Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä vieretysten. Kahden hengen huoneiden ikäraja on 12 vuotta ja huoneet sijaitsevat kadun toisella puolella. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Laattalattia. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila. Osasta parvekkeita ja maaparvekkeita on allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksikerroksinen kolmio omalla uima-altaalla

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Erilliset makuuhuoneet sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke, joiden koko ja ulkonäkö vaihtelevat. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Kaksikerroksisia kolmioita

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita. Makuuhuone ja kylpyhuone yläkerrassa, alakerrassa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistoissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Huoneistoissa 5 hengelle osa lisävuoteista on makuuhuoneessa. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, joiden koko ja ulkonäkö vaihtelee, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-5 hengelle

Kaksioita omalla altaalla

Kauniisti sisustettuja kaksioita joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Huoneistot sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Käynti yksityiselle altaalle parvekkeelta portaita pitkin. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienempi kaksio

Pienempiä kaksioita joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joiden koko ja pohjaratkaisu vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin/kahvipressi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Maksuton ilmastoint ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle