Akti Beach Club

 • Rantahotelli
 • Sopii koko perheelle
 • Suuri allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.


Huonetyyppi

Kaksio 2-4 hengelle. Suurehko kaksio 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kahden hengen huone sivurakennuksessa 2-3 hengelle. Kahden hengen huone sivurakennuksessa jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Deluxe-huone jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Sviitti 2-3 hengelle. Superior-sviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ruoka oli hyvää ja monipuolista ja sitä oli tarjolla runsaasti! Siistit uimaaltaat! Viihtyisä ympäristö!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2198 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni hotelli, josta löytyy suuri, vehreä allasalue. Kolme suurta allasaluetta aikuisille; pääallas, amfiteatteriallas sekä kalimera-allas. Neljä lastenallasta: pääallas lapsille, pääallas pienemmille lapsille, amfiteatteri-allas vesiliukumäillä ja kalimera-allas. Maksuttomat aurinkotuolit allasalueilla. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on hiekkaa ja pikkukiveä.

Pääravintola, josta löytyy kreikkalaisia, italialaisia ja aasialaisia makuja. Tämän lisäksi tarjolla on sushia ja grilliruokaa. Buffetissa tarjolla on kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia sekä jälkiruokia ja hedelmiä. Teemailtoja joka viikko, kuten kreikkalainen ilta kansantanssilla, kala- ja merenelävä ilta ja italialainen ilta. Useita baareja.

Maksuton wifi aulassa. Maksuton kuntosali, tennis, lentopallo, boccia, pingis, minijalkapallo, jousiammunta sekä kanootteja. Hotellissa voi kokeilla sukellusta uima-altaassa maksuttomasti. Urheiluvälineitä, kuten mailoja ja palloja, panttia vastaan. Lastenkerho 4-12 -vuotiaille sekä kerho 12-18 -vuotiaille nuorille. Amfiteatterialtaalla järjestetään aerobicciä, leikkejä ja kilpailuja niin lapsille kuin aikuisille. Iltaohjelmaa kuten esityksiä, leikkejä ja minidisko joka ilta Aphrodite -amfiteatterin luona. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 4 km Kardamenaan. Bussi Kardamenaan kulkee useita kertoja päivässä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive Akti Beach Clubissa sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00 -10.30. Aikaisempi aamiainen tulee varata vähintään päivää ennen.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, pääravintolassa.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00, pääravintolassa.
 • Buffet, klo 14.30-19.00 sekä klo 22.00-07.00.
 • Välipaloja, klo 10.00-18.00, allasbaarissa amfiteatterin vieressä.
 • Välipaloja, klo 10.00-18.00, rantabaarissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta ja viiniä hotellin baareissa vuorokauden ympäri.
 • Kahvinurkkaus vastaanoton yhteydessä, jossa tarjolla kahvia, teetä ja kakkua vuorokauden ympäri.

**Hotellin aikuisille tarkoitetussa Kalimera-osassa majoittuville All Inclusiveen sisältyy lisäksi: **

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30, ravintola Palmettossa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, ravintola Palmettossa.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00, ravintola Palmettossa.
 • Välipaloja, klo 10.30-19.00, ravintola Palmettossa.

Huomiothan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

Kerhot 4-12 -vuotiaille lapsille sekä 12-18 -vuotiaille nuorille ovat avoinna joka päivä klo 10:00 - 19:00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kosilla kutsuu lomalle 16 altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.