1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Al Hamra Village By Hilton -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Ulla,
kangasala

+
Luonnonläheisyys Huonepalvelijan ammattitaito/huolehtivaisuus Rauhallinen ympäristö
-
--

Vahvistettu asiakas: 2019-04-03


8 10:stä

Minna,
Sipoo

+
Siisti, tilavat huoneet, ystävällinen henkilökunta.
-
Alueella voisi olla kauppa, selkeämmin myös jo hotellin kuvauksessa, mitä ympäristöstä löytyy. Myös jonkinmoista ohjelmaa hotellialueella olisi ollut mukavaa plussaa, musiikkia muutenkin allasalueilla > luovat mukavaa tunnelmaa. Ihana ylläri odotti viimeisen päivänä hotellihuoneessa > suklaakakku syntymäpäivieni kunniaksi. Harmi vaan, että se oli jätetty huoneenlämpöön ja en tiennyt, kuinka kauan se oli ollut lämmössä, joten en halunnut ottaa riskiä ja syödä sitä vatsapöpöjä välttääkseni (olimme olleet koko päivän pois huoneesta). Hieno ajatus> voi, kun olisivat laittaneet sen odottamaan jääkaappiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


7 10:stä

Carina,
Parainen

+
Edullinen all inclusive
-
Ruoka ja viini saattoi loppua kesken. Villagen puolella pitäisi olla erillinen baari, jossa voisi istuskella kun odottaa illalliselle pääsyä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-27


8 10:stä

Hanna,
Vantaa

+
Kaikki mitä tarvitsee on lähellä, ranta, altaat, ostoskeskus..
-
Palvelu juomien suhteen oli hidasta

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


6 10:stä

Taru,
Toikka-Akkanen

+
Tilavat huoneet, kiva kuntosali.
-
Huoneiden sijainnin voisi ilmoittaa paremmin. Myös se, että ranta on toisen hotellin takana oli vähän yllätys. Myös ruoka hotellilla oli huonoa, mutta onneksi voitiin käydä viereisessä hotellissa. Oman hotellin ravintola oli kuin ruokala ja ainakin yksi tarjoilijatar oli kyllä enemmän kuin kyllästynyt työhönsä. Suunnattoman hidas ja epäkohteliaskin. Sai vesipullon toimitettua juuri ennenkuin haimme jälkiruokaa. Toisella kerralla kukaan ei edes tullut kysymään juomatarpeita. Viereisen hotellin tarjoilijoilla oli ihan eri meininki. Aamulla oli parempi palvelu, mutta kahvia esim sai välillä odotella pitkäänkin ja pyytää sitä erikseen. Emme edes odottaneet mitään muuta kuin peruspalvelua.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


7 10:stä

,

+
Lähellä ostoskeskusta, jossa ruokailumahdollisuuksia. Hyvä kuntosali. Lähellä rantaa.
-
Siivouspalvelu oli puutteellista.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


7 10:stä

Tenho,
Pälkäne

+
Hyvä ja rauhallinen sijainti, vihreää kasvillisuutta, lyhyt matka rannalle.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


8 10:stä

Sanna ,
Outokumpu

+
Erinomainen ruoka, infra
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

Outi,
Tampere

+
Hyvät isot huoneet, missä hyvä varustelu. Siivooja toi joka päivä vettä huoneeseen. Juniorsviitissä on oma maaterassi uima-altaan vieressä. Hotellin illallisella erilaisia teemamenuja, varsinkin Lähi-idän buffet oli mahtavan makuinen.
-
Puolihoitoon pitäisi kuulua ruokajuomana edes vesi. Mitään ei siis kuulunut ja juomat olivat kalliita. Lisää aurinkotuoleja uima-altaalle. Hotellin tarjoama ilmainen kuljetus Dubaihin tulisi olla muutaman kerran viikossa jotta sille mahtuisi. Nyt kysyimme asiasta ennen kun olimme edes saaneet huonetta ja viikon ainoa kuljetus oli jo varattu täyteen. Harmitti.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


8 10:stä

Hannele,

+
Erittäin hyvä huone ja lähellä allasta ja aamupalaa. Hyvä kuntosali ja sauna.
-
Enemmän aurinkotuoleja uima-altaalle ja parempaa englantia puhuva henkilökunta.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Al Hamra Village By Hilton -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

1923 arvostelua
Erinomainen
 
813
Erittäin hyvä
 
614
Hyvä
 
276
Ei kovin hyvä
 
108
Huono
 
112

Viimeisimmät 5 arviota

26.11.2018

Kirjoittanut olen1_lomalla_2aina Helsinki, Suomi

rauhalliseen rantalomailuun mahtava paikka

juniori sviitti, tilava, siisti ja hyvin toimiva. Hotellin ravintoloissa monipuolinen ruokatarjonta kummassakin hotellissa, aivan mahtava tarjoilija Grace joka huolehti ja toteutti kaikki toiveemme upeasti. lyhyt kävelymatka resort hotelliin jonka ravintolat ja ranta myös käytettävissä. All inclusive kannattaa varata.

 
4.3.2018

Kirjoittanut HeidiMariaH0 Hollola, Suomi

Talvilomalla

Villagen puoli on jo hieman kulahtanut. Huone oli tilava (juniorsviitti). Lapsille oli oma makuuhuone. Suihkun sekoittaja rikki ja vettä tuli vain tosi kuumaa tai kylmää. All inclusive ei ollut all inclusive. Joka paikassa piti kuitata lasku vaikka ei veloiteta mitään. Palvelu pelasi tippaaville ja maksaville asiakkaille, ei all inc asiakkaille. All inclusivesta huolimatta loma oli kallis koska snacksit ja välipalat ostettiin uima-allas baarista ja oli hinnakasta. Villagessa oli vain aamiainen, muut ruokailut sisarhotellissa Residencen puolella. Muutama tyly tarjoilija, mutta esimerkiksi Grace tarjosi hyvää ja nopeaa palvelua.

 
2.2.2018

Kirjoittanut TuijaN23

Lepoloma

Keskitasoa Villagen puoli, plussaa vain ystävällisestä henkilökunnasta, erityisesti Sri Lankasta tulleille nuorille. Huonesiivous luokkaa ala-arvoinen. Ruoka kotiruokaa ja kallista, English pub tarjosi paremmat ruoat. Kannatti syödä Al Hamra Mallin Food courtissa😊

 
16.11.2017

Kirjoittanut LehoSlim Seinäjoki, Suomi

Onnistunut perheloma

Erittäin miellyttävä hotellikokonaisuus. Yövyimme sekä Villagen että Palacen puolella ja molemmissa kaikki sujui moitteettomasti. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi. Special thanks to Ahmed and Kenneth! 👍😊 Suosittelemme!

 
5.2.2017

Kirjoittanut karvais Lahti, Suomi

Edellytykset todella tasokkaaksi paikaksi olemassa

Hotellin erottuu edukseen erityisesti upeassa iltavalaistuksessa. Paikka on loistava eli aivan rannalla, golkentän vieressä ja kävelymatkan päässä pienestä ostoskeskuksesta. Vuoden 2014 suomalaisista arvioista hotellin on selkeästi nostanut tasoaan, mutta edelleen on mahdollisuus parantaa. Saimme valtavan huoneen neljännestä kerroksesta parveke merelle päin. Huone oli tyyliin sopivasti sisystettu ja hyvin varustetltu (oma keittiö, wc suihkulla, kahdelle altaalla ja kylpyammeella, silitysvermeet, suuri telkkari, suuri parivuode ja sohva- sekä nojatuolit, kaappeja riitti). Hotelli oli korkeintaan puolillaan eli minnekään ei tarvinnut jonottaa eikä tapella allas- ja rantatuoleista. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä kaikkialla (respa, ravintola, altaat, ranta, baarit). Special thanks to Junette and alla restaurant team from good service and surprice, what you made for us at last evening!!! Piha-alue oli viihtyisä ja siivous toimi moitteettomasti huoneessa ja jopa altaan yleisissä wc-tiloissa. Meillä oli allinclusive-paketti Juomavalikoima olisi voinut olla laajempi mutta positiivista oli, että viinit ja paukkujuomat sekä olut olivat laatutavaraa eikä jäljitelmiä. Ne voisi tietysti aina tarjoilla hieman tyylikkäämissä laseissa. Seuraavissa asioissa voisi hieman parantaa: - Pääravintolassa kaikki tarjonta oli hieman suppeaa ja toisti itseään kaikilla aterioilla. Parasta oli teemaillallisten yhteydessä erillinen kokki, joka loihti parhaat maut - Iltaohjelmaa oli vain perjantaina eli kun hotellilta on matkaa kylille, niin hotelli voisi paremmin varmistaa vieraiden iltaviihtyvyyden. - wifi oli lupauksista huolimatta ruuhkainen - allas- ja rantatuolit olivat hyvät mutta elinkaarensa loppupuolella Neljä tähteä on kohdallaan!