Kokemuksia Stellina Village Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 792 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotellin sijainti lähellä uimarantaa, linja-autopysäkkiä, minimarkettia. Oma huone oli aivan uima-altaan äärellä.
-
Aamupala voisi olla päivittäin vaihtelevampi. Ulos avoimessa aamiaistilassa olisi hyvä olla lämpölamput kylmien aamujen varalta (lokakuun viimeinen viikko).

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


10 10:stä

+
Tilava, hyvin hoidettu piha-alue. Isot uima-altaat. Siisteys. Nykyaikaiset huoneet. Hyvä ystävällinen palvelu. Monipuolinen loudtava aamiainen. Lähellä rantoja ja bussipysäkkejä, lyhyt matka kaupunkiin.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


9 10:stä

+
-
Uima-altaiden vesi lämpimäksi, oli jääkylmää joka altaassa. Yksiön omaa allasta saisi puhdistaa useammin, vähintään ainakin majoittujien vaihtuessa, pohja oli saastainen.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


10 10:stä

+
Kaunis ja tilava yksiö. Hotellin alue uima-altaineen upea. Kaikkialla siistiä ja puhdasta. Erityiskiitokset tehokkaille ja mukaville siistijöille.
-
Stifadoa listalle ravintolaan.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


8 10:stä

+
Huoneiden siisteys, nykyaikaisuus, ystävällinen hlökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Sijainti, rauhallisuus ja hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


8 10:stä

+
Hotellialue ja huoneet olivat siistejä. Alue rauhallinen. Meren ranta todella hyvä ja lähellä hotellia. Loivasti syvenevä hienohiekkainen ranta.
-
Aamupala oli lähes samanlainen ja melko suppea koko viikon. Pienillä muutoksilla ja vaihteluilla asian voisi korjata. Appelsiinimehu maistui enemmän limsalle, joten siitä iso kehitysehdotus. Mehu maistui enemmän makealle limsalle kuin mehulle.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-01


9 10:stä

+
Siistit tilat, kiva uima-allasalue ja hyvä palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


9 10:stä

+
-
Toteuttaisi aurinkopetien varaajien pyyhkeiden poistot-kuten hotellissa luki. osa tuli puoli kahdekaan aamupalalle,söivät menivät huoneisiinsa,tulivat parin tunnin päästä ulos ja menivät kaupungille, tulivat iltapäivällä altaalle-ruotsalaiset,fy fan

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Stellina Village Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

332 arvostelua
Erinomainen
 
148
Erittäin hyvä
 
114
Hyvä
 
50
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

6.5.2019

Kirjoittanut piritt2017

Hyvä, siisti hotelli

Olimme Stellinassa toista kertaa. Perusteita uudelle vierailulle: siisti, hyvä ruoka, mukava henkilökunta, rauhallinen sijainti, hyvät bussiyhteydet sekä Haniaan että Plataniakseen, erittäin lapsiystävällinen (2:lla kerralla mukana oli kaksi alle kouluikäistä, eli tämä oli ISO kriteeri), erittäin hyvät sängyt, toimiva ilmastointi. Miinuksena: meidän perheellä oli 2 huoneistoa Roayalin puolella, ja oletimme sen olevan vanhempi puoli..... sillä matkaseurueemme toisella perheellä oli huoneistot Villagen puolella, ja ne olivat huomattavasti freshimmät. Yllättäen Roayalin puolella hotellivero oli 4 €/yö/huoneisto, ja Villagen puolella 0,50 € /yö/huoneisto.... Tyrmistytimme tästä todella paljon. Royal on uudempi puoli....... Toki kaikki all incl tarjonta oli Royalin puolella, mutta tervejalkaiset voivat kyllä käydä syömässä ja hakea juomaa Villagen puoleltakin. Lisäksi Villagen puolelle oli ilmestynyt "juoma-automaatti" edellisen käyntimme jälkeen, josta sai all incl-rannekkeella olutta ja limsoja. Ja Villagen asukit voivat oleilla muutenkin myös Royalin allasalueella ihan vapaasti.

 
2.5.2019

Kirjoittanut HSR93

Suosittelemme

Iso hotellialue jossa hyvänkokoiset uima-altaat ja riittävästi aurinkotuoleja. Ympäristö oli siisti ja huoneet siivottiin joka päivä viimesen päälle. Hotellialueella oli marketti hyvällä valikoimalla ja henkilökunta oli auttavaista koko hotellissa ja heidän kanssa oli helppo puhua englantia. Haniaan mukavan lyhyt matka ja myös Plataniakseen pääsee helposti bussilla ja takaisin. Huoneessa pystyi ihan hyvin tekemään itse aamupalaa joten all inclusive ei ole pakollinen. Suosittelemme hotellia niin kaveruksille kuin lapsiperheille.

 
25.6.2017

Kirjoittanut 409riittaj Liminka, Suomi

Erinomainen perhehotelli

Todella siisti ja hyvin hoidettu hotelli. Kaunis puutarha, siistit ja uudistetut huoneet. Hotellialue iso, kolme eri uima-allasaluetta ja riittävästi aurinkotuoleja. Lyhyen kävelymatkan päässä matala hiekkaranta. Lähellä suosittu Jumbo-kauppa. Hotellin ympäristössä on vain vähän ravintoloita. Hotellin all.inc oli melko hyvä. Ruuissa melko vähän paikallisuutta ja vaihtelua. Juomia sai vain yhdestä baarista. Ravintoloiden vähyyden vuoksi se oli kuitenkin hyvä valinta. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä ja Haniaan pääsi bussilla 20 min. välein. Kokonaisuutena todella hyvä hotelli!

 
15.6.2017

Kirjoittanut Murmu Sotkamo, Suomi

Perhehotelli

Paikassa on sekä hyviä, että huonoja puolia. All Inclusive -ruoka on ihan syötävää ja vaihtoehtoja on kivasti tarjolla, mutta ruoka on aina kylmää ja sitä joutuu jonottamaan. Ruokasali on sananmukaisesti sali, jossa kaikuu niin että korvat soi. Jos majoitus on Villagen puolella, KAIKEN joutuu hakemaan Royalista. Pienissä muovimukeissa yksi vesilasi kerrallaan... Huoneistot ovat tilavia ja siistejä. Veskipaperissa nuukaillaan, mutta vastaanotosta voi hakea lisää (mielestäni ei ihan 4* paikkaan kylläkään kuulu). Aurinkotuoleja ei riitä kaikille millään altaista - mikäli et halua käydä varaamassa jo aamuvarhaisella, jäät ilman. Altaat ovat pieniä ja täynnä lasten vesileluja. Ja tietysti niitä lapsia. Perhelomailuun varmaan ihan Ok paikka, mutta ei enää teini-ikäisten kanssa. Tuskin tulemme uudestaan.

 
11.6.2017

Kirjoittanut sankopeli Raahe, Suomi

Hienosti rakennettu paketi

Hienot uusitut huoneistot, komeat piha-alueet, mukavat altaat, sijainti ok, idyllinen hiekkaranta vieressä. Siistiä on. Asiakaspalvelu ammattimaista, ison hotellin tyyliin, aitoa asiakaskontaktia kaipaisi.