Grand Hyatt (Dubai)

 • Palkittu hotelli
 • Puolihoito lisämaksusta
 • Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Grand Hyatt on palkittu ja tunnettu hotelli Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Club -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Club-huoneen hinta-laatusuhde oli erinomainen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6235 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 15 km
Keskustaan: 6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hyatt on korkeatasoinen hotelli suurella allasalueella. Allas on yksi Dubain kaupungin suurimmista ja kolmen altaan lämpötilaa säädellään sään mukaan. Täältä löytyy myös erillinen lastenallas ja sisäallas (ikäraja 16-vuotta). Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari. Grand Hyatt tarjoaa myös maksuttoman hotellibussin yleiselle La Merin rannalle päivittäin, täältä löytyy monia ravintoloita ja kahviloita.

Monia ravintoloita, joista useat ovat palkittuja. Täältä löytyy esimerkiksi buffetravintola Collective sekä á la carte-ravintola Awtar, joka tarjoilee kylmiä ja lämpimiä libanonilaisia pikkuannoksia. Hotellissa on lisäksi liharavintola Manhattan Grill, italialainen ravintola Andiamo ja Peppercrab, mikä tarjoilee aasialaista ruokaa. Useita baareja.

Myös hotellin Ahasees-spa on palkittu ja tarjolla on hoitoja lisämaksusta. Kampaamo. Hyvinvarusteltu kuntosali, mikä on maksuton hotellin vieraille. Maksuton tennis (sis. välineet). Leikkipaikka. Hotellin oma lastenkerho lisämaksusta. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi. Kävelymatka Wafi-ostoskeskukseen. Maksuton yhdensuuntainen kuljetus Dubai Mall-ostoskeskukseen. Ei paluukuljetusta.

Club Lounge

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy Grand Hyattin Grand Club Loungeen.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito sisältää aamiaispöydän sekä lounaan tai illallisen buffetravintola Collectivessa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Lounaspöytä, The Collective, klo 6.30-11.00.
 • Lounaspöytä, The Collective, klo 12.30-15.00.
 • Lounas valmiilta listalta, WOXissa, Andiamossa ja iZssä (suljettu maanantaisin), klo 12.30-15.00.
 • Talon olut, viini ja virvoitusjuomat, Panini Cafessa, klo 15.00-19.00.
 • Illallispöytä, The Collective, klo 19.00-22.30.
 • Illallinen, WOX, klo 19.00-22.30.
 • Illallinen, Andiamo, klo 19.00- 22.30.
 • Illallinen, klo 19:00-22:30, (suljettu maanantaisin).
 • Rajoittamattomasti olutta, viiniä ja virvoitusjuomia, klo 12.30-22.30 tietyissä ravintoloissa. Alkoholia tarjoillaan vain yli 21-vuotiaille vieraille.
 • 20% alennus laskun kokonaissummasta hotellin muissa ravintoloissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka paluupäivänä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2020 club-huoneisiin mahtuu max. 3 henkilöä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.