Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe-huone jaetulla altaalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Tv sateellittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka täydennettään päivittän oluella, viinillä, mehulla, vedellä ja virvoitusjuomilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhdelle hengelle. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa parvekkeella tai terassilla. Huoneet sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone sivurakennuksessa jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita sivurakennuksessa jaetulla altaalla, jotka sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella tai terassilla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone, superior

Superior-perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi johon täytetään päivittäin olutta, viiniä, mehua, vettä ja virvoitusjuomia. Maksuton ilmastointi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc.

Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä parvekkeella tai terassilla. Sviitit sijaitsevat hotellin aikuisille suunnatussa Kalimera-osiossa. Ikäraja 16-vuotta. Pieni jääkaappi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari johon täytetään päivittäin olutta, viiniä, mehua, vettä ja virvoitusjuomia. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Tässä huonetyypissä alle kaksivuotiaat lapset sisältyvät huoneiston enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.