaalta lahoja. Viemärin haju huoneessa. Opas sanoi et kaikki huoneet samanlaisia. Jos piti parvekkeen ovea auki niin ravintolasta tuli ruoan käry huoneeseen ( oli suoraan alhaalla piippu).

Vahvistettu asiakas: 2018-12-06


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Colina Mar -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

1455 arvostelua
Erinomainen
 
348
Erittäin hyvä
 
575
Hyvä
 
314
Ei kovin hyvä
 
115
Huono
 
103

Viimeisimmät 5 arviota

29.1.2018

Kirjoittanut HeidiO678

Hintalaatu suhde kohdillaan

Vietimme hotellissa kaksi viikkoa. Huone oli siisti ja kaikki toimi hyvin. Lämmin vesi tuli suihkusta ja näköala oli mitä mahtavin parvekkeelta jossa oli myös kiva istuskella iltasella. Meillä oli allinclusive ja hieman epäilytti tuo vaihtoehto kun arvostelut eivät olleet kovin hyvät, mutta maksoimme siitä 100€/viikko/henkilö, joten se oli mielestämme todella edullinen. Olimme kuitenkin todella tyytyväisiä ruokiin hotellilla. Täytyy muistaa että ei kolmen tähden hotellissa ruoka voi olla viiden tähden hotellin tasoa. Aina oli tarjolla lihaa, kalaa, kanaa ja kasviksiakin ihan kivasti. Juomat olivat ihan ok ja niitä sai riittävästi. Plussana vielä mahdollisuus syödä kaikki ateriat ulkona. Muistakaa hyvät ihmiset jos syötte puffetissa jossa kaikki ottaa ruokaa samoilla ottimilla, desinfioikaa joka kerta kätenne käsidesillä kun haette ruokaa!!! Ruoka on harvoin pilaantunutta, mutta pöpöt tulevat niistä ottimista. Meillä ei ollut mitään vatsavaivoja reissun aikana. Allasalue oli hyvä ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Hotelli sijaitsee todellakin korkealla, joten rannalle oli huima lasku ja vastaavasti ylös kova kiipeäminen. Älä mene tähän hotelliin jos sinulla on jalkavaivoja. Taksi oli edullinen ja sillä pääsi takaisin ylös muutamalla eurolla. Me otimme tämän kuntoilun kannalta. Hotellin vieressä on ostoskeskus jossa hyvät kaupat ostoksia varten. Sää oli vaihteleva, mutta aurinkoa saimme mukavasti ja lämpöä riitti. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä loma.

 
2.3.2017

Kirjoittanut Peltokangas Kuortane, Suomi

Kolmen tähden hotelliksi ihan hyvä kokemus

Emme luksusta toki odottanutkaan, joten hotelli vastasi odotuksia hyvin. Siisti, hieman kulunut, sängyt kaipaisi petareita ym, mutta muuten ihan toimiva hotelli. Asiakaspalvelu oli pääasiassa hyvää ja kaikki toiveet toteutettiin ja apua sai respasta tarvittaessa. Aamupala oli toki samanlainen joka aamu, mutta kaikille löytyi jotain syömistä. Siivoojat kävivät lähes joka päivä ja pyyhkeitä vaihdettiin usein. Altailta oli välillä vaikeaa löytää neljää tuolia vieretysten vapaana, mutta aina löydettiin jollain tavalla paikat kaikille. Näköala oli huikea, vaikkakin meidän kämpän partsilta näki hyvin merelle, mutta ei itse Puerto Ricon keskustaan. Keittiövälineitä näytti olevan vähänlaisesti. Kauppakeskus Europan läheisyys plussaa näköalan ohella! Huomioitavaa on kuitenkin se, että korkeuseroja on paljon. Taksilla ajelu on toki tosi halpaa ja kätevää. Vanhusten kanssa kun oltiin liikkeellä, ei alas keskustaan tai Amadorekseen voinut kuvitellakaan lähteä kävellen.

 
4.2.2017

Kirjoittanut 442annakaisaa

Hyvä allasalue

Hotelli oli yllättävän suuri. Allasalueella riittävästi aurinkotuoleja, periaatteessa ihan hyvä hotelli, vähän nuhjuinen, mutta kaikki toimi. Jos et kaipaa jatkuvaa wifi-yhteyttä, se toimii kyllä vastaanotossa ja allasalueella, ja iso allasalue on se mitä eniten hotellilta kaipaat, tämä on sinun paikkasi. Sijaitsee korkealla, näköalat ovat upeat. Ja jos haluat, saat kuntoiluloman samalla kuin vahingossa kun kipuat hotellille takaisin rantapäivien jälkeen.

 
5.1.2017

Kirjoittanut helina1k Pulkkila, Suomi

Matkalla uutena vuotena 2016 perheen kanssa

Hieno näköala. Huoneisto oli aika pieni neljälle hengelle, jos olisin hoksannut tämän niin olisin varannut isomman huoneiston. Emme varanneet aamupalan kanssa koska mieheni syö harvoin aamupalaa. Aamiaisen sai tosin erikseen sitten 6€ jos halusi. Oli tosi runsas ja hyvän näköinen mutta makkarat ja pekonit olivat joka kerta kylmiä vaikka menin heti aamusta klo 08.00. Mietin että miten ovat kerenneet jo kylmetä? Hotelli sijaitsee aivan vuoren huipulla joten siellä tuuli tosi paljon monena päivänä ja altaan vesi oli kylmää. Onneksi alas Puerto Ricon rannalle pääsi taksilla vaivattomasti ja siellä oli aina ihanan lämmintä. Henkilökunta oli mukavaa eikä siisteydessä ollut valittamista.

 
29.3.2016

Kirjoittanut Linda M Porvoo, Suomi

Lomamatka

Ei niin moderni hotelli, kuvissa ei todellisuus. kaipaisi remonttia, tummat huoneet jA kakku punnat kuluneet... All inklusive -älä osta tätä palvelua! Hotellissa huonoa ruokaa, ei vaihtelua.. Henkilökunta huonolla tuulella.. uima-altaat ihan ok. Ei tulla toiste! Spar kauppa lähellä missä hyvä valikoima + liha/juusto tiski..