Kaksio

Kaksioissa on erillinen makuuhuone, joissa kaksi sänkyä, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Kahvinkeitin ja voileipägrilli. Hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton internet, joko wifi tai kiinteä yhteys. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle

Kolmio

Kolmiossa on kaksi makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi kylpyhuonetta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Kahvinkeitin ja voileipägrilli. Hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton internet, joko wifi tai kiinteä yhteys. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on erilliset vuoteet. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Kahvinkeitin ja voileipägrilli. Hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton internet, joko wifi tai kiinteä yhteys. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osasta näkymä uima-altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi