Anais Collection Hotels & Suites

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Superior -kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli on hiljattain remontoitu (2019) ja se koostuu kolmesta kaksikerroksista rakennuksesta, joita ympäröi vehreä puutarha. Hotellilla on kaksi allasaluetta, joista molemmissa on uima-allas, erillinen lastenallas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu lisämaksusta. Allas-/snackbaari, jossa on tarjolla virvokkeita ja yksinkertaisia annoksia.

Hotellilla on myös ravintola, jossa tarjolla aamiaista ja päivän aikana voit valikoida syötävää monipuoliselta ruokalistalta.

Pieni kuntosali yli 16-vuotiaille. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Noin 3,5 kilometriä Hanian kaupunkiin, jonne pääset kätevästi paikallisbussilla hotellin lähettyviltä. Paikallisliikennettä, joka saatetaan ajoittain kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.