Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Tervetuloa Hampton by Hilton Dubai Al Seefiin – moderniin hotelliin trendikkäällä tunnelmalla! Majoitu raikkaissa kahden hengen huoneissa, ja nauti hotellin ideaalista sijainnista, josta on helppo tutustua Dubain kiehtovaan kaupunkiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,6 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 459 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hampton by Hilton Dubai Al Seefissä majoitut lähellä viehättäviä kävelykatuja, ravintoloita, kauppoja sekä satamaa. Al Seefin alue on rakennettu vuonna 2017 ja sijaitsee kävelymatkan päässä Dubai Creekistä, josta veneet liikennöivät Deiraan ja takaisin. Deirassa voit tutustua erilaisiin soukkeihin, sekä Dubain perinteisempään puoleen.

Hotellin katolla on pienempi allas, joka on täydellinen rentoutumiseen ja vilvoitteluun. Kunnostaan huolta pitäville on myös pienempi kuntosali.

Kannattaa kokeilla hotellin ravintoloita. Ravintola Mishmash tarjoilee aamiaisen buffetista, ja muita kansainvälisiä annoksia päivän aikana. Ravintola C.u. tarjoilee maukkaita aasialaisia annoksia.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton pysäköinti.

Noin 800 metriä pienempään kauppakeskukseen, jossa ravintoloita. Noin 10 kilometriä hienolle La Mer Beachille sekä Laguna Waterparkiin.

Ikäraja:

Alle 18-vuotiaat voivat sisäänkirjautua hotelliin vain täysi-ikäisen seurassa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.

Jos ostat puolihoidon ja matkustat uudenvuoden aikana, sinulle tarjotaan aamiaisbuffet ja lounas 31.12. Jos ostat täysihoidon ja matkustat uudenvuoden aikana, uudenvuoden illallinen 31.12. sisältyy hintaan.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kun aikuinen ostaa lisämaksulliset ateriat kesällä 2023, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central on raikas kaupunkihotelli ja nurkan takana sinua odottaa Dubain mielenkiintoiset nähtävyydet. Katolla sijaitsevalta uima-altaalta voit ihastella kaupungin siluettia ja eläväistä menoa. Mikäli haluat nauttia rantaelämästä, kulkee rannalle maksuton bussi päivittäin.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – lomakeskus suurkaupungin sydämessä. Täällä on viihtyisä allasalue, suuri puutarha, spa ja useita palkittuja ravintoloita. Hotelli sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Bur Dubain kaupunginosassa Dubai Creekin varrella. Täällä majoitut viihtyisissä huoneissa lähellä Dubain nähtävyyksiä.

Howard Johnson

Hotelli Howard Johnsonissa on allasalue, kuntosali ja kolme ravintolaa. Hotelli sijaitsee Dubain kultturellissa Bur Dubain kaupunginosassa, ja on erinomainen valinta kaupungin historiasta kiinnostuneille. Taxi-veneellä pääsee helposti Deiraan, josta löytyy niin kultasoukeja, maustekojuja ja moderneja ostoskeskuksia.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Modernissa Canopy by Hilton Dubai Al Seefissä majoitut Dubain lahden vieressä, ja voit lainata hotellilta polkupyörän tutustuaksesi hotellin lähialueisiin. Pulahda uimaan katon infinity-altaaseen ja päätä päivä hotellin Skafos-ravintolaan, joka sijaitsee veden äärellä Al Seefin kävelykadulla.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre on viiden tähden hotelli lähellä lentokenttää. Hotellilla on useita allasalueita, monta ravintolaa ja hieno spa, jossa runsas valikoima hoitoja.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton on uniikki hotelli, jossa on ripaus vintage-tunnelmaa. Nautit moderneista mukavuuksista menneisyyttä huokuvassa tunnelmassa. Hotellilla on erinomainen sijainti Bur Dubaissa lähellä paikallisia nähtävyyksiä. Lämpimästi tervetuloa viimeisimpään Apollo Mondo One of a Kind-hotelliimme!