Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Nopeampi wifi lisämaksusta. Maksuton minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta sängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Minibaari, jossa on virvoitusjuomia, vettä ja olutta - täytetään maksutta päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 16 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla. Yläkerrassa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja alakerrassa vuodesohvat. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa kaksi huonetta joiden välillä ovi. Makuuhuoneessa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus lapselle. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.