Triton

apollo mondo local

  • Lähellä hienoa Golden Beach rantaa
  • Kreikkalaisen tanssin kurssi ja teemailtoja
  • Tilavat huoneistot

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Triton Agii Apostolissa Kreetalla sijaitsee erinomaisella paikalla suosittujen Kultaisten Rantojen yläpuolella. Lapsiystävällinen ranta ja hotellin suuri allasalue kutsuvat sinut viettämään laiskoja päiviä auringossa. Tritonin huoneistot ovat viihtyisiä ja tilavia - ja remontoitu kesällä 2023! Remontti jatkuu talvikauden aikana ja kesäksi 2024 valmistuu hotelliin täysin uusi ilme. Tyytyväiset vieraat, korkea mukavuus ja paikallinen kosketus ansaitsivat Tritonille paikan Apollo Mondo Local -hotellien valikoimassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle/1-5 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uusittu huoneisto ja allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 158 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Triton Agii Apostoli on yksi pidetyimmistä hotelleistamme, ja hotelli tulee kokemaan uudistuksen seuraavalle kesäkaudelle. Kesään 2023 mennessä kunnostettiin kaikki hotellin huoneet ja kylpyhuoneet, ja kesään 2024 mennessä kunnostetaan hotellin muut tilat. Triton on monien suosikki, johon palataan aina uudestaan ja uudestaan vielä vuosienkin jälkeen.

Useita altaita

Kaksi allasta, joista toisessa on matalampi alue lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Allaspyyhkeet lisämaksusta.

Aterioita paikallisista raaka-aineista

Kreikkalainen taverna tarjoilee perinteistä kreikkalaista ruokaa sekä kansainvälisiä annoksia. Moussaka, stifado, kreikkalainen salaatti, taramas ja dakos ovat esimerkkejä tavernan herkuista. Keittiössä käytetään paikallisia tuotteita ja itsetuotettua oliiviöljyä. Viinit ovat paikallisia. Allasbaarissa tarjolla on aamiaista, lounasta ja snacksejä. Illallinen tarjoillaan tavernassa.

Joka sunnuntai tavernassa tarjolla perinteinen, kreetalainen menu (lisämaksusta, varaus tarvitaan). Tällöin voit maistella paikallisia herkkuja, kuten itsetehtyjä makkaroita ja lammasruokia, joita tarjoillaan yleensä vain erikoistilaisuuksissa. Keskiviikkoiltaisin tavernassa järjestetään kreikkalainen ilta, ilmottautuminen vastaanotossa.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Leikkipaikka. Minimarket.

Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Chryssi Aktissa. Rajoitettua risteävää liikennettä hotellin ulkopuolella. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu 1995-2000. Suuri supermarket noin 1 kilometrin päässä hotellista, ja alueella on useita paikallisia tavernoja ja pienempiä supermarketteja.

Tutustu ympäristöön

Noin 650 metriä Agii Apostolin paikalliskeskukseen ja noin 3,5 kilometriä Hanian kaupunkiin. Suosittelemme käymään myös Haniassa, jossa on rauhallinen satama ja jonka vanhojen talojen julkisivut muistuttavat hieman Venetsiaa ja sen kanavia.

Lue lisää Apollo Mondo Local -valikoimasta.

Ateriat

  • Ei aterioita
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Agii Apostoli

Nontas

Hotelli Nontas on moderni huoneistohotelli Agii Apostolin keskustassa. Viihtyisä allasalue, jonka baari tarjoilee pientä purtavaa ja virvokkeita. Nontaksessa olet kävelymatkan päässä neljältä rannalta - Agii Apostolin rannalta, Glaros Beachiltä, Chrissi Aktin rannalta ja Kalamaki Beachiltä. Mikäli vietät aikaa mielummin hotellilla, löytyy täältä allas sekä allasbaari.

Stellina Village Resort

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka tai hieman pidempi kävelymatka.

Okeanis Golden Resort

Pidetty Okeanis Golden Resort sijaitsee keskeisellä paikalla Agii Apostolissa kävelymatkan päässä hienolta hiekkarannalta. Voit majoittua raikkaissa huoneistoissa, joissa osassa on oma allas. Hanian kaupunkiin ja sen palveluiden ääreen on noin vartin bussimatka.

Anais Collection Hotels & Suites

Anais Collection Hotels & Suites sijaitsee Agii Apostolin sydämessä ja täällä vallitsee rennon lämmin tunnelma. Saat kokea kreetalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan, ja yhdessä modernien mukavuuksien kanssa vietät taatusti upean loman.

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.

Kiwi - kesä 2024

Huoneistohotelli Kiwi sijaitsee lähellä Agii Apostolin kauniita uimapoukamia ja vehreitä pinjapuita. Täällä on viihtyisä allasalue ja hotellilta on lyhyt kävelymatka lähistön ravintoloihin. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten – valmista itse herkullinen aamiainen ja kruunaa se kylän leipomosta haetulla vastaleivotulla leivällä!

Okeanis II

Okeanis II on viihtyisä hotelli keskeisellä paikalla Agii Apostolissa Kreetalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Hotellilta on kävelymatka hiekkarannalle sekä oma viihtyisä allasalue. Moderneissa kahden hengen huoneissa voit levähtää aurinkoisen päivän jälkeen.

Atlantica Kalliston Resort

Atlantica Kalliston Resort on siisti ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee suoraan Agii Apostolin hienon hiekkarannan yläpuolella. Hotellissa on useita suuria allasalueita, joissa on kolme ulkouima-allasta. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Paljon erilaisia tunnelmallisia ravintoloita. Hotellissa majoittuvat voivat treenata kuntosalilla, rentoutua hotellin kylpylässä ja tehdä esimerkiksi pitkän kävelylenkin Hanian kaupunkiin.