Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita, joissa lisävuodemahdollisuus yhdelle hengelle. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Terassi tai parveke, osassa parvekkeita merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Moderneja kahden hengen huoneita, joissa pääsy jaetulle altaalle. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksinen perhehuone makuuhuoneella ja kylpyhuoneilla molemissa kerroksissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari, joka täydennetään päivittäin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle joista 1 lapsi.

Perhehuone

Raikkaita perhehuoneita, joissa lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.