Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

 • Monia altaita, ravintoloita ja baareja
 • Aivan hiekkarannan äärellä

Tervetuloa tyylikkääseen Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja näkymät yli Persianlahden ovat upeat. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8653 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ihanaa rantaelämää ja monta allasta

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort (aiemmin Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa) sijaitsee 1,5 kilometriä pitkän yksityisen hiekkarannan äärellä. Hotelli koostuu useasta erillisestä rakennuksesta. Rannalla on sukelluskeskus, sekä mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta. Suurella allasalueella on kuusi allasta, joista yhdessä on erillinen lastenosio. Lisäksi erillinen lastenallas vesiliukumäellä. Pääallas on valtava suolavesiallas, missä on myös swim-up baari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu allasalueella ja rannalla.

Ravintoloita ja baareja

Hotellissa on monta eri tyyppistä ravintolaa, joista valita. Piaceri Da Gustaressa tarjoillaan italialaisia makuja, Pura Vida on keskittynyt kansainvälisiin sekä latinalais-karibialaisiin herkkuihin ja Al Maedassa puolestaan on libanonilainen menu

Hotellissa on lisäksi useita kahviloita ja baareja, kuten cocktailbaari X.O. (avoinna klo 17-02), johon ovat tervetulleita vain täysi-ikäiset. Dome Lounge on avoinna aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia sekä virkistäviä juomia. 6 Degrees –baarissa voit kokeilla kokeilla perinteistä vesipiippua ja nauttia merinäkymistä.

Liiku lomalla

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortin hyvinvarusteltu kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri, ja on hotellivieraiden käytössä maksutta. Lisämaksusta mahdollisuus personal trainerin opastukseen. Ylellinen spa jossa on saatavilla hierontoja, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Rantalentopalloa, mini-jalkapalloa ja pöytätennistä maksutta.

Lisätietoa hotellista

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu sekä pesulapalvelu lisämaksusta. Bungalowit ovat rakennettu 2006 ja päärakennus, jossa huoneet sijaitsevat 2009-2010. Noin 2 kilometriä Ras Al Khaimahin keskustaan.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito
 • Täysihoito
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Kun aikuinen ostaa lisämaksulliset ateriat ennen matkaa, syövät alle 6-vuotiaat lapset maksutta.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Aamiaispöytä The Kitchenissä, klo 6.30–10.30.
 • Lounaspöytä The Kitchenissä, klo 12.30–14.30.
 • Illallispöytä The Kitchenissä, klo 18.30–22.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

Halutessasi voit nauttia lounaan tai illallisen myös jossakin alla olevista ravintoloista/baareista, jolloin saat kupongin, jonka arvo on 70 AED per henkilö (6-12-vuotiaat lapset saavat kupongin, jonka arvo on 35 AED per henkilö). Kupongin arvon ylittävä summa maksetaan suoraan hotellille.

Piaceri Da Gustare Lounas klo 12.30–15.00 (vain perjantaisin ja lauantaisin) Illallinen klo 19.00–23.00 (suljettu maanantaisin)

Al-Maeda Illallinen klo 19.00–23.00 (suljettu tiistaisin)

Vida churrascaria Illallinen klo 19.00-23.00 (suljettu keskiviikkoisin)

Arriba Avoinna klo 17.00-24.00 SOL Bar Avoinna klo 11.00-22.30 (All Inclusive-juomat ainoastaan vieraille jotka majoittuvat Deluxe-huoneissa bungaloweissa)

Sunset Bar Avoinna klo 10.00–19.00

X.O. Bar Avoinna klo 18.00–02.00

Cider Bay Avoinna klo 10.00-19.00

RIO Beach Bar Avoinna klo 10.00–19.00

Dome Lounge Avoinna klo 09.00–24.00

Illallisella siisti pukeutuminen, miehillä pitkät housut.

Lisämaksulliseen All Inclusive Ultraan sisältyy lisäksi:

 • Dine Around -illallinen.

Voit tällöin valita hotellin à la carte -ravintoloissa alkupalan, pääruoan sekä jälkiruoan/henkilö/päivä rajoitetusta menusta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 15.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

 • Hotellin ikärajasäännöistä johtuen alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua hotelliin ilman vanhempia.
 • Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät saa nauttia alkoholia.
 • Paikallinen laki kieltää alkoholin tarjoilun tiettyinä päivinä vuodesta. Asiakkailla ei tällöin ole mahdollisuutta hinnanalennuksiin tai korvauksiin.
 • Osa hotelleista veloittaa takuumaksun sisäänkirjautumisen yhteydessä. Takuun voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat sen mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Takuumaksu palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Viihtyisä Doubletree by Hilton Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahissa ja soveltuu niin pienille kuin suurille matkustajille. Täältä löytyy 650 metriä pitkä hiekkaranta ja ihania uima-altaita. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, jolloin ateriat ja juomat on maksettu kätevästi jo ennakkoon.

Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella, paratiisimaisella rannalla. Täällä odottaa laiskat päivät altaalla ja lastenaltaassa tai rannalla odottavat. Maksimoi lomamukavuus valitsemalla All Inclusive.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.