Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Huoneissa taulu-tv ja puhelin. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakki ja tohvelit. Silityslauta ja -rauta pyynnöstä. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Parveke merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa. Huoneissa taulu-tv ja puhelin. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Silityslauta ja -rauta pyynnöstä. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kylpytakki ja tohvelit. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Terassi tai parveke, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone bungalowissa jaetulla altaalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita bungaloweissa. Huoneissa taulu-tv ja puhelin. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Silityslauta ja -rauta pyynnöstä. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Kylpytakki ja tohvelit. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Terassi tai parveke, osassa huoneita merinäkymä. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Raikkaita kahden hengen huoneita, joista pääsy omaan uima-altaaseen. Huoneissa taulu-tv. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Kylpytakki ja tohvelit. Silityslauta ja -rauta pyynnöstä. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Terassi tai parveke, osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kaksikerroksinen perhehuone

Tilavia kaksikerroksisia perhehuoneita. Leveitä portaita pitkin pääsee ylempään kerrokseen. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huoneissa taulu-tv ja puhelin. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Kylpytakki ja tohvelit. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: Noin 64 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta joita erottaa lasiovi. Huoneissa taulu-tv. Blu-ray dvd pyynnöstä. Nespressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton minibaari jossa vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakki ja tohvelit. Silityslauta ja -rauta pyynnöstä. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Amme ja erillinen suihku, sekä wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle