Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita, 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1465 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lagas Aegean Village sijaitsee aivan rannan vieressä Kardamenassa. Hotellin allasalue on bungalow-huoneistojen välissä. Aktiivisen loman ystäville hotellissa on tarjolla paljon aktiviteetteja, esimerkiksi tennistä ja lapsille oma lastenkerho.

Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa on suuri uima-allas ja erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari ja snack-baari. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta.

Lagas Aegean Villagessa on noutopöytäravintola, jossa tarjotaan aamiaista ja illallista. Snack-baarista allasalueella saa salaatteja, lämpimiä annoksia, välipaloja, hedelmiä, jälkiruokia, pizzaa sekä gyroksia. Allasbaarista saatavilla välipaloja, jäätelöä, lämpimiä ja kylmiä juomia sekä smoothieita. Aulabaari. Siistiä pukeutumista vaaditaan, miehillä pitkät housut.

Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja kuten tennistä, rantalentopalloa, jalkapalloa, minigolfia, vesipooloa, rantalentopalloa, tikanheittoa, biljardia ja pöytätennistä. Hotellilla on myös spa, jossa on sisäuima-allas, sauna ja kuntosali lisämaksulla. Hoidot lisämaksusta. Perheen pienimmille on tarjolla kansainvälinen lastenkerho 4-12 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellilla. Matkatavaroiden kuljetuspalvelu. Matkatavarasäilytys. Minimarket. Matkamuistomyymälä. Auton- ja pyörien vuokrauspalvelu. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella. Kardamenaan noin 1,5 kilometria ja Kosin kaupunkiin noin 30 kilometria.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.