Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Koe beduiinien vuosituhansia vanha salaisuus arabialaisessa autiomaassa. Ritz-Carlton Al Wadi Desertissa majoitut aavikolla dyynien ja kulttuurin keskellä. Nauti unohtumattomista lomapäivistä altaalla ja upeista öistä tähtitaivaan alla.


Huonetyyppi

Bungaloweja omalla altaalla 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1183 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,7 km
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ritz-Carlton Al Wadi Desert on varattavissa vain yhdistelmämatkoilla.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert on beduiinien tyyliin rakennettu hotelli aavikolla. Palvelu on huippuluokkaa ja täältä löytyy useita palveluita. Hotellissa majoitut bungaloweissa omalla altaalla, jotka ovat lämpösäädeltyjä. Hotellilla on suuri allasalue ja swim-up -baarilla, jacuzzi, cabanaksia ja aurinkotuoleja. Lapsille on oma alue leikkimistä varten.

Hotellissa Ritz-Carlton Al Wadi Desertissä on useita ravintoloita. Ravintola Kaheelassa on tarjolla aamiaispöytä ja lounas noutopöydästä tai listalta. Paddock Cafesta voit ostaa aamiaista, lounasta, leivonnaisia, jälkiruokia ja pirtelöitä. Moorish tarjoaa pientä purtavaa ja Moon Baarissa on tarjolla juomia ja ruokia taivasalla. Ravintola Farmhouse tarjoilee paikallisia annoksia läheiseltä maatilalta.

Maksuton lastenkerho yli 4-vuotiaille lapsille, jossa lapsille opetetaan esimerkiksi Ras Al Khaimahin luonnosta ja kulttuurista. Maksutonta pyörävuokrausta. Hevos- ja kameliajeluita kaikenikäisille lisämaksusta. Jousiammuntaa, fat bike-vuokrausta ja opastettuja aavikkoretkiä lisämaksusta.

Maksuton kuntosali. Joogastudio. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua hotelliin ilman huoltajaa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito sisältyy 1.10-22.12 sekä 11.1-30.4
  • Aamiaispöytä sisältyy 23.12-10.0
  • Uuden vuoden illallinen

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Tervetuloa Hilton Ras Al Khaimah Beach Resortiin - hotelliin, joka sijaitsee aivan rannalla ja josta on upeat näkymät Persianlahden ylitse. Kauniin sijainnin lisäksi täällä hemmotellaan erinomaisella palvelulla sekä monilla altailla.

Hampton by Hilton Marjan Island - talvi 23/24 & kesä 2024

Marjan Islandin itärannikolla sijaitsee kaunis hotelli Hampton by Hilton Marjan Island, jossa on yksityinen ranta, infinity-allas sekä upeat maisemat merelle. Lämpimästi tervetuloa tähän pidettyyn perhehotelliin Ras Al Khaimahissa!

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Tervetuloa hotelliin Doubletree by Hilton Marja Island Resort & Spa, joka on yksi Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee aivan yksityisellä hiekkarannalla, ja tarjoaa useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, maistella ruokia maailman eri kolkista, ja lapset voivat osallistua lastenkerho Club Polly & Minoon. Lisämukavuutta lomallesi saat varaamalla All Inclusiven.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island sijaitsee Ras al Khaimahin valkoisella, paratiisimaisella rannalla. Täällä odottaa laiskat päivät altaalla ja lastenaltaassa tai rannalla odottavat. Maksimoi lomamukavuus valitsemalla All Inclusive.