Anais Collection Hotels & Suites

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Superior -kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-allasalue + hotelli kokonaisuudessaan siisti.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli on hiljattain remontoitu (2019) ja se koostuu kolmesta kaksikerroksista rakennuksesta, joita ympäröi vehreä puutarha. Hotellilla on kaksi allasaluetta, joista molemmissa on uima-allas, erillinen lastenallas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu lisämaksusta. Allas-/snackbaari, jossa on tarjolla virvokkeita ja yksinkertaisia annoksia.

Hotellilla on myös ravintola, jossa tarjolla aamiaista ja päivän aikana voit valikoida syötävää monipuoliselta ruokalistalta.

Pieni kuntosali yli 16-vuotiaille. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Noin 3,5 kilometriä Hanian kaupunkiin, jonne pääset kätevästi paikallisbussilla hotellin lähettyviltä. Paikallisliikennettä, joka saatetaan ajoittain kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hotellit Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavissa huoneistossa voi majoittua jopa kuuden hengen seurue. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.

Nontas

Moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.

Anais Holiday

Huoneistohotelli Anais Holiday sijaitsee Agii Apostolissa lähellä rantaa ja tunnetaan hyvästä palvelustaan. Hotelliin kuuluu lisäksi suosittu baari, johon on mukava istahtaa lasille tai syömään jotakin hyvää. Korkean asiakastyytyväisyyden, viihtyisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta on Anais Holiday osa Apollo Mondo Local -hotellejamme.

Kiwi

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!

Okeanis Golden Resort

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.