Akti Palace

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Loistava Palvelu, hyvin hoidettu puutarha, all-inglusive tarjonta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1166 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Akti Palace on moderni ja viihtyisä hotelli, joka koostuu 15 rakennuksesta levittäytyneenä ympäri vehreää, puutarhamaista aluetta. Suuri pääallas erillisellä lastenaltaalla ja ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Rannalle kuljettaessa ylitettävä pieni tie.

Pääravintola, jossa tarjolla on aamiaista, lounasta ja illallista. Täällä tarjoillaan kreikkalaisia ja italialaisia makuja sekä kala- ja liha-annoksia. Kolme teemaravintolaa; The Red Elephant, joka tarjoilee aasialaista ruokaa, kreikkalainen the Lucullus sekä the Asterias, joka tarjoilee kreikkalaisia kala- ja mereneläväannoksia valmiilta listalta. Allasbaarissa on tarjolla lounaspöytä.

Kuntosali. Spa, jossa sauna, lämmitetty allas ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton tennis (opetus sisältyy hintaan), minijalkapallo, boccia ja kanootteja. Osa aktiviteeteista järjestetään naapurihotelli Akti Beach Clubissa. Rannalla moottoroituja vesiurheilulajeja lisämaksusta (ulkopuolinen palveluntarjoaja). Antaalla ja rannalla päivittäin aktiviteetteja kuten venyttelyä.

Lapset ovat enemmän kuin tervetulleita Akti Palaceen. Täällä on hotellin oma lastenkerho 1-4 -vuotiaille ja 4-12 -vuotiaille. Lastenkerhot toimivat päivittäin klo 10-18.

Iltaviihdettä kahdessa amfiteatterissa; Aphroditessa cabaret -show ja minidisco. Zeuksessa on elävää musiikkia viitenä päivänä viikossa.

Maksuton wifi hotellialueella. Hissi vain päärakennuksessa. Kardamenan viihtyisä keskusta sijaitsee noin 4 kilometrin päässä ja hotelli tarjoaa tänne maksuttoman kuljetuksen useita kertoja päivässä. Lähde nauttimaan mezejä johonkin viehättävistä ravintoloista tai käy iltakävelyllä pienten ostoskojujen keskellä. Hotellin alapuolella sijaitseva ranta on sekoitus hiekkaa, karkeaa hiekkaa ja kiviä. Vedessä on myös kiviä ja lohkareita.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00
 • Yöbuffet, klo 22.00-07.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.00-19.00.
 • Hedelmiä ja pannukakkua allasbaarissa, klo 22.00-24.00.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, aasialaisessa The Red Elephant-ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, kala- ja äyriäisravintola The Ateriaksessa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, kreikkalaisessa The Lucullus-ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia vuorokauden ympäri.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.