Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteisiin. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 16 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla. Yläkerrassa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja alakerrassa vuodesohvat. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi huonetta joiden välillä ovi. Makuuhuoneessa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus lapselle. Kaikissa huoneissa tv ja minibaari, joka täydennetään maksutta joka toinen päivä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Wifi nopeammalla yhteydellä lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.