Triton

apollo mondo local

  • Lähellä hienoa Golden Beach rantaa
  • Kreikkalaisen tanssin kurssi ja teemailtoja
  • Tilavat huoneistot

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Triton sijaitsee Agii Apostolissa, suositun Golden Beach rannan äärellä. Ranta sopii hyvin koko perheelle ja hotellin allasalue on viihtyisä ja kutsuva. Tilavat huoneistot remontoidaan kesälle 2023. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä paikallisen tunnelman ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle/1-5 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Iso allasalue, lisäksi lasten mielestä kissat. Ystävällinen palvelu ja siisteys. Ruoka oli hyvää....
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 140 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Triton on raikas ja viihtyisä huoneistohotelli, joka koostuu useammasta eri aikaan rakennetusta hotellirakennuksesta (1995 ja 2000). Hotelli sijaitsee Chryssi Aktin rauhallisella hotellialueella.

Useita altaita

Kaksi allasta, joista on erotettu omat osiot lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Aterioita paikallisista raaka-aineista

Kreikkalainen taverna tarjoilee perinteistä kreikkalaista ruokaa sekä kansainvälisiä annoksia. Moussaka, stifado, kreikkalainen salaatti, taramas ja dakos ovat esimerkkejä tavernan herkuista. Keittiössä käytetään paikallisia tuotteita ja itsetuotettua oliiviöljyä. Viinit ovat paikallisia. Allasbaarissa tarjolla on aamiaista, lounasta ja snacksejä. Illallinen tarjoillaan tavernassa.

Joka sunnuntai tavernassa tarjolla perinteinen, kreetalainen menu (lisämaksusta, varaus tarvitaan). Tällöin voit maistella paikallisia herkkuja, kuten itsetehtyjä makkaroita ja lammasruokia, joita tarjoillaan yleensä vain erikoistilaisuuksissa. Keskiviikkoiltaisin tavernassa järjestetään kreikkalainen juhla musiikkeineen ja tansseineen. Hinta 5 €/hlö, ilmottautuminen vastaanotossa.

**Lisätietoja hotellista **

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Minimarket.

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Chryssi aktissa. Rajoitettua risteävää liikennettä hotellin ulkopuolella. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu 1995-2000.

Tutustu ympäristöön

Noin 3,5 kilometriä Hanian satama-alueelle, joka muistuttaa Venetsiaa kanaaleineen. Satamasta löytyy kahviloita, baareja ja ravintoloita.

Lue lisää link-textApollo Mondo Local -valikoimasta.

Ateriat

Ei aterioita.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Agii Apostoli

Nontas

Moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.

Kiwi

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!

Okeanis Golden Resort

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.