Okeanis Golden Resort

  • Vehreä puutarha
  • Mukava allasalue
  • Tilavia huoneistoja suuremmille seurueille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-5 hengelle. Pienempiä kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita omalla altaalla 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-6 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita omalla altaalla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 173 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty Okeanis Golden Resort on perheomisteinen huoneistohotelli, jonka puutarhassa on viihtyisä allasalue suurella altaalla, erillisellä lastenaltaalla ja maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Altaan vieressä on snackbaari, josta saa tilattua yksinkertaisia annoksia sekä kylmiä ja kuumia juomia päivisin.

Ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Pinnasänkyjä vuokrattavissa vastaanotosta. Lähin supermarket noin 200 metrin päässä.

Hanian kaupunkiin on noin 4,5 kilometriä, jonne pääset kätevästi paikallisbussilla. Agii Apostolin keskusta sijaitsee noin 500 metrin päässä.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Rakennustyöt hotellin läheisyydessä voidaan kokea häiritsevänä. Rakennustöiden odotetaan kestävän kesäkuun loppuun asti.

Hotellit Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavat huoneistot remontoidaan kesälle 2023. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.

Nontas

Hotelli Nontas on moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka tai hieman pidempi kävelymatka.

Kiwi

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.