Okeanis Golden Resort

  • Vehreä puutarha
  • Mukava allasalue
  • Tilavia huoneistoja suuremmille seurueille
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Täällä majoitut valoisissa huoneistoissa ja yli 12 -vuotiaat voivat majoittua myös hotelliosan kahden hengen huoneissa. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-5 hengelle. Pienempiä kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita omalla uima-altaalla 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-6 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita omalla uima-altaalla 2-6 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma allas, kiva huoneisto. Aamupala monipuolinen ja maukas. Ystävällinen henkilökunta. Siisti hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 147 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty Okeanis Golden Resort on perheomisteinen huoneistohotelli, joka koostuu vuonna 2009 rakennetusta huoneisto-osasta sekä vuonna 1996 rakennetusta, mutta vuonna 2020 remontoidusta hotelliosasta. Hotelliosan ikäraja on 12 vuotta ja se sijaitsee kadun toisella puolella.

Puutarhan keskellä on suuri uima-allas sekä erillinen lastenallas ja aurinkotuoleja ja -varjoja. Snackbaari altaan äärellä tarjoilee kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Pinnasänky vuokrattavissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotolla rajoitetut aukioloajat. Vastaanoton ollessa suljettuna, on allasbaarin henkilökunta avuksi. Lähin supermarket noin 200 metrin päässä. Hanian kaupunkiin on noin 4,5 kilometriä, jonne pääset kätevästi paikallisbussilla. Agia Apostolin keskusta sijaitsee noin 500 metrin päässä.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta. Kahden hengen huoneet: Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.