Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään maksutta päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 16 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla. Yläkerrassa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja alakerrassa vuodesohvat. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi huonetta joiden välillä ovi. Makuuhuoneessa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus lapselle. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.