Club -huone

Tilavia club -huoneita, joista on näköala Dubain kaupungin horisonttiin. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä ruokailutila/olohuone. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (high speed), ilmastointi ja tallelokero. Minibaari kapselikeitin kahville. Hiustenkuivain ja kylpytakki. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy hotellin Grand Club Loungeen, jossa tarjoillaan esimerkiksi päivittäin aamiaista. Rajoittamattomasti juomia (alkoholittomat sekä alkoholivaihtoehdot) illallisella. Erillinen sisään- ja uloskirjautuminen. (Muutokset mahdollisia).

Huonekoko: noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Viihtyisästi sisustettuja ja tilavia deluxe-huoneita. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kapselikeitin kahville. Parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita maksuttomalla wifillä, ilmastoinnilla ja tallelokerolla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kapselikeitin kahville. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk. Ei ulkotilaa.

Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 39 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.