Kokemuksia Triton (Agii Apostoli) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 489 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Iso allasalue, lisäksi lasten mielestä kissat. Ystävällinen palvelu ja siisteys. Ruoka oli hyvää. Keittomahdollisuudet. Sijainti oli ihan hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


10 10:stä

+
Huoneisto oli siisti ja tilava. 2 kylpyhuonetta oli mukava yllätys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


8 10:stä

+
Siisti ja viihtyisä yleisilme. Allasalue viihtyisä, josta pääsy myös sujuvasti meren rantaan. Esteetön kulku myös rattailla huoneeseen oli hyvä asia.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


8 10:stä

+
Uimakelpoisen rannan läheisyys. Tilava huoneisto. Kaikinpuolin siisti paikka.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-14


9 10:stä

+
Ystävällinen ja erittäin avulias henkilökunta!! Huoneen hyvä siivoustyö, hyvä vuode sekä hyvin hoidettu ympäristö! Lähellä bussipysäkki, josta pääsi hyvin Chaniaan sekä Super Market lähistöllä!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-14


8 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


4 10:stä

+
Siisti allas alue.
-
Henkilökunta epäkohteliasta ja erittäin hidasta ontuvaa palvelua. Ensimmäisenä iltana odotimme ruokaa 2h ja he olivat kuulemma yllättyneitä kun tuli "yhtäkkiä" 80hlö. Ruoka oli kylmää, useimpina päivinä ja loppui kesken. Illallinen pilkko pimeässä pöydässä, itse pyysimme kynttilän että näkisi edes eteensä.

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


8 10:stä

+
Iso huoneisto
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Triton (Agii Apostoli) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

140 arvostelua
Erinomainen
 
86
Erittäin hyvä
 
46
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2018

Kirjoittanut Trek813697

Ihana hotelli

Vietimme kahden perhekunnan kanssa syyskuun ekan viikon Tritonissa. Me eli perhe 2 (äiti ja aikuinen tytär) asuimme yksiössä, joka oli meille riittävä. Huone oli perushuone hienolla allasnäkymällä. Huoneessa oli ilmainen WiFi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous oli 6 kertaa viikossa. Siivooja oli ihana. Hän teki hyvää työtä. Tiskasi joka päivä ja asetteli parvekkeen pöydät ja tuolit aina eri tavalla. Oli hauska käydä katsomassa, millainen asetelma minäkin päivänä oli. =) Hotellin sijainti on umpikujan päässä ja jotenkin vähän syrjässä. Toisena lomapäivänä se jopa harmitti, mutta loppujen lopuksi sijainti olikin aivan täydellinen. Hotelli oli rauhallinen ja alue oli rauhallinen. Uimaranta oli kiven heiton päässä eikä sinne mennessä tarvinnut ylittää teitä. Jos haluaa ympärille menoa ja meininkiä, niin Triton ei ole siihen sopiva. Mutta rauhallisuutta kaipaavalle todella hyvä valinta. Naapurit voivat toki aiheuttaa häiriöitä, mutta meillä ei käynyt näin. Hotellilta pääsi helposti mihin tahansa taksilla. Taksin pystyi tilaamaan respasta ja respasta annettiin taksille jo valmiiksi osoite, mihin haluttiin. Paikallisbussitkin kulkevat Agii Apostolissa, joten niitä voi hyödyntää. Meillä jäi kokeilematta, koska käytimme vain takseja. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Kuten jo aiemmin totesin, meidän siivooja oli ihan huippu. Muukin henkilökunta ansaitsee kiitoksen. Hotellin allasalue on loistava. En huomannut, että kukaan olisi etukäteen varannut aurinkotuoleja pyyhkeillä. Tilaa oli niin, että tällaiseen ei tarvinnut ryhtyä. Triton on hyvä hotelli rauhallisuutta kaipaavalle. Sopii hyvin mm. lapsiperheille. Lapset on huomioitu hyvin. Perheen pienimmille on varattuna oma allas ja leikkikaluja. Henkilökunta selvästi rakastaa lapsia. Ruokaakin saa. Ehkä ei maailman parhaat ruoat, mutta täysin syötävät. =) Huoneissa on jääkaappi ja keittomahdollisuus, joten itsekin voi laittaa ruokaa. Mekin hankimme aamiaistarvikkeet huoneeseen ja söimme aamiaisen huoneessa. Muutoin ruokailimme joko allasbaarissa tai hotellin ravintolassa tai lähdimme muualle syömään. Voin lämpimästi suositella Tritonia.

 
22.7.2018

Kirjoittanut todElla Oulu, Suomi

Oikein mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Vietimme äiti-tytär viikon lepäillen, lämmöstä nauttien ja kirjoja lueskellen. Kanadalais-kreikkalainen hotellin monitoimimies oli aivan huippu ja sai meidät tuntemaan tervetulleeksi koko viikon. Erinomainen valinta rauhalliseen perhelomaan. Huoneet perustasoisia Kreetan saarella.

 
6.11.2017

Kirjoittanut JuhoT61

Syysloma 2017 perheen kesken

Siisti ja rauhallinen paikka. Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu hyvää! Hotellin ravintola ja allasbaari loistavat. Täällä söin yhden parhaista koskaan syömistäni pihviaterioista. Ranta lähellä, eikä tiellä tarvitse kulkea kun pääsee polkua pitkin. Chanian vanhaan kaupunkiin kevyt kävelymatka (n 3km). Monta hienoa rantaa kävelymatkan sisällä. Merivesi oli todella lämmintä ja vaikka olikin jo yli lokakuun puolivälin, hellettä oli joka päivä viikon ajan.

 
21.7.2022

Kirjoittanut Debjmail

We wil come back again, such a calm lovely hotel !

This is a great family hotel ! The staff are all so friendly and helpful. The food is good. The pools are lovely and it's so so quiet. We slept so well. We took our grandson and the hotel staff were so nice to him and us ! The location is a little away from things but right next to the beach, this suited us as it was so quiet and not bunched up and noisy like all the other hotels nearby. The room was big and the cleaning staff are excellent. The beds are really comfy. The rooms are a little outdated but we didn't care to be honest. So if you want a lively busy posh hotel, then this hotel isn't for you but for families or people who want to have space , good food and a lovely hotel, then this is for you. Thank you

 
28.5.2022

Kirjoittanut 125jasperj

Birthday Vacation

We had the loveliest time. Very polite and serviceminded staff. Very very nice food in the restaurant. The apartments very located very close to the beach and had all the facilities you need for a family holiday. Especially the lifeguard who were very attentive and was in the the water twice to help children who fell in or just jumped in forgetting that they couldn't swim. So not just for show. We can highly recommend Triton apartments for a safe and joyful family holiday.