Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Talvi

apollo mondo selected

 • Monia altaita, ravintoloita ja baareja
 • Aivan hiekkarannan äärellä

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spahan. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Selected valikoimaan, johon olemme poimineet korkealaatuisia ja mukavimpia hotellejamme. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla uima-altailla. Mukavat palvelut, kuten kahvi- ja mehubaari Mondo Café, Club Polly & Mino, uimakoulu, lastenaktiviteetit sekä maksuton ryhmäliikunta täydentävät niin lasten kuin aikuisten loman.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-4 hengelle, joista 1 lapsi / 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneiden väljyys ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7132 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ihanaa rantaelämää ja monia uima-altaita

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa koostuu useasta erillisestä rakennuksesta. Hotelli sijaitsee 1,5 kilometriä pitkän yksityisen hiekkarannan äärellä. Rannalla on sukelluskeskus, sekä mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta. Suurella allasalueella on kuusi allasta, joista yhdessä on erillinen lastenosio. Lisäksi erillinen lastenallas vesiliukumäellä. Pääallas on valtava suolavesiallas, missä on myös swim-up baari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu allasalueella ja rannalla.

Ravintoloita ja baareja

Hotellissa on useita ravintoloita. Piaceri Da Gustaressa tarjoillaan italialaista ruokaa, Al Maedassa on puolestaan libanonilainen menu. Ravintola Maardiin katetaan buffet aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä.

Hotellissa on lisäksi useita kahviloita ja baareja, kuten cocktailbaari X.O. (klo 17-02), johon ovat tervetulleita täysi-ikäiset hotellivieraat. Dome Lounge on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia sekä virkistäviä juomia. 6 Degrees –baarista on näkymä merelle, täällä voit myös kokeilla perinteistä vesipiippua.

Barista palvelee Mondo Caféssa

Uudessa kahvi- ja mehubaari Mondo Caféssa myydään perinteistä arabialaista kahvia, cappuccinoa, espressoa, erikoiskahveja sekä erilaisia tuorepuristettuja mehuja ja paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä.

Liiku ja treenaa lomalla

Hilton Ras Al Khaimah Resort on maksuton monipuolisesti varusteltu kuntosali, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Lisämaksusta mahdollisuus personal trainerin opastukseen. Ylellinen spa jossa on saatavilla hierontoja, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Rantalentopalloa, mini-jalkapalloa ja pöytätennistä maksutta.

Maksuton aamujooga viisi kertaa viikossa, sekä kolme maksutonta ryhmäliikuntatuntia viikossa – kaikki tunnit koulutettujen skandinaavisten ohjaajien johdolla. Tuntien aikataulun saat hotellilta. Kävelysauvoja sekä juoksuvaunuja voi lainata vastaanotosta panttia vastaan.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Lapsille on laaja tarjonta ohjelmaa lastenkerhossa, sekä uimakoulu skandinaavisen henkilökunnan ja ohjaajien vetämänä.

Varaa lastenpaketti

Lomamukavuutta lisäät varaamalla pienille lapsille suunnatun paketin, johon kuuluu rattaat, syöttötuoli ja pinna/matkasänky. Lastenpaketti on varattavissa matkan varauksen yhteydessä. Voit varata paketin myös Minun lomani-sivulta.

Maksuton wifi ja lisätietoa

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu sekä pesulapalvelu lisämaksusta. Bungalowit ovat rakennettu 2006 ja päärakennus, missä huoneet sijaitsevat, on rakennettu 2009-2010. Noin 2 kilometriä Ras Al Khaimahin keskustaan. Lisämaksullinen hotellibussi Dubaihin kahdesti viikossa, varaus suoraan hotellista.

Ateriat

Aamiainen. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito, All Inclusive tai All Inclusive Ultra lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät lapset (2-11 vuotta) maksutta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä ravintola Maaridissa, klo 7.00-10.30.
 • Lounaspöytä ravintola Maaridissa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä ravintola Maaridissa, klo 18.30-22.30. Torstaisin, perjantaisin ja kun hotellissa on paljon asiakkaita ravintola saattaa olla auki klo 23.00 asti. Miehillä pitkät housut illallisella. Illallispöydän voi vaihtaa 70 AED/aikuinen ja 35 AED/lapsi kuponkiin, joka käy määritellyissä á la carte-ravintoloissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 9.00-24.00.
 • Bungalow-huoneissa majoittuvat voivat nauttia aamiaisen myös ravintola Al Maedassa.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy lisäksi: Dine Around -illallinen. Voit tällöin valita hotellin á la carte -ravintoloissa alkupalan, pääruoan sekä jälkiruoan/henkilö/päivä rajoitetusta menusta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 15.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotellin pääravintola Maarid on suljettu kunnostustöiden vuoksi huhtikuun 2020 loppuun. Puolihoito- ja All Inclusive -asiakkaiden buffetruokailut järjestetään kunnostustöiden ajan hotellin muissa ravintoloissa.

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Paikallinen laki kieltää alkoholin tarjoilun tiettyinä päivinä vuodesta. Asiakkailla ei tällöin ole mahdollisuutta hinnanalennuksiin tai korvauksiin.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Mondo Selected toimii hotellissa 20.10.2019-18.4.2020.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Apollo Mondo Selected
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mondo Coffee
 • Club Polly & Mino
 • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton kuntosali ja wifi