Okeanis II

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone likaisuudesta huolimatta ja hyvä aamupala.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Okeanis II on aikuisille suunnattu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat matkustajat. Hotellilla on rauhallinen tunnelma, ja viihtyisä allasalue aurinkotuoleilla, -varjoilla ja allasbaarilla, josta voi tilata virkistäviä juomia. Pyyhepalvelu. Ranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilla on á la carte -ravintola.

Hotelli sijaitsee aivan pidetyn huoneistohotelli Okeanis Golden Resortin lähellä, jonka palvelut ovat myös käytettävissä. Vastaanotto on avoinna klo 8.00-23.00, ja ravintola sijaitsee vastaanoton alueella.

Agii Apostoli on rauhallinen lomakohde, jossa on pieniä hienohiekkaisia uimapaikkoja. Keskustassa (noin 500 metrin päässä) on muutamia tavernoja. Hanian kaupunki sijaitsee noin 4,5 kilometrin päässä, ja sinne pääsee paikallisbussilla. Haniassa on runsas valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Vastaanotto ja ravintola sijaitsevat sisarhotelli Okeanis Golden Resortissa, joka on aivan Okeanis II:n vieressä.

Hotellit Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavat huoneistot remontoidaan kesälle 2023. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.

Nontas

Moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.

Kiwi

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!

Okeanis Golden Resort

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.