Kokemuksia Stellina Village Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 1442 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


10 10:stä

+
Siisteys, henkilökunta, kaikki 👍❤️
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


8 10:stä

+
Hyvä palvelu ja huoneisto siivottiin hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, mutta ei kaikilta osin. Huoneisto ja allas-alue siisti ja siivoojat ystävällisiä. Makuuhuone hyvä! Wc/ kylpytilat molemmissa kerroksissa, erinomaista!
-
Receptiossa/ vastaanotossa ystävällinen palvelu valtaosin, mutta myös huonoa palvelua🙄 Kunnon sohvaa ei ollut. Olohuoneessa vaikea istua. Keittiövälineitä niukasti ja kahvinkeittimen suodatin ikivanha. En saanut uutta pyynnöistä huolimatta🙁

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


9 10:stä

+
Siisteys, ystävällinen palvelu, sijainti, useita uima-altaita ja aurinkotuoleja oli hyvin saatavilla. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus!
-
Viereisen kadun äänet kantautuivat huoneeseemme.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


8 10:stä

+
Siisteys
-
Naulakko huoneistoon. Olisi mukava heittää pusero, lippis ja reppu muualle kuin lattialle.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-14


10 10:stä

+
Ei tarvinnut jonottaa ruokailuun ja juomien tilausta ei tarvinnut tehdä. Tosi toimiva juttu. Oma iso paitsi omilla aurinkopedeillä oli huippu.
-
Allaspetejä ei kyltin mukaan saanut varata mutta ei huolehdittu toteltiinko ohjetta. Ruotsalaiset pyyhkeistivät pedit eivätkä olleet kuin silloin tällöin, ärsyttävää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-14


9 10:stä

+
Hotelli oli siisti, allasalue oikein mainio ja sijainti hyvä: ranta ja hyviä ravintoloita lähellä, bussi Haniaan kulki hotellin vierestä ja rauhallinen alue.
-
Olimme kaksikerroksisessa kaksiossa omalla altaalla. Harmillisesti allas oli huomattavan osan päivästä varjossa ja vesi tosi kylmää, joten allas jäi aika turhaksi..

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


10 10:stä

+
Todella maukas ja monipuolinen ruoka (all inclusive), siisteys, ystävällinen palvelu, hyvät uima-altaat, joita oli useampi, huoneisto omalla uima-altaalla tosi kiva
-
Kuivausteline pyyhkeille ja uima-asuille myös alaterassille/alakertaan 2 kerroksiseen huoneistoon, jossa oma allas. Kuivauslasta terassille uima-altaasta räiskyvän veden kuivaamiseen

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


9 10:stä

+
Kaikkialla oli siistiä ja kaunista.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Stellina Village Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

351 arvostelua
Erinomainen
 
158
Erittäin hyvä
 
118
Hyvä
 
51
Ei kovin hyvä
 
19
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

6.5.2019

Kirjoittanut piritt2017

Hyvä, siisti hotelli

Olimme Stellinassa toista kertaa. Perusteita uudelle vierailulle: siisti, hyvä ruoka, mukava henkilökunta, rauhallinen sijainti, hyvät bussiyhteydet sekä Haniaan että Plataniakseen, erittäin lapsiystävällinen (2:lla kerralla mukana oli kaksi alle kouluikäistä, eli tämä oli ISO kriteeri), erittäin hyvät sängyt, toimiva ilmastointi. Miinuksena: meidän perheellä oli 2 huoneistoa Roayalin puolella, ja oletimme sen olevan vanhempi puoli..... sillä matkaseurueemme toisella perheellä oli huoneistot Villagen puolella, ja ne olivat huomattavasti freshimmät. Yllättäen Roayalin puolella hotellivero oli 4 €/yö/huoneisto, ja Villagen puolella 0,50 € /yö/huoneisto.... Tyrmistytimme tästä todella paljon. Royal on uudempi puoli....... Toki kaikki all incl tarjonta oli Royalin puolella, mutta tervejalkaiset voivat kyllä käydä syömässä ja hakea juomaa Villagen puoleltakin. Lisäksi Villagen puolelle oli ilmestynyt "juoma-automaatti" edellisen käyntimme jälkeen, josta sai all incl-rannekkeella olutta ja limsoja. Ja Villagen asukit voivat oleilla muutenkin myös Royalin allasalueella ihan vapaasti.

 
2.5.2019

Kirjoittanut HSR93

Suosittelemme

Iso hotellialue jossa hyvänkokoiset uima-altaat ja riittävästi aurinkotuoleja. Ympäristö oli siisti ja huoneet siivottiin joka päivä viimesen päälle. Hotellialueella oli marketti hyvällä valikoimalla ja henkilökunta oli auttavaista koko hotellissa ja heidän kanssa oli helppo puhua englantia. Haniaan mukavan lyhyt matka ja myös Plataniakseen pääsee helposti bussilla ja takaisin. Huoneessa pystyi ihan hyvin tekemään itse aamupalaa joten all inclusive ei ole pakollinen. Suosittelemme hotellia niin kaveruksille kuin lapsiperheille.

 
25.6.2017

Kirjoittanut 409riittaj Liminka, Suomi

Erinomainen perhehotelli

Todella siisti ja hyvin hoidettu hotelli. Kaunis puutarha, siistit ja uudistetut huoneet. Hotellialue iso, kolme eri uima-allasaluetta ja riittävästi aurinkotuoleja. Lyhyen kävelymatkan päässä matala hiekkaranta. Lähellä suosittu Jumbo-kauppa. Hotellin ympäristössä on vain vähän ravintoloita. Hotellin all.inc oli melko hyvä. Ruuissa melko vähän paikallisuutta ja vaihtelua. Juomia sai vain yhdestä baarista. Ravintoloiden vähyyden vuoksi se oli kuitenkin hyvä valinta. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä ja Haniaan pääsi bussilla 20 min. välein. Kokonaisuutena todella hyvä hotelli!

 
15.6.2017

Kirjoittanut Murmu Helsinki, Suomi

Perhehotelli

Paikassa on sekä hyviä, että huonoja puolia. All Inclusive -ruoka on ihan syötävää ja vaihtoehtoja on kivasti tarjolla, mutta ruoka on aina kylmää ja sitä joutuu jonottamaan. Ruokasali on sananmukaisesti sali, jossa kaikuu niin että korvat soi. Jos majoitus on Villagen puolella, KAIKEN joutuu hakemaan Royalista. Pienissä muovimukeissa yksi vesilasi kerrallaan... Huoneistot ovat tilavia ja siistejä. Veskipaperissa nuukaillaan, mutta vastaanotosta voi hakea lisää (mielestäni ei ihan 4* paikkaan kylläkään kuulu). Aurinkotuoleja ei riitä kaikille millään altaista - mikäli et halua käydä varaamassa jo aamuvarhaisella, jäät ilman. Altaat ovat pieniä ja täynnä lasten vesileluja. Ja tietysti niitä lapsia. Perhelomailuun varmaan ihan Ok paikka, mutta ei enää teini-ikäisten kanssa. Tuskin tulemme uudestaan.

 
11.6.2017

Kirjoittanut sankopeli Raahe, Suomi

Hienosti rakennettu paketi

Hienot uusitut huoneistot, komeat piha-alueet, mukavat altaat, sijainti ok, idyllinen hiekkaranta vieressä. Siistiä on. Asiakaspalvelu ammattimaista, ison hotellin tyyliin, aitoa asiakaskontaktia kaipaisi.