Mitsis Norida Beach Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungalowissa 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kaksikerroksinen perhehuone 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilavat huoneet, minibaari huoneissa täytettiin
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3128 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri, mukava hotelli hienolla rantasijainnilla. Rannalla vesiurheilulajeja lisämaksusta. Ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaudestaan. Norida Beach Mitsis Hotels koostuu päärakennuksesta jossa kahden hengen huoneet sijaitsevat sekä useammista erillisrakennuksista joissa on perhehuoneita. Viihdeohjelman äänet ja musiikki voidaan kokea häiritsevinä joissakin huoneissa. Rantabaari. Suurella allasalueella viisi allasta sekä yksi on merivesiallas. Pieni vesipuisto (ei suolavesi), jossa vesiliukumäkiä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Kaksi allasbaaria, joista toinen vain aikuisille iltaisin. Maksuton pyyhepalvelu.

Hotellissa on sekä buffet- että à la carte -ravintoloita; grilliravintola Smokey Grill, kalaravintola Big Blue, aasialainen ravintola Ni Hao ja pizzaravintola Oven on the Beach sekä useita baareja. Pääravintolassa on mahdollisuus tilata gluteenittomia, laktoosittomia, vegaanisia ja kasvisruokia etukäteen. Pääravintolassa järjestetään myös teemailtoja. Il Pizzaiolo -ravintolassa tarjotaan hotellin mukaan saaren parasta pizzaa sisältäen esityksen pizzan valmistamisen yhteydessä. Siisti pukeutuminen kaikissa ravintoloissa illallisaikaan. Aamiaisbuffetissa on nurkkaus, jossa on tarjolla perinteisiä kreikkalaisia ruokia. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus.

Hotellissa monipuoliset kuntoilumahdollisuudet, kuten ulkokuntosali, tennis, aerobic, vesijumppaa, rantalentopalloa, pöytätennistä, melontaa ja polkuveneitä. Rannalla on vesiaktiviteetteja lisämaksusta. Lapsille on tarjolla leikkipaikka, aktiviteettiohjaaja ja ulkoelokuvateatteri. Lastenkerho 5-7 vuotiaille lapsille englanninkielisellä henkilökunnalla, klo 10.00-17.30 ja iltaohjelmaa klo 20.00-21.00. Heinä-elokuussa Maxi Club 8-11-vuotiaille lapsille ja Junior Club 12-16-vuotiaille.

Maksuton wifi koko hotellissa. Nopeampi yhteys lisämaksusta.

Korkeuseroja hotellialueella, huoneistojen etäisyys rannasta vaihtelee. Etäisyys rannalle voi olla joistain huoneista 150 metriä. Hotellin vierestä kulkee paikallisbussi Kardamenaan.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen, klo 04.00-07.00.
 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Myöhäisiä välipaloja buffetista, klo 22.00-04.00.
 • Brunssi, klo 09.00-12.00 ja lounas klo 12.30-14.00, à la carte -ravintola Smokey Grillissä.
 • À la carte -illallinen kerran viikossa, klo 18.30-22.00, grilliravintola Smokey Grillissä.
 • À la carte -illallinen kerran viikossa, klo 18.30-22.00, kala- ja äyriäisravintola Big Bluessa.
 • À la carte -illallinen kerran viikossa, klo 18.30-22.00, aasialaisessa Ni Hao -ravintolassa.
 • Crepejä Creperiessä, klo 08.30-00.30.
 • Jäätelöä, klo 10.00-24.00.
 • Pizzaa, klo 10.30-18.00, Pizza Oven on the Beachissä.
 • Iltapäivätee, klo 17.00-19.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista, klo 10.00-02.00.
 • Lastenkerho 4-12 -vuotiaille (englanninkielinen henkilökunta), klo 10.00-17.30 ja 20.00-21.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Suosittelemme, että varaat pöydän à la carte -aterioita varten hyvissä ajoin. Voit tehdä sen hotellin verkkosivuilla kohdassa Dining.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 varattavissa myös kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Kardamena

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle yhdeksän altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

Akti Palace

All Inclusive -hotelli Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto.

Lagas Aegean Village

Lagas Aegean Village on mukava hotelli upeilla näkymillä Aigeianmerelle, ja se sijaitsee lähellä rantaa Kardamenassa. Hotellilla on suuri allasalue ja aivan vieressä on kaunis hiekkaranta, josta löytyy myös mukavia varjoisia paikkoja mäntyjen alta. Hotellilla on tarjolla monia aktiviteetteja koko perheelle. Puolihoito sisältyy hintaan.