1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Al Hamra Village By Hilton

  • All Inclusive lisämaksusta

Perheystävällinen Al Hamra Village by Hilton sijaitsee lähellä rantaa. Hotellista löytyy vehreä allasalue sekä tilavia sviittejä. Kävelymatkan päässä sijaitsevassa sisarhotellissa on lisäksi useita ravintoloita, lastenaktiviteetteja ja ihania hierontoja. Muista ottaa mukaan golfmailat – kenttä sijaitsee heti naapurissa.


Huonetyyppi

Juniorsviitti 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hyvin rauhallinen ympäristö, öisin hiljaista, hyvä siisteys, kaikki toimi hyvin.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1696 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Al Hamra Village by Hilton koostuu useasta matalasta rakennuksesta ja muistuttaa pientä kylää. Hotelli sijaitsee vuoren ja meren välissä Al Hamrassa. Allasalueella on lämpösäädelty allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasbaari, missä on tarjolla yksinkertaisia annoksia. Hotellissa on myös buffetravintola, mikä tarjoilee kansainvälisiä annoksia sekä englantilainen pubi (ei sisälly All Inclusiveen). Pubissa on live-musiikkia.

Lähellä allasaluetta sijaitsee hotellin suuri kuntosali. Hierontakeskus useilla erilaisilla hoidoilla. Vesiurheilua, osa lisämaksusta. Hotellin ulkopuolelta löytyy 18-reikäinen golfkenttä, varaukset hotellin vastaanotosta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho. Leikkipaikka. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Rajoitettua liikennettä.

Sisarhotelli Al Hamra Residence sijaitsee noin 250 metrin päässä ja Al Hamra Village by Hilton vieraat ovat tervetulleita nauttimaan sen palveluista. Hotellien välillä kulkee maksuton hotellibussi. Täältä löytyy allasalue erillisellä lastenaltaalla, aurinkotuoleilla ja -varjoilla, sekä kaksi à la carte-ravintolaa, Marjan Pool Restaurant ja Seafood. Sauna, jacuzzi, tennis ja minigolf, osa lisämaksusta. Leikkihuone.

Al Hamra Mall sijaitsee noin 800 metrin päässä ja täältä löytyy pieni määrä kauppoja. Satamaan on noin 5 kilometriä. Ras Al Khaimahin keskustaan on noin 25 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, Soft All Inclusive (ilman alkoholia) tai All Inclusive lisämaksusta. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa puolihoidon, Soft All Inclusiven tai All Inclusiven uutenavuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksullisia.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta:

- Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30.

- Lounaspöytä, tarjoillaan aina sisarhotelli Al Hamra Residencessä, klo 13.00-15.00.

- Illallispöytä, klo 19.00-22.30.

- Mahdollisuus vaihtaa buffetillallinen á la carte illalliseen: The Village English Pub, Marjan Pool Restaurant tai Seafood Restaurant. Jokaista aikuista kohden laskusta hyvitetään 50 AED (25 AED 6-11-vuotiailta).

- Jäätelöä lapsille, klo 11.00 auringon laskuun asti.

- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia tietyissä baareissa hotelli Al Hamra Village by Hilton ja Al Hamrassa, klo 10.30-22.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin rannekettä. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien sunnuntain lähtöä! 

Maanantaina sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Paluupäivänä huoneen saa pitää kotiinlähtöön asti.