Thamirakis Studios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee rannalla Kalivesissa. Hotellilla ei ol e tarjolla palveluita, joten tämä on hyvä valinta sinulle, joka haluat olla lomallasi omatoiminen ja vain nauttia rauhasta, merestä ja rannasta. Hotellilta on kävelyetäisyydellä kylän ruokakauppa, vihannesmyymälä ja useita tavernoja ja kahviloita.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Suurempia yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 16 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 53 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli Kalives Beachilla Kreetalla. Kalives Beach hiekka-/pikkukiviranta on lähes suoraan hotellin ulkopuolella. Maksuttomia aurinkotuoleja rannalla sekä rajoitettu määrä aurinkovarjoja lainattavissa. Vastaanotto on avoinna klo 08.00-22.00.

Pieni elintarvikekauppa sijaitsee vain noin 150 metrin päässä hotellilta, isompi kauppa on n. 1 kilometrin päässä. Paikallinen vihannesmyymälä ja kylän lihakauppa ovat kävelyetäisyydellä. Kalivesin keskustassa on paljon tavernoja, kahviloita ja baareja. Vain 100 metrin päässä on paikallisbussipysäkki. Mikäli vuokraat auton, löytyy parkkipaikka noin 100 metrin päässä Thamirakis Studiosilta.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hyvä tietää

Paikallisliikenne voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Hotellit Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai keilaamassa tai rentoudu hotellin spassa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Local -hotelliksi.

Kalives Beach

Hurmaava, kahdesta rakennuksesta koostuva hotellialue on upealla Kalivesin rannalla ja vain kivenheiton päässä keskustasta. Lapsiperheille on useita palveluita, kuten lasten leikkipaikka ja uima-altaan erillinen lasten osa. Jos nautit rantaelämästä, on tämä hotelli oikea valinta! Hotellin omalla rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Täältä löytyy myös maksuton wifi ja lapsille oma minidisco.

Kiani Beach Resort

Matala ranta, lastenallas ja merirosvolaiva leikkipaikkana tekevät Kiani Beach Resortista ihanteellisen lapsiperheille. Suurelta ja suositulta allasalueelta avautuu hulppeat maisemat merelle ja leikkipaikka on lapsien rakastama.

Almyrida Village

Almyrida Village houkuttelee upeilla merinäkymillä, hotelli sijaitsee korkealla paikalla oliivilehtojen keskellä Almyridan keskustan ulkopuolella. Täällä on reilun kokoinen allas sekä tilaa rentoutua.