Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Osassa huoneistoja huoneet on erotettu oven sijaan verholla. Pienehkö parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Osassa huoneistoja sisäänkäynti ulkotilan kautta.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1−4 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, koko vaihtelee. Osassa huoneistoja sisäänkäynti ulkotilan kautta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Osassa huoneistoja huoneet ovat oven sijaan erotettu verholla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku/wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2−4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Osassa huoneista sisäänkäynti ulkotilan kautta.

Huonekoko: noin 23–25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1−2 hengelle.