Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on makuuhuone ja parveke yläkerrassa. Alakerrassa on yhdistetty keittiö ja olohuone sekä lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, osassa huoneistoja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko. Pinnasänky mahtuu vain alakertaan, joten emme suosittele pinnasänkyä tässä huonetyypissä.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksikerroksinen kaksio omalla altaalla

Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla, joissa on makuuhuone, wc ja parveke yläkerrassa. Alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä lisävuodemahdollisuus. Tv. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke. Siivous 6 krt/vk. Pinnasänky mahtuu vain alakertaan, joten emme suosittele pinnasänkyä tässä huonetyypissä.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty keittiö ja olohuone, jossa on vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, maaparveke, maaterassi (jonne kuljetaan portaita pitkin) tai suuri parveke tai terassi. Osassa huoneistoja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Kaksio sisältäen All Inclusiven

Kaksioita All Inclusivella, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty keittiö sekä olohuone lisävuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja vedenkeitin. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/vk. Huomioithan, että hissi ei kulje kaikkiin kerroksiin/huoneistoihin.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty keittiö ja olohuone vuodesohvalla, jota voidaan käyttää lisävuoteena. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi jokaisessa huoneessa ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke tai suuri parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, maaterassi tai jaettu ulkotila. Osassa huoneistoja on allasnäkymä. Pinnasängyn kanssa huoneesta tulee ahdas. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö omalla altaalla

Yksiöissä on yksi huone, jossa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Maaterassi (jonne kuljetaan portaita pitkin). Pinnasängyn kanssa huoneesta tulee ahdas. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö sisältäen All Inclusiven

Yksiöitä, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Yksi huone, jossa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, osa allasnäkymällä tai maaterassi allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko. Huomioithan, että hissi ei kulje kaikkiin huoneisiin.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle