Kokemuksia Mitsis Blue Domes Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 43 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Oma allas, runsaasti ravintoloita ja baareja. All inclusive hyvä, etenkin juomien osalta
-
Tämä ei liity hotelliin, vaan paluumatkan lentokenttäkuljetukseen. Saimme Apollolta viestin, että kyyti lähtee klo 9, +-15 minuuttia. Kuitenkin klo 8 jälkeen respasta soitettiin, että kyyti odottaa. Kuskilla oli annettu aika 8.20. Se oli ilmeisesti oikein, koska seuraavalla hotellilla olivat joutuneet odottamaan meitä. Harmi oli vain, ettei ehditty syödä aamiaista.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-25


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-23


8 10:stä

+
Siisti mukava alue, hyvä ruoka.
-
Ehdottomasti liian pitkät jonot ruoka/julmapaikkoihin, etenkin lasten kanssa ruokaa ei voi jonottaa 45 minuuttia.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-09


10 10:stä

+
Hotellissa parasta oli monipuolinen ja laaja ravintolatarjonta.
-
Meillä oli huone merinäköalalla toisessa kerroksessa.Sinne oli kulku vain metallisia kierreportaita pitkin: matkatavaroiden kanssa hankala kulkea...

Vahvistettu asiakas: 2023-05-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Blue Domes Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

5805 arvostelua
Erinomainen
 
3805
Erittäin hyvä
 
1177
Hyvä
 
522
Ei kovin hyvä
 
200
Huono
 
101

Viimeisimmät 5 arviota

20.10.2019

Kirjoittanut Footprints714051

Häämatka 2019

Nyt on kyllä sellanen helmi että pois alta! Kaikki puitteet kunnossa tässä hotellissa en voi kun kehua. ruokailu sekä juomien siemailu tässä hotellissa on suoranaista herkkua. hotelli on todella kaunis ja todella siisti, ainut miinus mitä voi sanoa on Torakat mutta niitä nyt on joka paikassa melkeen joka paikassa.

 
23.9.2019

Kirjoittanut Hilmeri62

Viiden tähden lomapaikka

Palvelu oli erinomaista ja henkilökunta loistavaa. Uskomattoman tilava kylpyhuone kahdella suihkulla jossa laskutilaa tavaroille paljon. Huone hyvänkokoinen ja sänky ihana. Rauhallinen sijainti lähellä rantaa. Hyvät allasalueet ja altaita paljon. Korkeuseroa on jonkin verran .Välipalapaikkoja kuusi joissa todella erinomainen tarjonta. Muita ravintoloita neljä. Monipuolinen ruokatarjonta, ystävällinen henkilökunta,huoneen sijainti ja meri tietysti.Huoneen lattioiden pesu saisi olla parempaa.

 
13.7.2019

Kirjoittanut Meianjengi

Täydellinen perheloma

Vietettiin reilu viikko hotellissa ja oltiin todella tyytyväisiä. Palvelu, ruoka ja miljöö oli loistavaa. Palaamme tänne varmasti. Mukana oli lapset 8- ja 7-vuotta. Ainoa negatiivinen asia oli altaiden suolainen vesi.

 
28.4.2019

Kirjoittanut KaleviKekkonen Turku, Suomi

14 päivää pelkkää mukavuutta ja lepoa.

Olimme 2 viikkoa tenniskentän viereisessä bungalowissa. Loistava sijainti , rauhallinen ympäristö, lyhyt matka rantaan. Hyvä allasbaari vieressä, loistavat Mojitot Angelan ja Felipen valmistamina. Rannassa mahtavat snorklausvedet ja sopivan matala lapsellekin. Hotellin ravintolat hyviä, heikoin ehkä meksikolainen ja healthy corner. Paras Ellenadiko ja buffet. Menen uudestaan. Lasten maailma altaassa aika tanakka klooraus, pientä kloori-ihottumaa jos ei pessyt uimaria hyvin uinnin päälle.

 
26.3.2014

Kirjoittanut Sea_admirer Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava loma

Valitsin tämän hotellin koska se on uusi, laadukas, kauniilla paikalla, täyshoidolla, rannalla, ja olin täysin tyytyväinen valintaani. Mahtavaa: -sijainti -henkilökunta -meri -tyylikäs uusi sisustus, pittoreski ympäristö -vesiliikunta -ranta -Greek Ouzeri (ihastuimme paikkaan ja sen henkilökuntaan). Joitain pieniä miikkoja löytyi, mutta niistä ei ollut niin paljon haittaa - ei diskoa, ruokailuaikoina juomia saa vain tarjoilijalta (vain valko/punaviiniä, ei roseviiniä, ei mahdollisuutta täyttää itse lasia), erittäin vaikea saada paikkaa teemaravintoloista lokakuussa. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä loma.