Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • Viihtyisä hotelli koko perheelle
 • Lähellä rantaa ja Hanian kaupunkia
 • Varaa ateriapaketti – lapset 2-11 vuotta syövät maksutta!
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä omalla altaalla 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla 1-4 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneiden siisteys, nykyaikaisuus, ystävällinen hlökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 332 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä ja pidetty Stellina Village Resort koostuu kolmesta alueesta altaineen, mitkä on rakennettu 1990, 2001 ja 2007. Kaksi vanhempaa aluetta on remontoitu 2017. Alueilla on yhteensä 12 rakennusta ja hotelli muistuttaakin pientä kylää.

Useita allasalueita

Vietä leppoisia lomapäiviä kolmella allasalueella ja perheen pienimmille on tarjolla erillisiä lastenaltaita. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja maksutta. Mikäli haluat pulahtaa mereen, on täältä kävelyetäisyys Chryssi Aktin rannalle, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hyvä ravintolatarjonta

Nälän yllättäessä on tarjolla kaksi allasbaaria. Hotellin kauniissa puutarhassa kasvaa sitruunapuita, mausteita ja muita ihania Välimeren kasveja. Ostaessasi ennakkoon aterioita, voit nauttia ne KIMA -buffetravintolassa. Huoneen sijainnista riippuen, etäisyys ravintolaan saattaa olla jopa 165 metriä. Pyynnöstä hotellilla on tarjolla gluteenitonta ruokaa (pyydä tästä maininta varaukselle asiakaspalvelustamme). Useina kertoina viikossa ravintolassa on erilaisia teemailtoja. Samassa rakennuksessa vastaanoton kanssa on à la carte-ravintola Helios ja yksi allasbaareista.

Hyvinvointi ja treenaus

Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta, nuoremmat aikuisen seurassa). Vastaanotosta saatavilla kulkukortti, jolla pääsy kuntosalille. Kauneuskeskus, hierontaa, kampaaja ja sauna lisämaksusta,

Lisätietoja hotellista

Leikkihuone ja yksinkertainen leikkipaikka pienimmille. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Maksuton ruoanlaittokurssi kerran viikossa, varaus vastaanotosta. Minimarketti. Lastensänkyjä ja -rattaita. Voit valita ne lisävalintana matkaa varatessasi tai jälkikäteen Minun varaukseni – sivun kautta. Kokoustilat 150 hengelle. Paikallisliikenne ja pelikoneiden äänet voivat tuntua häiritseviltä osassa huoneita.

Tutustu ympäristöön

Stellina Village Resortista on hyvät bussiyhteydet Hanian kaupunkiin, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä. Noin 150 metriä bussipysäkille.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimastamme.

Ateriat

Kesä 2021: Ei aterioita. Aamiainen, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat, syövät lapset 2-11 vuotta maksutta.

Kesä 2022: All Inclusive osassa yksiöitä ja kaksioita. Muissa huoneissa ja huoneistoissa ei aterioita. Aamiainen, täysihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat, syövät lapset 2-11 vuotta maksutta.

Hyvä tietää

 • Stellina Village Resort koostuu useammista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet kolmen eri allasalueen ympärille. Saman varauksen/seurueen huoneistoja ei pystytä taata, että huoneistot ovat samassa rakennuksessa.
 • Kahden alueen virallinen luokitus on neljä tähteä, yhden alueen virallinen luokitus on viisi tähteä.
 • Huomioithan, että vain yhdessä rakennuksessa on hissi, täällä on vain muutamia huoneistoja.
 • Lämmitetty allas käytettävissä kesällä 2022.
 • Yksiöt sis. All Inclusive ja kaksiot sis. All Inclusive saatavilla kesällä 2022.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi