Kokemuksia Porto Bello Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 9 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ranta oli 10+ Kahden hengen huone oli riittävän tilava neljälle ja oli mukavaa, että huone sijaitsi ihan pääuima-altaan vieressä.
-
Henkilökunta oli vähän nuivaa. Siivoojat tervehtivät iloisesti mutta muuten henkilökunta ei ollut kovin ystävällistä (muutamia poikkeuksia toki oli).

Vahvistettu asiakas: 2023-10-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Bello Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

2166 arvostelua
Erinomainen
 
1129
Erittäin hyvä
 
734
Hyvä
 
215
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

28.10.2013

Kirjoittanut dragonflyDerbyshire Derby, Yhdistynyt kuningaskunta

Ei neljän tähden arvoinen

Palasin juuri viikon matkalta Porto Bello beachiltä. Kun saavuimme, meiltä pyydettiin 25 euroa kassakaapista, ei pantiksi vaan maksuna. En ole koskaan ennen nähnyt tätä 4 tähden hotellissa. Tämän jälkeen meidät vietiin masentavaan, pimeään huoneeseen joka tuntui enemmänkin yhden tähden kopilta! Soitimme monta kertaa vastaanottoon mutta emme saaneet vastausta, niinpä menimme seuraavana päivänä puhumaan kasvotusten. Työntekijää ei oikein kiinnostanut mutta hän kuitenkin muutti meidät toiseen huoneeseen mikä oli selvästi parempi kuin edellinen. Huonon startin jälkeen vietimmekin ihanan viikon. Olemme olleet ennen Carda Beachilla 4 tähden hotellissa ja se onkin juuri sellainen mitä neljän tähden hotellilta odottaakin. Porto Bellon ranta on kuitenkin ihana ja parempi kuin Cardassa. Ranta oli todella siisti ja siellä oli paljon aurinkotuoleja. Pelkkää puhdasta hiekkaa. Ruoka oli erinomaista mutta se alkoi vähän toistaa itseään parin päivän jälkeen. Hotellissa oli vain 8 brittivierasta, loput olivat saksalaisia. Olisi ollut kiva jutella toisten vieraiden kanssa. Ihana allasalue ja mukava henkilökunta. Yöllä ei ollut nitään tekemistä joten menimme Kardenemaan parina iltana, Stone Roses Bar on hieno vaikka siellä ei tähän aikaan vuodesta ollutkaan hirveästi porukkaa. Joka puolella on aika hiljaista. Loppujen lopuksi reissu oli ihan kiva mutta neljä tähteä?! Ehkä vastaanottotilat ja ranta ovat neljän arvoisia, mikään muu ei pääse lähellekään. Niin, melkein unohdin: älkää vaivautuko menemään italialaiseen ravintolaan! Se on aivan samanlainen kuin pääravintola, siellä ruoka on vain buffetista! Kamala, ei mikään kunnon italialainen ravintola!

 
20.5.2024

Kirjoittanut LisaVDB95

Massage à éviter!

Hôtel sympa pour les enfants. Grosse déception pour le massage. Enceinte de à peine 3 mois je réserve un massage. Le jour J on me dit que je ne peux pas me faire masser car je suis enceinte. Je demande un remboursement qu’on me refuse. Je trouve cela vraiment scandaleux. Même les jambes et les bras ne sont pas permis. Vraiment dommage. Je ne recommande pas.

 
19.5.2024

Kirjoittanut Maik D

Sehr Entspannte Massage im SPA von Porto Bello Beach. Entspannte Umgebung mit eine wohlfühlen Atmosphäre

Ich bin sehr zufrieden mit SPA im Porto Bello Beach. Im SPA wurde ich im sehr entspannten Umgebung sehr herzlich von Ahmed Empfangen. Er ist auf meine Bedürfnisse eingegangen und hat mich sehr gut beraten und massiert. Ich würde hier wieder kommen.

 
14.5.2024

Kirjoittanut CGB2310

Geweldig!

Geweldige vakantie gehad! Alles is top geregeld. Personeel werkt hard en is altijd vriendelijk. Kamers zijn nieuw en schoon. Aan het strand en Aqua park echt fantastisch! Het eten is perfect voor ieder wat wils. Hier kun je echt tot rust komen.

 
14.5.2024

Kirjoittanut Fred P

Accueil plus que parfait , personnel au petit soins et à l’écoute . Ambiance très cosy . Je recommande absolument.

Accueil des plus chaleureux avec un personnel très très sympathique. Ils sont à votre écoute. L’ambiance est très cosy . Le massage était parfait . La personne au petit soins pour vous . À recommander sans hésitation. Un grand merci à eux pour m’avoir permis de m’évader un moment.