Kaksio

Kaksioita, joissa on terassi tai parveke. Makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3/1-4 henkeä.

Superior -kaksio

Superior -kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro, vedenkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja keittiöosa sijaitsee muutama porras ylempänä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa kahvinkeitin, Mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.