Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Pienehkö parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Osassa huoneistoja sisäänkäynti ulkotilan kautta.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1−4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku/wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2−4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai maaterassilla. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Osassa huoneista sisäänkäynti ulkotilan kautta. Kesään 2023 mennessä kaikki yksiöt tullaan remontoimaan.

Huonekoko: noin 23–25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1−2 hengelle.