Kaksio

Yksinkertaisia, käytännöllisiä huoneistoja, joiden koko ja taso vaihtelevat. Kaksioissa on erillisessä makuuhuoneessa on kapea parivuode. Osassa huoneistoja huoneiden välinen ovi puuttuu ja se on korvattu verholla. Yhdistetty minikeittiö/olohuone, jossa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Lisävuoteen kanssa huone saattaa tuntua pieneltä. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi lisämaksusta. Maksullinen ilmastointi ja tallelokero. Parveke tai maaterassi, eri kokoisia. Suihku ja wc. Osaan huoneistoja sisäänkäynti on parvekkeelta/maaterassilta. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1−4 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, koko vaihtelee. Osassa huoneistoja sisäänkäynti ulkotilan kautta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksio, joiden koko ja taso vaihtelee. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Osassa huoneistoja huoneiden välinen ovi puuttuu ja se on korvattu verholla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Wifi lisämaksusta. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 35–40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2−4 hengelle.