Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita maaterassilla ja allasnäkymällä, kulku jaetulle altaalle. Allas jaetaan neljän huoneen kesken. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa parveke tai terassi ja osassa merinäköala. Alemmassa kerroksessa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, amme ja suihku tai pelkkä suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Kerrosten välissä on ovi. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.