Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita maaterassilla ja allasnäkymällä, kulku jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa parveke tai terassi ja osassa merinäköala. Alemmassa kerroksessa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, amme ja suihku tai pelkkä suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta sekä kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Kerrosten välissä on ovi. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa majoittuvien henkilöiden enimmäismäärään.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa parveke tai terassi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari päivittäisellä täytöllä: vettä, viiniä, mehua, olutta ja virvoitusjuomia. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.