Kaksikerroksinen kolmio omalla uima-altaalla

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Parveke, joiden koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Huoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Erilliset makuuhuoneet sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksikerroksisia kolmioita

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita, joissa parveke allasnäkymällä. Huoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita erikokoisilla parvekkeilla tai maaparvekkeilla, osassa allasnäkymä. Huoneistojen koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistoissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Huoneistoissa 5 hengelle osa lisävuoteista on makuuhuoneessa. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-5 hengelle.

Kaksioita omalla altaalla

Kauniisti sisustettuja kaksioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Parveke allasnäkymällä. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Huoneistot sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Pienempi kaksio

Pienempiä kaksioita erikokoisilla maaparvekkeilla allasnäkymällä. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä erikokoisilla parvekkeilla tai maaparvekkeilla, osassa parvekkeista allasnäkymä. Huoneistojen koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.