Kokemuksia Atlantica Amalthia Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 15 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atlantica Amalthia Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

851 arvostelua
Erinomainen
 
548
Erittäin hyvä
 
227
Hyvä
 
53
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

31.12.2019

Kirjoittanut Kostajan

Onnistunut loma

Hyvä asiakaspalvelu, siistit yleiset tilat, hyvä ilmastointi huoneissa. Sijainniltaan hyvä, aamupala sai päivän hyvin käyntiin. Hotellin oma allas siisti ja allasbaari hyvä. Hotellin ruoka oli nam. Rannalle todella lyhyt matka.

 
30.12.2019

Kirjoittanut Sannimarl

Onnistunut rentoutumisloma

Siisti, rauhallinen ja viihtyisä hotelli hyvällä paikalla. Allasalue hyvä, ranta mukavan lähellä ja puhdas. Henkilökunta auttoi ystävällisesti suunnittelemaan omatoimimatkoja saarella lomaviikon aikana, siitä extrapisteitä.

 
27.11.2019

Kirjoittanut Ilkka178

Matka toukokuun puolivälissä,ei vielä liian kuumaa eikä liian paljon turisteja.

Huone oli hyvä ja siisti,ranta tosi siisti ja vain muutama metri hotellista.Vesi oli toukokuun puolivälissä meikäläiselle vähän viileää,mutta virkistävää.Palvelu rantabaarissa oli erinomaista.Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen,palvelu sielläkin erinomaista.Voin suositella.

 
3.10.2018

Kirjoittanut 02200Espoo Espoo, Suomi

Hyvä hotelli aikuiseen lomailuun

Ystävällinen henkilökunta, hyvä ja runsas buffet-aamiainen. Huoneet siivottiin päivittäin. Sängyt paremmat (pehmeämmät) kuin aiemmin petauspatjojen ansiosta. Oma ranta ja allasbaarissa ihan ok lounas. Bussipysäkki kauppoja ja pankkiautomaatti lähellä.

 
18.9.2018

Kirjoittanut HenrijaMia Helsinki, Suomi

Perheen kanssa lomalla

Hotelli keskitasoa parempi, siisti. Huonesiivous lähes päivittäin, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto useamman kerran viikossa. Hotellissa toimii myös spa palvelut, tervetuliais lahjana ilmainen hieronta niskoille. Hotelli on rauhallinen. Hotellin edessä oleva ranta ehkä paras, hieno hiekkainen , loivasti syvenevä. Palvelu rannalla loistavaa. Rantatuolien hintaan kuului varjo, pyyhkeet ja vesipullot. Hinta kahdesta tuolista ja varjosta 10 e päivä. Sopii iäkkäämmille ja liikuntarajoitteisille. Ilmastointi kuuluu huoneeseen. Aamiainen oli runsas, vihanneksia ja hedelmiä, lämmintä ja vohveleita sekä erilaisia hilloja. Hotellin rantaravintola erinomainen, ruoka erittäin hyvää ja riittävästi. Ihanat näkymät kohti ag.theodori saarta. Leppoista oli istua illalla ravintolassa ja kuunnella aaaltojen kuohuntaa ja katsella auringon laskua ja melkein heti perään kuutamoa. Hotelli hieman suurempi ja hotellimaisempi kuin alueen muut keskimäärin. Ensi kesänä kuulema aikuisille suunnattu hotelli. Palvelu hotellissa erittäin hyvää ja jouheaa. Ainoana miinuksena oli että vaikka tulimme hotelliin jo klo 11 saimme huoneet vasta klo 14 jälkeen. Ottaen huomioon että perheessämme oli useampi yli 80 vuotias mukana ja aikainen lento olisi ollut mukava että perheemme iäkkäämmät olisivat saaneet levähdys tauon rankan aamuyön herätyksen ja lennon jälkeen heti.