Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone bungalowissa jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on ulkotila ja pääsy altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on oma allas. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi ja maaterassi. Alakerrassa on olohuone ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta sekä kylpyhuone, jossa on kylpyamme, suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuoneosio, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä suihku ja wc. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 64 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, joiden välissä on lasiseinä ja lasiovi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta - täytetään päivittäin. Nespressokeitin sekä vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle