Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle. Suurehkoja kaksioita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa 2 hengelle/2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa jaetulla altaalla 2 hengelle/2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Sviittejä jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-sviittejä 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aikuisten oma alue oli ihan paras. Siellä oli rauhallista ja seesteistä. Oma ravintola parasta, e...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2925 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Akti Beach Club on hieno All Inclusive -hotelli, jossa on kolme suurta uima-allasaluetta aikuisille, pääuima-allas, amfiteatteriallas ja Kalimera-allas. Viisi erilaista lastenallasta, lastenallas, allas pienemmille lapsille, amfiteatteriallas, amfiteatteriallas vesiliukumäillä ja Kalimera-allas. Altailla ja rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet maksutta.

Hotellissa on buffetravintola, jossa voit syödä aamiaisen, lounaan ja illallisen. Illallisella on kreikkalainen, italialainen ja aasialainen sushipöytä sekä grillipöytä. Buffet tarjoilee kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia sekä jälkiruokia ja hedelmiä. Teemaillat joka viikko, kuten kreikkalainen ilta kansantanssineen, kala-ilta ja italialainen ilta. Useita baareja.

Kuntosali, tennis, lentopallo, bocce, pöytätennis, minijalkapallo ja melonta. Mukana on urheiluvälineet, kuten pallot ja mailat. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille ja klubi 12-18-vuotiaille nuorille. Lastenkerhot ovat avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10.00-19.00. Amfiteatterialtaalla järjestetään aerobicia, pelejä ja kilpailuja sekä aikuisille että lapsille. Iltatoimintaa, kuten esityksiä, pelejä ja minidiskoa joka ilta Aphrodite-amfiteatterissa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli, joka koostuu 26 kaksikerroksisesta rakennuksesta, sijaitsee aivan rannan kupeessa. Tie on ylitettävä rannalle pääsemiseksi. Hotellin alapuolella olevalla rannalla on sekoitus hienoa hiekkaa ja karkeaa hiekkaa. Vedessä on kiviä, lohkareita ja paikoin pohjassa ohutta levää. Neljä kilometriä Kardamenaan. Bussi Kardamenaan lähtee useita kertoja päivässä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive Akti Beach Clubissa sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00 -10.30. Aikaisempi aamiainen tulee varata vähintään päivää ennen.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
 • Buffet, klo 14.30-19.00 sekä klo 22.00-07.00.
 • Välipaloja allasbaarissa amfiteatterin vieressä, klo 10.00-18.00.
 • Välipaloja rantabaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta ja viiniä hotellin baareissa, klo 10.00-00.00.
 • Olutta, viiniä ja virvoitusjuomia ravintoloissa klo 22.00-07.00.
 • Kahvinurkkaus vastaanoton yhteydessä, jossa tarjolla kahvia, teetä ja kakkua vuorokauden ympäri.

Huomiothan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

All Inclusive Akti Kalimera -aikuisten osassa

Hotellin aikuisille tarkoitetussa Kalimera-osassa majoittuville All Inclusiveen sisältyy lisäksi:

 • Aamiaispöytä ravintola Palmettossa, klo 7.00-10.00.
 • Lounaspöytä ravintola Palmettossa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä ravintola Palmettossa, klo 19.00-22.00.
 • Välipaloja ravintola Palmettossa, klo 10.30-19.00.

Huomiothan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.