Akti Beach Club

 • Rantahotelli
 • Sopii koko perheelle
 • Suuri allasalue

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle. Suurehkoja kaksioita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Sviittejä jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Superior-sviittejä 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneistossa 2 huonetta ja tehokas jäähdytys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2378 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni hotelli, josta löytyy suuri, vehreä allasalue. Kolme suurta allasaluetta aikuisille; pääallas, amfiteatteriallas sekä kalimera-allas. Viisi lastenallasta: lasten pääallas, pääallas pienemmille lapsille, amfiteatteri-allas, amfiteatteri-allas vesiliukumäillä ja kalimera-allas. Maksuttomat aurinkotuolit allasalueilla. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on hiekkaa ja pikkukiveä. Ylitettävä tie rannalle mentäessä.

Buffetravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Illallisella kreikkalainen, italialainen ja aasialainen piste sekä sushia ja grilliruokaa. Teemailtoja joka viikko, kuten kreikkalainen ilta kansantanssilla, kala- ja merenelävä ilta ja italialainen ilta. Useita baareja.

Maksuton kuntosali, tennis, lentopallo, boccia, pingis, minijalkapallo, jousiammunta sekä kanootteja. Urheiluvälineitä, kuten mailoja ja palloja, panttia vastaan. Lastenkerho 4-12 -vuotiaille sekä kerho 12-18 -vuotiaille nuorille. Kerhot 4-12 -vuotiaille lapsille sekä 12-18 -vuotiaille nuorille ovat avoinna joka päivä klo 10:00-19:00. Amfiteatterialtaalla järjestetään aerobicciä, leikkejä ja kilpailuja niin lapsille kuin aikuisille. Iltaohjelmaa kuten esityksiä, leikkejä ja minidisko joka ilta Aphrodite -amfiteatterin luona.

Maksuton wifi vastaanotossa. 4 km Kardamenaan. Bussi Kardamenaan kulkee useita kertoja päivässä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive Akti Beach Clubissa sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00 -10.30. Aikaisempi aamiainen tulee varata vähintään päivää ennen.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
 • Buffet, klo 14.30-19.00 sekä klo 22.00-07.00.
 • Välipaloja allasbaarissa amfiteatterin vieressä, klo 10.00-18.00.
 • Välipaloja rantabaarissa, klo 10.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta ja viiniä hotellin baareissa vuorokauden ympäri.
 • Kahvinurkkaus vastaanoton yhteydessä, jossa tarjolla kahvia, teetä ja kakkua vuorokauden ympäri.

Huomiothan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

All Inclusive Akti Kalimera -aikuisten osassa

Hotellin aikuisille tarkoitetussa Kalimera-osassa majoittuville All Inclusiveen sisältyy lisäksi:

 • Aamiaispöytä ravintola Palmettossa, klo 7.00-10.00.
 • Lounaspöytä ravintola Palmettossa, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä ravintola Palmettossa, klo 19.00-22.00.
 • Välipaloja ravintola Palmettossa, klo 10.30-19.00.

Huomiothan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Sviitit jaetulla altaalla varattavissa ainoastaan kesällä 2022.

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kosilla kutsuu lomalle 16 altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.