Kokemuksia Triton Agii Apostoli -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 617 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Uusittu huoneisto ja allasalue
-
Hotellin ruokaan kannattaa panostaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


9 10:stä

+
Erittäin viihtyisä ja siisti allasalue. Hotelli lähellä rantaa. Ei tien ylityksiä rannalle mennessä.
-
Uiminen altaassa kielletty klo 18:00 jälkeen. Hotellihuoneessa ei mitään infoa hotellin säännöistä yms.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


10 10:stä

+
Palvelu oli kaikin puolin mahtavaa. Huoneisto oli vasta uusittu, iso ja siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


8 10:stä

+
Remontoitu, siisti huoneisto. Rauhallinen allasalue.
-
Huoneen sijainti huono. Ikkunat kadulle ja tien toisella puolella äänekäs meno öisin toisessa hotellissa. Kadulla myös roska-astiat, joiden tyhjennys aamulla klo 7 äänekästä ja huoneen vieressä siivouskomeroon, jonka vieressä siivoojat aloitti aamun repimällä roskapusseja ja juttelemalla. Kaikki äänet kuuluivat huoneeseen todella hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


9 10:stä

+
Uusitut huonee ja siisteys.
-
Paljon muurahaisia aluksi. Myrkytin ne itse. Hotelli oli aika kaukana kaikesta paitsi rannasta.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


9 10:stä

+
Meille sattui tilava kaksio, mistä parveke sekä altaalle että merelle. Valitettavasti sadekatoksia ei ollut ja toukokuun ekalla viikolla oli epävakaista. Toivoisi edes aurinkovarjoja.
-
Muuten kaikki oli laadukasta, mutta nuo parvekkeiden katokset/aurinkovarjot puuttuivat. Koska bideetä ei myöskään ollut, olisi toivonut bideesuihkua. En tosin tiedä, onko kreikkalaisilla niitä käytössä ollenkaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-07


9 10:stä

+
Allasalue, henkilökunta
-
Viileällä säällä olisi ollut hyvä kun olisi ollut lämmitystä ravintolassa

Vahvistettu asiakas: 2023-05-06


7 10:stä

+
Iso allasalue, lisäksi lasten mielestä kissat. Ystävällinen palvelu ja siisteys. Ruoka oli hyvää. Keittomahdollisuudet. Sijainti oli ihan hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


10 10:stä

+
Huoneisto oli siisti ja tilava. 2 kylpyhuonetta oli mukava yllätys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Triton Agii Apostoli -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

158 arvostelua
Erinomainen
 
102
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2018

Kirjoittanut Trek813697

Ihana hotelli

Vietimme kahden perhekunnan kanssa syyskuun ekan viikon Tritonissa. Me eli perhe 2 (äiti ja aikuinen tytär) asuimme yksiössä, joka oli meille riittävä. Huone oli perushuone hienolla allasnäkymällä. Huoneessa oli ilmainen WiFi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous oli 6 kertaa viikossa. Siivooja oli ihana. Hän teki hyvää työtä. Tiskasi joka päivä ja asetteli parvekkeen pöydät ja tuolit aina eri tavalla. Oli hauska käydä katsomassa, millainen asetelma minäkin päivänä oli. =) Hotellin sijainti on umpikujan päässä ja jotenkin vähän syrjässä. Toisena lomapäivänä se jopa harmitti, mutta loppujen lopuksi sijainti olikin aivan täydellinen. Hotelli oli rauhallinen ja alue oli rauhallinen. Uimaranta oli kiven heiton päässä eikä sinne mennessä tarvinnut ylittää teitä. Jos haluaa ympärille menoa ja meininkiä, niin Triton ei ole siihen sopiva. Mutta rauhallisuutta kaipaavalle todella hyvä valinta. Naapurit voivat toki aiheuttaa häiriöitä, mutta meillä ei käynyt näin. Hotellilta pääsi helposti mihin tahansa taksilla. Taksin pystyi tilaamaan respasta ja respasta annettiin taksille jo valmiiksi osoite, mihin haluttiin. Paikallisbussitkin kulkevat Agii Apostolissa, joten niitä voi hyödyntää. Meillä jäi kokeilematta, koska käytimme vain takseja. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Kuten jo aiemmin totesin, meidän siivooja oli ihan huippu. Muukin henkilökunta ansaitsee kiitoksen. Hotellin allasalue on loistava. En huomannut, että kukaan olisi etukäteen varannut aurinkotuoleja pyyhkeillä. Tilaa oli niin, että tällaiseen ei tarvinnut ryhtyä. Triton on hyvä hotelli rauhallisuutta kaipaavalle. Sopii hyvin mm. lapsiperheille. Lapset on huomioitu hyvin. Perheen pienimmille on varattuna oma allas ja leikkikaluja. Henkilökunta selvästi rakastaa lapsia. Ruokaakin saa. Ehkä ei maailman parhaat ruoat, mutta täysin syötävät. =) Huoneissa on jääkaappi ja keittomahdollisuus, joten itsekin voi laittaa ruokaa. Mekin hankimme aamiaistarvikkeet huoneeseen ja söimme aamiaisen huoneessa. Muutoin ruokailimme joko allasbaarissa tai hotellin ravintolassa tai lähdimme muualle syömään. Voin lämpimästi suositella Tritonia.

 
22.7.2018

Kirjoittanut todElla Oulu, Suomi

Oikein mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Vietimme äiti-tytär viikon lepäillen, lämmöstä nauttien ja kirjoja lueskellen. Kanadalais-kreikkalainen hotellin monitoimimies oli aivan huippu ja sai meidät tuntemaan tervetulleeksi koko viikon. Erinomainen valinta rauhalliseen perhelomaan. Huoneet perustasoisia Kreetan saarella.

 
6.11.2017

Kirjoittanut JuhoT61

Syysloma 2017 perheen kesken

Siisti ja rauhallinen paikka. Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu hyvää! Hotellin ravintola ja allasbaari loistavat. Täällä söin yhden parhaista koskaan syömistäni pihviaterioista. Ranta lähellä, eikä tiellä tarvitse kulkea kun pääsee polkua pitkin. Chanian vanhaan kaupunkiin kevyt kävelymatka (n 3km). Monta hienoa rantaa kävelymatkan sisällä. Merivesi oli todella lämmintä ja vaikka olikin jo yli lokakuun puolivälin, hellettä oli joka päivä viikon ajan.

 
26.9.2023

Kirjoittanut karlolavw

Another excellent week at the Triton Apartments Hotel

For more than twenty years we have spent a September week at Triton Apartments. As we have done this year as well, and have just returned home. New this year were upgraded apartments (new bathroom, kitchen and furniture). After many years of operation, this had become absolutely necessary and long-awaited. The result has turned out very good. Before next season, the outdoor areas are due for a turn. We look forward to experiencing this on our next visit. What does not need upgrading and renewal at all is the staff at the hotel. Stella and the rest of the group do an outstanding job, and are possibly the most important reason why so many people are returning to Triton year after year. No one mentioned and no one forgotten, but if one is to be singled out next to Stella, we must mention the lifeguard George who with a watchful eye guards the pool area - and everything that happens there - throughout the day and the week. Like all the others, he is also an important part of the personnel who welcome us and whom we look forward to meeting again next year. The hotel is highly recommended.

 
28.8.2023

Kirjoittanut Andreas S Tromssa, Norja

Great hotel, lovely staff, pro lifeguard

Great hotel with lovely staff, especially Stella at the reception and Gregoris (?) the lifeguard. On our first day we had an incident in the pool where the lifeguard reacted in a flash, preventing what could have gone terrible wrong. Very thankful for the help 🙏 We will definetly come back someday 👍