Okeanis II

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12 -vuotiaat matkustajat. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä hiekkarannalta ja täällä on lisäksi viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,9 10:stä
Perustuu 7 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Okeanis II on aikuisille suunnattu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 12 -vuotiaat matkustajat. Hotelli sijaitsee aivan pidetyn huoneistohotelli Okeanis Golden Resortin lähellä, jonka palvelut ovat myös hotellin vieraiden käytössä.

Okeanis II ilmapiiri on rauhallinen ja täällä on viihtyisä allasalue, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari, josta tilata raikkaita juomia. Pyyhepalvelu. Ranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellilla on à la carte-ravintola. Vastaanotto on avoinna noin klo 08.00-23.00.

Agii Apostoli on kuin tehty rentoa lomanviettoa varten, täällä odottavat pienet uimapoukamat ja pehmeät hiekkarannat. Keskustassa (noin 500 metriä) on muutamia tunnelmallisia ja pieniä tavernoja, suuremman tarjonnan löydät Hanian kaupungista (noin 4,5 kilometriä), jonne pääset kätevästi paikallisbussilla. Täällä on monipuolisesti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.