1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Al Hamra Village By Hilton -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Päivi,
Tre

+
Erittäin ystävällinen palvelu, hienompi kuin kuvaus antoi ymmärtää, erittäin siistiä
-
Illallisilla juomien tarjoilu todella hidasta Informaatio Residensen puolen sijainnista ja palveluista oli mitätön

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Heikki,
Asikkala

+
Ilmaiset rantatuolit, laajat allas- ja ranta-alueet. Riittävästi pullovettä päivittäin. Hieno palvelumuoto ravintoloissa. Puoliksi juotu viinipullo säilytettiin seuraavaan päivään ravintolan toimesta.
-
Aterioihin ei kuulunut mitään ruokajuomia.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


9 10:stä

Krista,
Järvenpää

+
Siistit huoneet, ystävällinen henkilökunta, ilmainen kuljetus Dubaihin
-
Hotellin ravintolassa on korkeat hinnat ruuan tasoin nähden, osalla hotellin työntekijöistä puhuu epäselvää englantia

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Anna-Leena,
Espoo

+
siisteys
-
ruoka oli pieni pettymyt

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


10 10:stä

Petra,
Espoo

+
Ihana tunnelma j todella mukava henkilökunta. Täydellisen rento loma lasten kanssa, kaikki tarvittava löytyy.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-06


10 10:stä

Svetlana,
Espoo

+
Ystävällinen henkilökunta. Erittäin kiitoksia henkilölle nimella Bilal /huoneen siisteys!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


4 10:stä

Kirsti ,
Seinäjoki

+
Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista.
-
Matka illalla ruokailemaan oli aivan liian pitkä. En kyllä esitteestä sitä näin pitkäksi arvellut. Samoin rannalle oli liian pitkä matka näkin iäkkäille ihmisille. Olisi hienoa, jos sen tietäisi etukäteen. Valintamme olisi ollut kyllä toinen paikka.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


10 10:stä

Eija,
Tampere

+
Siisteys, rauhallinen ympäristö, ystävällisyys, monipuolinen ja erittäin hyvä ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-30


9 10:stä

Miko,
Espoo

+
palveluhenkisyys
-
huoneeseen tuli omilla avaimilla toinen asiakasperhe, vieläpä keskellä yötä. Hotelli manager pyysi anteeksi, mutta jäi tunne, että meitä ei otettu tosissaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


8 10:stä

Aulis,
Espoo

+
Hyvä ruoka, ranta, tilava huoneisto
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Al Hamra Village By Hilton -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

1861 arvostelua
Erinomainen
 
784
Erittäin hyvä
 
596
Hyvä
 
267
Ei kovin hyvä
 
104
Huono
 
110

Viimeisimmät 5 arviota

26.11.2018

Kirjoittanut olen1_lomalla_2aina Helsinki, Suomi

rauhalliseen rantalomailuun mahtava paikka

juniori sviitti, tilava, siisti ja hyvin toimiva. Hotellin ravintoloissa monipuolinen ruokatarjonta kummassakin hotellissa, aivan mahtava tarjoilija Grace joka huolehti ja toteutti kaikki toiveemme upeasti. lyhyt kävelymatka resort hotelliin jonka ravintolat ja ranta myös käytettävissä. All inclusive kannattaa varata.

 
4.3.2018

Kirjoittanut HeidiMariaH0 Hollola, Suomi

Talvilomalla

Villagen puoli on jo hieman kulahtanut. Huone oli tilava (juniorsviitti). Lapsille oli oma makuuhuone. Suihkun sekoittaja rikki ja vettä tuli vain tosi kuumaa tai kylmää. All inclusive ei ollut all inclusive. Joka paikassa piti kuitata lasku vaikka ei veloiteta mitään. Palvelu pelasi tippaaville ja maksaville asiakkaille, ei all inc asiakkaille. All inclusivesta huolimatta loma oli kallis koska snacksit ja välipalat ostettiin uima-allas baarista ja oli hinnakasta. Villagessa oli vain aamiainen, muut ruokailut sisarhotellissa Residencen puolella. Muutama tyly tarjoilija, mutta esimerkiksi Grace tarjosi hyvää ja nopeaa palvelua.

 
2.2.2018

Kirjoittanut TuijaN23

Lepoloma

Keskitasoa Villagen puoli, plussaa vain ystävällisestä henkilökunnasta, erityisesti Sri Lankasta tulleille nuorille. Huonesiivous luokkaa ala-arvoinen. Ruoka kotiruokaa ja kallista, English pub tarjosi paremmat ruoat. Kannatti syödä Al Hamra Mallin Food courtissa😊

 
16.11.2017

Kirjoittanut LehoSlim Seinäjoki, Suomi

Onnistunut perheloma

Erittäin miellyttävä hotellikokonaisuus. Yövyimme sekä Villagen että Palacen puolella ja molemmissa kaikki sujui moitteettomasti. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi. Special thanks to Ahmed and Kenneth! 👍😊 Suosittelemme!

 
5.2.2017

Kirjoittanut karvais Lahti, Suomi

Edellytykset todella tasokkaaksi paikaksi olemassa

Hotellin erottuu edukseen erityisesti upeassa iltavalaistuksessa. Paikka on loistava eli aivan rannalla, golkentän vieressä ja kävelymatkan päässä pienestä ostoskeskuksesta. Vuoden 2014 suomalaisista arvioista hotellin on selkeästi nostanut tasoaan, mutta edelleen on mahdollisuus parantaa. Saimme valtavan huoneen neljännestä kerroksesta parveke merelle päin. Huone oli tyyliin sopivasti sisystettu ja hyvin varustetltu (oma keittiö, wc suihkulla, kahdelle altaalla ja kylpyammeella, silitysvermeet, suuri telkkari, suuri parivuode ja sohva- sekä nojatuolit, kaappeja riitti). Hotelli oli korkeintaan puolillaan eli minnekään ei tarvinnut jonottaa eikä tapella allas- ja rantatuoleista. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä kaikkialla (respa, ravintola, altaat, ranta, baarit). Special thanks to Junette and alla restaurant team from good service and surprice, what you made for us at last evening!!! Piha-alue oli viihtyisä ja siivous toimi moitteettomasti huoneessa ja jopa altaan yleisissä wc-tiloissa. Meillä oli allinclusive-paketti Juomavalikoima olisi voinut olla laajempi mutta positiivista oli, että viinit ja paukkujuomat sekä olut olivat laatutavaraa eikä jäljitelmiä. Ne voisi tietysti aina tarjoilla hieman tyylikkäämissä laseissa. Seuraavissa asioissa voisi hieman parantaa: - Pääravintolassa kaikki tarjonta oli hieman suppeaa ja toisti itseään kaikilla aterioilla. Parasta oli teemaillallisten yhteydessä erillinen kokki, joka loihti parhaat maut - Iltaohjelmaa oli vain perjantaina eli kun hotellilta on matkaa kylille, niin hotelli voisi paremmin varmistaa vieraiden iltaviihtyvyyden. - wifi oli lupauksista huolimatta ruuhkainen - allas- ja rantatuolit olivat hyvät mutta elinkaarensa loppupuolella Neljä tähteä on kohdallaan!