Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

  • Dine Around-konsepti puoli- ja täysihoidolle

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre on viiden tähden hotelli lähellä lentokenttää. Hotellilla on useita allasalueita, monta ravintolaa ja hieno spa, jossa runsas valikoima hoitoja.


Huonetyyppi

Club-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 28 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6597 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 km
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Useita allasalueita, joissa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Yhdessä altaassa on uintiradat kuntouimareille. Yhdellä altaalla on swim-up baari, ja se sijaitsee vehreässä ympäristössä. Club-huoneissa majoittuvilla on pääsy hotellin kattoaltaalle, jossa myös jacuzzi.

Le Meridien Dubai Hotel & Conferencessa on yhteensä 18 ravintolaa, eli jokaiselle maulle jotakin! Nauti pizza Casa Miassa, kokeile teppanyakia japanilaisessa Kiku-ravintolassa, maistele mereneläviä Seafood Marketissa tai tutustu muihin ravintoloihin ja mene sinne minne makuhermot johdattelevat. Voit myös nauttia brunssin shampanjan kanssa palkitussa Yalumba-ravintolassa tai syödä jotain kevyempää Bounty Beet kahvilasta, jossa on tarjolla terveellisiä luomu ainesosia hyödyntäviä annoksia. Useita baareja ja kahviloita.

Natural Elements Spa tarjoaa runsaan valikoiman hoitoja ja hierontaa, sekä kuntosalin josta on näkymä ympäristöön ja altaille. Mahdollisuus rantahieronnalle sekä personal trainerin tapaamiselle.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Deira City kauppakeskus sijaitsee noin 2 kilometrin päässä. Deiran soukkeihin on noin 8 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.

Puoli- ja täysihoidon varanneilla on mahdollisuus ruokailla monissa hotellin ravintoloista Dine Around-konseptin mukaisesti. Sisäänkirjautumisen yhteydessä täysi- ja puolihoidon varanneet saavat vouchereita, ja voivat valita syövätkö lounaan vai illallisen. Teemalounailla tai -illallisilla, brunsseilla ja Ramadanin aikaan voi tulla muutoksia tai lisäyksiä ravintoloihin. Seuraavat ravintolat kuuluvat hotellin Dine Around-konseptiin: Latitud, Gourmandises, Yalumba, Long Yin, Bebemos, Beef Bistro, Jules, Casa Mia, Suykothai, Dubliners ja Warehouse. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – lomakeskus suurkaupungin sydämessä. Täällä on viihtyisä allasalue, suuri puutarha, spa ja useita palkittuja ravintoloita. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Howard Johnson

Hotelli Howard Johnsonissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa. Hotelli sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Modernissa Canopy by Hilton Dubai Al Seefissä majoitut Dubain lahden vieressä, ja voit lainata hotellilta polkupyörän tutustuaksesi hotellin lähialueisiin. Pulahda uimaan katon infinity-altaaseen ja päätä päivä hotellin Skafos-ravintolaan, joka sijaitsee veden äärellä Al Seefin kävelykadulla.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Tervetuloa Hampton by Hilton Dubai Al Seefiin – moderniin hotelliin trendikkäällä tunnelmalla! Majoitu raikkaissa kahden hengen huoneissa, ja nauti hotellin ideaalista sijainnista, josta on helppo tutustua Dubain kiehtovaan kaupunkiin.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton on uniikki hotelli, jossa on ripaus vintage-tunnelmaa. Nautit moderneista mukavuuksista menneisyyttä huokuvassa tunnelmassa. Hotellilla on erinomainen sijainti Bur Dubaissa lähellä paikallisia nähtävyyksiä. Lämpimästi tervetuloa viimeisimpään Apollo Mondo One of a Kind-hotelliimme!