Kokemuksia Grand Hyatt (Dubai) -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Grand Hyatt (Dubai) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

8799 arvostelua
Erinomainen
 
6752
Erittäin hyvä
 
1398
Hyvä
 
314
Ei kovin hyvä
 
136
Huono
 
199

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut FamilyTraveller5240 Tampere, Suomi

Hyvä hotelli koko perheelle

Hyvä hotelli isommallekin perheelle. Yövyimme club-tason huoneissa, mihin kuului erillinen sisäänkirjaus, aamupala ja dinner buffeesta tai erillisessä club-tason ravintolassa. Kattaukseen kuului ruokaa vatsat täyteen sekä juomia (myös alkoholit). Gluteenittomia ruokia hyvin saatavilla. Hotellin sijainti melko kaukana keskustasta, mutta metro-pysäkki lähellä. Hotellin uima-altailla viihtyi koko perhe, kuntosali todella hyvin varustettu. Erityiskiitos Market Cafe´n tarjoilijalle Thineshille, jonka ystävällisyys ja palvelualttius olivat esimerkillisiä, yllätykset niin aamiaisbufeessa kuin päivällisellä ilahduttivat meitä kaikkia.

 
11.3.2019

Kirjoittanut Minna F

Hyvä 5 tähden hotelli

Hyvä 5 tähden hotelli hieman syrjässä kaikesta. Onneksi taksilla kulkeminen on halpaa! Kuvittelin hotellin olevan vieläkin hienompi, ei ehkä ihan omaa tyyliä. Huoneet olivat tilavat, sängyt hyvät. Allasalue iso, tosin vähän "sokkeloinen". Altaissa merivesi. Aurinkotuolit löytyivät helposti joka päivä. Meillä oli puolihoito ( aamiainen ja illallinen ), joka tarjoiltiin The Collective by market cafe:ssa. Buffet pöydistä löytyi varmasti jokaiselle jotakin; pizzasta intialaiseen. Myös aamiainen oli kattava ja vaihtuva, ainakaan viikon aikana ei kumpikaan alkanut kyllästyttämään. Lähellä pari kahvilaan ja ruokapaikkaa.

 
11.12.2018

Kirjoittanut Jolea69 Vantaa, Suomi

Loistoluokan palvelu

Upea hotelli, vielä upeampi palvelu! Isot huoneet, huikea näköala (9. krs), hyvä ruoka (puolihoito), iso uima-allasalue. Ainoa miinus törkykallis alkoholi, kuten arvata saattoi. Lepoloma vailla vertaa!

 
15.3.2018

Kirjoittanut MarkoK1725

viikko 10/18 loistohotellissa

Hotellissa oli kaikki kohdallaan; huone oli todella siisti ja siitä jäi mieleen mm. kapselikahvinkeitin, jota käytettiin joka päivä. Siivous täyskymppi. Vastaanotto oli ystävällinen ja lämmin , kun saavuimme. Palvelu ei voisi olla parempaa. Hotellilla on viiden tähden luokitus ja se todellakin piti paikkansa. Hieno ulkoallasalue isoine altaineen ja puutarhoineen. Joka päivä , kun otimme aurinkoa meille tuotiin ilmaiset mehut. Tennis oli myös ilmaista, jota ei aiemmissa paikoissa ole kohdattu. Sokerina pohjalla aamiais- ja illalliskattaukset olivat täydellisiä upeine tarjoilijoineen.

 
22.12.2017

Kirjoittanut JanneR102 Helsinki, Suomi

Rauhaisa keidas

Erinomainen aamiainen. Suuri, upea viheralue jossa iso uima-allas ja erillinen lasten uimaallas kahdella pienellä vesiliukumäellä. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja monikansallista. Ruuhka-aikojen ulkopuolella taksit vievät nopeasti keskustaan.