Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

apollo mondo one of a kind

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton on uniikki hotelli, jossa on ripaus vintage-tunnelmaa. Nautit moderneista mukavuuksista menneisyyttä huokuvassa tunnelmassa. Hotellilla on erinomainen sijainti Bur Dubaissa lähellä paikallisia nähtävyyksiä. Lämpimästi tervetuloa viimeisimpään Apollo Mondo One of a Kind-hotelliimme!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 675 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 km
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hiltonissa on autenttinen arabialainen tunnelma. Hotellissa on illuusio vanhasta tyylistä, mutta todellisuudessa hotellissa ei tarvitse tehdä kompromissejä, vaan se on mukava ja moderni hotelli erinomaisella sijainnilla autottomalla Al Seefin alueella Dubai Creekin eteläisellä rannalla. Lähialueella on kulttuuri-instituutteja, ravintoloita ja runsaasti matkamuistomyymälöitä.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan maukas aamiainen kansainvälisillä ja paikallisilla erikoisuuksilla. Illallisella ravintola tarjoilee paikallisia makuja. Hotellilla on myös baari.

Läheisen Canopy by Hilton Dubai Al Seef hotellin allas, kuntosali ja spa ovat käytössä Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hiltonin vieraille. Spa on käytettävissä hotellin asiakkaille maksutta, hoidot lisämaksusta. Hotellien välillä on maksuton kuljetus. Välimatkaa on reilu kilometri, eli matkan voi myös kävellä noin 15 minuutissa.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu.

Noin 800 metriä läheiseen satamaan, josta veneet liikennöi Dubai Creekin yli. Noin 5 kilometriä suurempaan ostoskeskukseen, mutta lähempänä hotellia on myös useita pienempiä kauppoja. Hotellin ympäröivä alue on autoton ja soveltuu hyvin kävelyille.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaat vieraat voivat kirjautua sisään hotelliin vain aikuisen kanssa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.

Jos majoitut hotellissa uuden vuoden aattona ja olet ostanut lisämaksullisen puolihoidon, sisältyy siihen aamiaispöytä ja lounas.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kun aikuiset ostavat lisämaksullisest ateriat kesällä 2023, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Apollo Mondo One of a Kind
  • Uniikki hotellielämys
  • Huolella mietitty kokonaisuus ja ainutlaatuinen ilmapiiri
  • Apollon tarkkaan valitut hotellit
  • Vähintään 3 tähteä

Hotellit Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – lomakeskus suurkaupungin sydämessä. Täällä on viihtyisä allasalue, suuri puutarha, spa ja useita palkittuja ravintoloita. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Howard Johnson

Hotelli Howard Johnsonissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa. Hotelli sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Modernissa Canopy by Hilton Dubai Al Seefissä majoitut Dubain lahden vieressä, ja voit lainata hotellilta polkupyörän tutustuaksesi hotellin lähialueisiin. Pulahda uimaan katon infinity-altaaseen ja päätä päivä hotellin Skafos-ravintolaan, joka sijaitsee veden äärellä Al Seefin kävelykadulla.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Tervetuloa Hampton by Hilton Dubai Al Seefiin – moderniin hotelliin trendikkäällä tunnelmalla! Majoitu raikkaissa kahden hengen huoneissa, ja nauti hotellin ideaalista sijainnista, josta on helppo tutustua Dubain kiehtovaan kaupunkiin.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre on viiden tähden hotelli lähellä lentokenttää. Hotellilla on useita allasalueita, monta ravintolaa ja hieno spa, jossa runsas valikoima hoitoja.