Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai maaparvekkeella, joista osasta on näkymä altaalle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, voileipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle

Kolmio

Kolmioita parvekkeella. Kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Molemmissa makuuhuoneissa on parivuode. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvista. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, voileipägrilli ja yksinkertaiset keittiövälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai maaparvekkeella, osasta parvekkeita näkymä altaalle. Huoneistoissa, joista on näkymä altaalle, kolmannen henkilön on oltava lapsi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, voileipägrilli ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi