Kokemuksia Triton (Agii Apostoli) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 210 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-08


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-08


8 10:stä

+
Sijainti, maisemat
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-08


8 10:stä

+
Siisti ja kaunis allas-/ piha-alue jonne terassilta oli näkymä. Mahtava, avulias henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-01


8 10:stä

+
Tilava siisti huoneisto, hyvät sängyt. Hyvä parveke.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-01


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-30


6 10:stä

+
puutarha, altaat, yleinen siisteys joka paikassa
-
respaan toivoisin veden myyntiä, kaupat kaukana ja ruokalistat ravintolaan

Vahvistettu asiakas: 2022-04-30


9 10:stä

+
Hyvä sänky:)
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-02


9 10:stä

+
Siisteys, henkilökunta ja sijainti.
-
Suihkuverhot voisi korvata suihkuseinillä.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-01


8 10:stä

+
Sijainti ja näköala ja henkilökunta
-
Kaikilla kuten meillä ei ole älypuhelinta, jolloin hotellin ruokalistoja ei voinut tutkia, Myos kaikki retkitiedot jäivät saamatta eli me oltiin todella tietämättömiä lähes kaikesta!

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Triton (Agii Apostoli) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

131 arvostelua
Erinomainen
 
80
Erittäin hyvä
 
44
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2018

Kirjoittanut Trek813697

Ihana hotelli

Vietimme kahden perhekunnan kanssa syyskuun ekan viikon Tritonissa. Me eli perhe 2 (äiti ja aikuinen tytär) asuimme yksiössä, joka oli meille riittävä. Huone oli perushuone hienolla allasnäkymällä. Huoneessa oli ilmainen WiFi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous oli 6 kertaa viikossa. Siivooja oli ihana. Hän teki hyvää työtä. Tiskasi joka päivä ja asetteli parvekkeen pöydät ja tuolit aina eri tavalla. Oli hauska käydä katsomassa, millainen asetelma minäkin päivänä oli. =) Hotellin sijainti on umpikujan päässä ja jotenkin vähän syrjässä. Toisena lomapäivänä se jopa harmitti, mutta loppujen lopuksi sijainti olikin aivan täydellinen. Hotelli oli rauhallinen ja alue oli rauhallinen. Uimaranta oli kiven heiton päässä eikä sinne mennessä tarvinnut ylittää teitä. Jos haluaa ympärille menoa ja meininkiä, niin Triton ei ole siihen sopiva. Mutta rauhallisuutta kaipaavalle todella hyvä valinta. Naapurit voivat toki aiheuttaa häiriöitä, mutta meillä ei käynyt näin. Hotellilta pääsi helposti mihin tahansa taksilla. Taksin pystyi tilaamaan respasta ja respasta annettiin taksille jo valmiiksi osoite, mihin haluttiin. Paikallisbussitkin kulkevat Agii Apostolissa, joten niitä voi hyödyntää. Meillä jäi kokeilematta, koska käytimme vain takseja. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Kuten jo aiemmin totesin, meidän siivooja oli ihan huippu. Muukin henkilökunta ansaitsee kiitoksen. Hotellin allasalue on loistava. En huomannut, että kukaan olisi etukäteen varannut aurinkotuoleja pyyhkeillä. Tilaa oli niin, että tällaiseen ei tarvinnut ryhtyä. Triton on hyvä hotelli rauhallisuutta kaipaavalle. Sopii hyvin mm. lapsiperheille. Lapset on huomioitu hyvin. Perheen pienimmille on varattuna oma allas ja leikkikaluja. Henkilökunta selvästi rakastaa lapsia. Ruokaakin saa. Ehkä ei maailman parhaat ruoat, mutta täysin syötävät. =) Huoneissa on jääkaappi ja keittomahdollisuus, joten itsekin voi laittaa ruokaa. Mekin hankimme aamiaistarvikkeet huoneeseen ja söimme aamiaisen huoneessa. Muutoin ruokailimme joko allasbaarissa tai hotellin ravintolassa tai lähdimme muualle syömään. Voin lämpimästi suositella Tritonia.

 
22.7.2018

Kirjoittanut todElla Oulu, Suomi

Oikein mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Vietimme äiti-tytär viikon lepäillen, lämmöstä nauttien ja kirjoja lueskellen. Kanadalais-kreikkalainen hotellin monitoimimies oli aivan huippu ja sai meidät tuntemaan tervetulleeksi koko viikon. Erinomainen valinta rauhalliseen perhelomaan. Huoneet perustasoisia Kreetan saarella.

 
6.11.2017

Kirjoittanut JuhoT61

Syysloma 2017 perheen kesken

Siisti ja rauhallinen paikka. Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu hyvää! Hotellin ravintola ja allasbaari loistavat. Täällä söin yhden parhaista koskaan syömistäni pihviaterioista. Ranta lähellä, eikä tiellä tarvitse kulkea kun pääsee polkua pitkin. Chanian vanhaan kaupunkiin kevyt kävelymatka (n 3km). Monta hienoa rantaa kävelymatkan sisällä. Merivesi oli todella lämmintä ja vaikka olikin jo yli lokakuun puolivälin, hellettä oli joka päivä viikon ajan.

 
19.5.2022

Kirjoittanut Frank F Tromssa, Norja

Great hotel for relaxing and enjoying Crete.

Triton Apartments is a clean, quiet and friendly hotel with three swimmingpools, a restaurant and snackbar, and a nice beach just 50 meters away. The apartments and the pool area are kept spotless and the staff is friendly and helpful. We love coming here in the spring or fall when its not crowded and the locals are in majority on the beach. And when you have spent enough time in the pool or in the ocean, Chania is just a 12 minute bus trip away(or a 7 euro taxi), with lots of restaurants, museums and entertainment. There is also plenty of opportunities to rent a car to explore the island away from the mayor tourist areas. We have been here three times and would highly recommend Triton as a great base for a Holliday on Crete!

 
29.8.2021

Kirjoittanut 902s_renh Rungsted, Tanska

Great apartment hotel

We had a great vacation at this hotel. The hotel is located close to the beach and city. The hotel is well maintained and has a nice garden/pool area without being crowded even though it was fully booked. The staff was serviceminded and friendly, especially Stella at the reception.