Kokemuksia Green Garden Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 453 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Parempi keittiövarustus. Siivooja tiskasi astiat huolimattomasti. kaksion, jossa oma uima-allas vesi oli likaista. Hotellissa ei ollut mitään aktiviteetteja aamujoogan lisäksi, esim tenniskenttää tms.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-09


9 10:stä

+
Lämmitetty uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-09


9 10:stä

+
Lämmin allas, tilava huoneisto, aurinkoinen parveke.
-
Huoneistojen välinen äänieristys on heikko. Pari pientä harmia sisäänkirjautuessa - huoneiston lukko oli epäkunnossa, allaspyyhkeet puuttuivat, sisäänkirjautumisessa 45 min viive siivousta odotellessa.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-09


8 10:stä

+
Oma keittiö, parveke
-
Roska-auto voisi hakea roskat muuhun aikaan kuin 02-04!

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


7 10:stä

+
Todella hyvä ruoka, aamiainen.
-
Uudet sängyt!

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-26


9 10:stä

+
Ensimmäinen huoneisto maaterssilla oli tosi kylmä, mutta kun maksoimme lisää, saimme mieleisen, lämpimän huoneiston! Erotus oli kyllä mielestäni vähän liikaa!
-
Maayerassien huoneistot (golfkentälle päin) lämpimämmiksi ja siistimmiksi! Muuten hotelli täydellinen ja henkilökunta todella ystävällistä!

Vahvistettu asiakas: 2021-12-12


7 10:stä

+
Lapsille omat oikeat sängyt
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


9 10:stä

+
Rauhallinen kokonaisuus, erityisesti yöaikaan, eikä päivisinkään haitallisia ääniä. Huoneisto avara ja hyvä sijainti hotelli alueella !
-
Korjatkaa ihmeessä ne parvekkeiden liukuovet !!! Avaaminen ja sulkeminen voimalaji, joka ei ainakaan naisilta onnistu !! Ja niiden lukitukset umpisurkeita, joita ei voinut lukita, mahdollisesti vaurioitettu aiemmin kun yritetty avata väkisin ????? Tiedoksi : Kaikki asukkaat eivät ole all inglusive asiakkaita, joten olisi odottanut tuon tasoiselta hotellilta ravintolaa, josta olisi voinut tilata/ ostaa muutakin kun iltaisin vain "buffet" ruokailun ! Suuri miinus !!! Nyt lähimmät ruokapaikat yli 1 km päässä alhaalla kaupungissa !

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


8 10:stä

+
Tilava huone hyvällä näkymillä. Allasalue todella hyvä, upea puutarha.
-
Astiat olivat likaisia.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Green Garden Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

2806 arvostelua
Erinomainen
 
1753
Erittäin hyvä
 
715
Hyvä
 
214
Ei kovin hyvä
 
72
Huono
 
52

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2019

Kirjoittanut TainaY68

Huoletonta perhelomaa😁

Golf kenttä⛳ Siisti puutarha ja altaat🌻⛲ mukava nurmikko ja leppoisa tunnelma. Lapsille on paljon erilaisia aktiviteetteja. Hienot ja siistit huoneet. Mukavat sängyt. Henkilökunta on iloinen,auttavainen ja mukava. Hiljainen yöllä. Hieno allas alue.

 
6.4.2019

Kirjoittanut s_suonpuro Hämeenlinna, Suomi

Todella hyvä👍

Hotelli hyvässä kunnossa, henkilökunta erittäin avuliasta ja mukavaa. Ruoat olivat hyviä ja joka päivä oli erilainen teema ruoassa. Kun ottaa all inclusiven saa pieniä naposteltavia pitkin päivää hakea ravintolalla olevalta juoma ja ruoka pisteeltä joka on naposreltavia varten, siinä on pientä suolasta ja makeaa. Coca colaa saa myös juoda miten paljon haluaa. Allas on mukavan lämmin ja tuoleja on riittävästi auringon ottoa varten. Hotellilla on oma kuntosali jossa laitteita on riittävästi. Ympärillä golfkenttä joten hotelli on hyvin rauhallinen. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Siam Mall ja Siam Park. Keskustaan noin meiltä 30min kävely matka. Huone on tilava ja siisti. Hotellilla oli pieni kauppa jossa myydään kaikkea tarvittavaa. Hotellin respassa on tavaroille säilytystä jos lento lähtee vasta illalla ja suihku tilta jos menee altaalle vielä huoneen luovutuksen jälkeen. Hotellilta menee aamulla bussi rannalle joka on ilmainen. Iltapäivällä bussi tulee takaisinpäin. Lapsille on oma alue hotellin toisessa päässä jossa on leikkipaikka ja ns. Leikkikatu. Lapsille puuhaa päivittäin ja ilta esityksiä on joka ilta.

 
23.4.2016

Kirjoittanut MrMaikkeli Kerava, Suomi

Hmmm....

Keskitasoinen paikka ja melko äänekäs. Kaikki pinnat laatoitettu, jonka vuoksi äänet raikaa helposti. Huone ihan asiallinen ja hyvin varusteltu. Sijainti ihan jees nähden keskustaa - prox 2,5km. Hotellilta keskustaan on vain yksi reitti ja jos liikut myöhään yöllä kävellen, joudut kulkemaan kadun/puiston läpi jossa harjoitetaan maailman vanhinta ammattia.

 
13.3.2016

Kirjoittanut SeijaMaarit Kotka, Suomi

Lomalla Green Garden Resortissa Tenerifalla

Hotelli oli siisti ja rauhallinen. Piha ja allasalue oli todella viihtyisä. Henkilökunta oli palvelualtista. Erityisplussa suomalaiselle Riitalle respassa. Viihdyimme hyvin. Kolmiossa majoittuu hyvin neljä aikuista. Viides henkilö nukkui olohuoneen kaapista esiintulevassa lisävuoteessa, mutta hänen matkatavaroilleen ei ollut minkäänlaista säilytystilaa. Muutenkin kaipasimme seinille koukkuja ja kylpyhuoneeseen laskutilaa tavaroille. Alakerran makuuhuone oli tilava ja siellä oli hyvin kaappitilaa. Raput alakertaan olivat hankalat. Aamiainen oli todella runsas ja maistuva. Söimme yhtenä iltana buffeeillallisen, mutta se ei ollut kovin erikoinen. Sahara-ravintolassa sen sijaan söimme oikein hyvin. Hotelli oli aika kaukana keskustasta ja rannalta. Siksi ilmainen bussikuljetus voisi kulkea usemman kerran päivässä ja myös iltaisin. Käytimme aika paljon takseja, jotka olivat edullisia ja luotettavia. Hotellissa oli useamman kerran viikon aikana laadukasta iltaohjelmaa.

 
1.2.2016

Kirjoittanut tene2016 Oulu, Suomi

Kahden viikon lomamatka tammikuussa suite huoneistossa oli erinomainen valinta. Aamulla sai herätä linnun lauluun.

Henkilökunta oli ystävällinen. Erityiskiitos vastaanoton Riitalle. Suomenkielen taitoisen virkailijan,hotellin siisteyden ja rauhallisen sijainnin vuoksi oli kuin olisi tullut kotiin. Lähellä monenlaisia liikuntaan aktivoivaa mahdollisuutta; silmän kantamattomiin rantoja, Montanan kukkula, La Gomeran retket yms. Autoilijat ovat teiden ritareita huomioidessaan jalankulkijat.