Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe-huone jaetulla altaalla. Terassilla on aurinkotuolit, pöytä ja tuoleja. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, joka täydennettään päivittän oluella, viinillä, mehulla, vedellä ja virvoitusjuomilla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhdelle hengelle. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa parvekkeella tai terassilla. Huoneet sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Parivuode. Ikäraja 16-vuotta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa jaetulla altaalla, jotka sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Terassilla on pöytä, tuolit ja aurinkotuoleja. Ikäraja 16-vuotta. Minibaari, joka täytetään päivittäin oluella, viinillä, mehulla, vedellä ja virvoitusjuomilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2/2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Kampanjahuone on hyvä valinta hyvä valinta silloin kun haluat asua Akti Beach Club hotellissa, mutta huoneen sijainnilla tai näkymällä ei ole suurta merkitystä. Huoneissa suihku ja wc. Ulkotilaa ei taata. Huoneet voivat erota tällä sivulla esitellyistä muista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi johon täytetään päivittäin olutta, viiniä, mehua, vettä ja virvoitusjuomia. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä parvekkeella tai terassilla. Sviitit sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Sviitit koostuvat olohuoneesta ja makuuhuoneesta, joiden välissä on ovi. Ikäraja 16-vuotta. Pieni jääkaappi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurempi kaksio

Suurempia kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta ja vuodesohvasta. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.