Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe-huone jaetulla altaalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Tv sateellittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka täydennettään päivittän oluella, viinillä, mehulla, vedellä ja virvoitusjuomilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhdelle hengelle. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa parvekkeella tai terassilla. Huoneet sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa jaetulla altaalla, jotka sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Minibaari. Maksuton ilmastointi. Talleokero ja wifi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi johon täytetään päivittäin olutta, viiniä, mehua, vettä ja virvoitusjuomia. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc.

Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä parvekkeella tai terassilla. Sviitit sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Miniaari. Tv ssatelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Minibaari. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minibaari johon täytetään päivittäin olutta, viiniä, mehua, vettä ja virvoitusjuomia. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.