Kaksikerroksinen kolmio omalla uima-altaalla

Kaksikerroksinen kolmio, jossa on oma uima-allas. Parveke, jonka koko ja muoto vaihtelee. Yksityiselle uima-altaalle pääsee parvekkeelta portaita pitkin. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone ja keittokomero sekä makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta tai parivuode ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta tai parivuode ja kylpyhuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin/pressopannu ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksikerroksisia kolmioita

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita, joissa parveke allasnäkymällä. Huoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita erikokoisilla parvekkeilla tai maaparvekkeilla, osassa allasnäkymä. Huoneistojen koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistoissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Huoneistoissa 5 hengelle osa lisävuoteista on makuuhuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle/1-5 hengelle.

Kaksioita omalla altaalla

Kauniisti sisustettuja kaksioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Parveke allasnäkymällä. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Huoneistot sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Pienempi kaksio

Pienempiä kaksioita erikokoisilla maaparvekkeilla allasnäkymällä. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä erikokoisilla parvekkeilla tai maaparvekkeilla, osassa parvekkeista allasnäkymä. Huoneistojen koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisilä kanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.