Mitsis Blue Domes Resort & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2-3/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita bungalowissa jaetulla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2 norm. vuodetta, 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5866 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä All Inclusive-hotelli, josta on kauniit näkymät yli Kardamenan. Allasalueella useita altaita, allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet. Hotellin ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaudestaan. Hotellin vieraat saavat käyttää maksutta hotellin Mitsis Norida Beach Hotel vesipuistoa.

Hotellilla on monipuolinen All Inclusive-tarjonta, johon sisältyy buffetravintola sekä useita à la carte –ravintoloita. Voit tehdä pöytävarauksia à la carte -ravintoloihin hotellin verkkosivuilla. Osa à la carte-ravintoloista avoinna lounaalla. Useita baareja, joissa tarjoillaan drinkkejä, välipaloja, jäätelöä ja alkoholittomia juomia. Huoliteltu pukeutuminen ravintoloihin, ei shortseja tai sandaaleita.

Hotellissa on tarjolla useita aktiviteetteja, kuten kuntosali, tennistä, minijalkapalloa, rantalentopalloa, vesipooloa, biljardia, pöytätennistä ja polkuveneitä. Spa ja hoitoja lisämaksusta sekä sisäuima-allas.

Päivä ja iltaohjelmaa koko perheelle. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikat sisältä ja ulkoa sekä elokuvateatteri. Lastenkerho 4-7 vuotiaille (miniklubi) ja 8-12 vuotiaille (maxiklubi) ja 13-15 vuotiaille (junioriklubi), englanninkielinen henkilökunta. Minidisko muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Matkatavarahuone. Silitystarvikkeet kysyttäessä vastaanotosta. Hotellin ranta on palkittu ympäristöpalkinto Blue Flagilla. Blue Flag -palkinto takaa korkean vedenlaadun, uimaturvallisuuden, kattavan ympäristöohjeistuksen kävijöille, luonnon oikeaoppisen kohtelun sekä muut ympäristö- ja laatukriteerit. Rajoitettua liikennettä hotellin ulkopuolella.

Jos haluat tutustua ympäristöön, hyppää paikallisbussin kyytiin ja matkusta vilkkaaseen Kardamenaan, josta löydät useita ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen pääravintolassa klo 04.00-07.00
 • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 07.00-10.30
 • Brunssi à la carte -ravintola Destination Greekissä, klo 08.00-12.00. Pöytävaraus vaaditaan
 • Leivonnaisia ja herkkuja Sweet Cornerissa, klo 08.30-00.30
 • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 12.30-14.30
 • Lounas italialaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 12.30-14.30 Pöytävaraus vaaditaan
 • Hampurilaisia, tacoja, tortilloja ja paljon muuta American Street Foodissa osoitteessa 11.00-18.00
 • Kreikkalaista katuruokaa, kuten gyroksia ja souvlakia rantaravintolassa, klo 11.00-18.00
 • Terveellisiä ruokia, mehuja ja smoothieita Vegan & Vitamin Barissa, klo 08.30-15.30
 • Illallispöytä pääravintolassa, klo 18.30-21.30
 • Illallinen ravintola Ellinadikossa kerran viikossa, klo 18.30-22.00 Pöytävaraus vaaditaan
 • Illallinen italialaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.00. Pöytävaraus vaaditaan
 • Illallinen meksikolaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.00. Pöytävaraus vaaditaan
 • Illallinen aasialaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.30. Pöytävaraus vaaditaan
 • Illallinen Etelä-Amerikan ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.00. Pöytävaraus vaaditaan
 • Illallinen Destination Greek -ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.00. Pöytävaraus vaaditaan
 • Päivittäinen minibaarin täyttö oluella, vedellä ja virvoitusjuomilla
 • Rajattomasti virvokkeita, paikallisia ja kansainvälisiä juomia, olutta ja viiniä, klo 08.00-24.00
 • Piknikkori lounaaksi voidaan järjestää ennakkotilauksesta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiin lähtöön saakka.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 varattavissa kaksikerroksinen perhehuone maaterassilla.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.