Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ravintolan salaatit ansaitsee erityismaininnan.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2337 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Bello Beach sijaitsee aivan rannan vieressä Kardamenassa Kosin saarella. Hotellissa on allasalue ja sen naapurista löytyy vesipuisto.

Hotellissa on suolaisen veden uima-allas ja erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja voi lainata sekä allasalueelta että hotellin yksityiseltä rannalta. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta, ja ne voidaan vaihtaa kolme kertaa viikossa. Huoneisiin jaetulla altaalla kuuluu seitsemän suolaisen veden allasta. Etäisyys rannalle vaihtelee 50-300 metrin välillä riippuen siitä, missä päin hotellia majoitut. Hotellin ja rannan välissä on tunneli.

Useita ravintoloita ja baareja. Noutopöytäravintola, joka tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Kaksi noutopöytäravintolaa, joista saatavilla kreikkalaista ja Välimerellistä ruokaa. Á la carte -ravintola Italian Restaurant, jossa tarjolla hyvää italialaista ruokaa. Rantabaari, allasbaari ja Lounge Bar. Siistiä pukeutumista vaaditaan kaikissa ravintoloissa illallisaikaan, miehillä pitkät housut. Osaan ravintoloista tarvitaan pöytävaraus.

Porto Bello Beach tarjoaa useita urheilulajeja ja aktiviteetteja kuten vesijumppaa, joogaa, polkuveneitä, kajakkeja, jalkapalloa, tennis, pöytätennistä, dartsia, rantalentopalloa ja vesipooloa. Iltaohjelmaa. Vesiurheilulajit lisämaksusta. Leikkipaikka. Lastenkerho 4-11 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta.

Hotellia vastapäätä sijaitsee suuri vesipuisto Aquatica Water Park - lisämaksusta. Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä, lazy river, vapaapudotus, alue perheen pienimmille, kahvila, tallelokerot, aurinkotuolit ja -varjot. Osaan vesiliukumäistä pituusraja on 120cm. Puiston ruoka ja juoma eivät sisälly All Inclusiveen.

Maksuton wifi koko hotellissa, myös rannalla. Vedenkeitin lainattavissa vastaanotosta. Minimarket. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella. Pysäköinti. Pesupalvelu lisämaksusta. Hotellista on 3 kilometria Kardamenan keskustaan ja 30 kilometria Kosin kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaisbuffet Sta Astra -ravintolassa, klo 07.30-10.30
 • Mannermainen aamiainen Sta Astra -ravintolassa klo 10.30-11.00
 • Välipaloja ja jäätelöä Let's Sea -rantabaarissa, klo 10.00-18.00
 • Lounasbuffet Sta Astra -ravintolassa ja Ocean Mediterrane Beach -ravintolassa, klo 12.30-14.00
 • Iltapäiväkahvit allasbaarissa Sorriso, klo 16.30-17.30
 • Illallisbuffet Sta Astra -ravintolassa ja Olea Greek Tavernassa, klo 19.00-21.30
 • Yksi illallinen majoittumista kohden à la carte -ravintolassa Mezzo Mezzo, klo 19.00-21.30 (olut ja limu sisältyvät hintaan)
 • Välipaloja allasbaarissa Sorriso, klo 23.30-24.00
 • Rajattamasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa, klo. 10.00-24.00. Rantabaari on avoinna klo 10.00-18.00

Muutoksia voi ilmaantua. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.