Akti Palace

 • All Inclusive
 • Suuri allasalue lähellä rantaa
 • Maksuttomat aurinkotuolit altaalla ja rannalla

Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneessa oli sopivan viileää
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 994 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Akti Palace on moderni ja viihtyisä hotelli, joka koostuu 15 rakennuksesta levittäytyneenä ympäri vehreää, puutarhamaista aluetta. Suuri pääallas erillisellä lastenaltaalla ja ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Rannalle kuljettaessa ylitettävä pieni tie.

Pääravintola, jossa tarjolla on aamiaista, lounasta ja illallista. Täällä tarjoillaan kreikkalaisia ja italialaisia makuja sekä kala- ja liha-annoksia. Kolme teemaravintolaa; The Red Elephant, joka tarjoilee aasialaista ruokaa, kreikkalainen the Lucullus sekä the Asterias, joka tarjoilee kreikkalaisia kala- ja mereneläväannoksia. Allasbaarissa on tarjolla lounaspöytä.

Kuntosali. Spa, jossa sauna, lämmitetty allas ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton tennis (opetus sisältyy hintaan), minijalkapallo, boccia ja kanootteja. Osa aktiviteeteista järjestetään naapurihotelli Akti Beach Clubissa. Rannalla moottoroituja vesiurheilulajeja lisämaksusta (ulkopuolinen palveluntarjoaja). Antaalla ja rannalla päivittäin aktiviteetteja kuten venyttelyä.

Lapset ovat enemmän kuin tervetulleita Akti Palaceen. Täällä on hotellin oma lastenkerho 1-4 -vuotiaille ja 4-12 -vuotiaille. Lastenkerhot toimivat päivittäin klo 10-18.

Iltaviihdettä kahdessa amfiteatterissa; Aphroditessa cabaret -show ja minidisco. Zeuksessa on elävää musiikkia viitenä päivänä viikossa. Maksuton wifi hotellialueella.

Kardamenan viihtyisä keskusta sijaitsee noin 4 kilometrin päässä ja hotelli tarjoaa tänne maksuttoman kuljetuksen useita kertoja päivässä. Lähde nauttimaan mezejä johonkin viehättävistä ravintoloista tai käy iltakävelyllä pienten ostoskojujen keskellä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00
 • Yöbuffet, klo 22.00-07.00.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.00-19.00.
 • Hedelmiä ja pannukakkua allasbaarissa, klo 22.00-24.00.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, aasialaisessa The Red Elephant-ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, kala- ja äyriäisravintola The Ateriaksessa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Yksi à la carte-illallinen/vierailu, klo 18.45-20.15 tai klo 20.30-22.00, kreikkalaisessa The Lucullus-ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia vuorokauden ympäri.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

 • Hissi vain päärakennuksessa

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kosilla kutsuu lomalle 16 altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.