Deluxe-huone

Deluxe-huoneissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Deluxe-huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, joka rakennettiin vuonna 2020 ja näihin huoneisiin kulkiessa on ylitettävä vilkas tie tai silta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Junior-sviitti

Juniorsviitissä on parveke tai terassi. Juniorsviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuoteille mahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen huoneeseen tai vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone jossa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.