Kokemuksia Green Garden Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 300 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huoneisto siisti ja tilava, hotellin piha-alue viihtyisä
-
Huoneen astioita olisi voinut olla enemmän, huoneisto kuudelle ja esim. haarukoita vain kolme.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


9 10:stä

+
Sijainti, kompakti kokonaisuus
-
Huonenumeroiden opastus hotelliin tulessa

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


8 10:stä

+
Iso huoneisto ja hyvin varusteltu. Miellyttävä sisäpiha.
-
Kylpyhuoneeen ilmastointi ei toiminut lainkaan. Seurauksena kostean ummehtunut ilma ja pistävä haju, jota yritettiin pesuaineen huonolla menestyksellä peittää. Ilmastointi korjattava.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


9 10:stä

+
Rauhallinen, tilava. Parveke iso ja valoisa.
-
Keittiöön kuivauskaappi. Ruokapöytä puuttui ( oli vain baaritiski ja kaksi baarijakkaraa) ja tuolit. Vessaan lisää tasoja sekä nauloja pyyhkeille.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-01


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-23


9 10:stä

+
siaitsi maantasossa
-
mahdollisuus käyttää suomenkielistä opasta useammin

Vahvistettu asiakas: 2020-02-23


9 10:stä

+
Puhtaus ja ympäristö
-
Ok

Vahvistettu asiakas: 2020-02-16


9 10:stä

+
Ammattitaitoinen henkilökunta
-
Erillinen kahvila toisi lisäarvoa ja viihtyvyyttä asiakkaille

Vahvistettu asiakas: 2020-02-16


9 10:stä

+
Rauhallisuus ja luotettavuus. Lapsen kannalta tosi hyvä. Paljon virikettä ja hyvät altaat. Löytyi myös leikkiseuraa lapsille. Huoneistossa parasta oli väljät tilat perheen kannalta.
-
Kaikki oli hyvin, en tiedä mitä voisi vielä parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-02


9 10:stä

+
Siisteys, mukavat tilat huoneessa. Hotellin ympäristö oli laitettu kauniiksi,istutukset sekä kivoja penkki / lepotiloja.
-
Koska emme olleet allinclusive asiakkaita, lounas ym. tarjottavaa oli huonosti. Vain puffee pöytää tarjottiin ruokailuun.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Green Garden Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

2730 arvostelua
Erinomainen
 
1697
Erittäin hyvä
 
698
Hyvä
 
210
Ei kovin hyvä
 
72
Huono
 
53

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2019

Kirjoittanut TainaY68

Huoletonta perhelomaa😁

Golf kenttä⛳ Siisti puutarha ja altaat🌻⛲ mukava nurmikko ja leppoisa tunnelma. Lapsille on paljon erilaisia aktiviteetteja. Hienot ja siistit huoneet. Mukavat sängyt. Henkilökunta on iloinen,auttavainen ja mukava. Hiljainen yöllä. Hieno allas alue.

 
6.4.2019

Kirjoittanut s_suonpuro Hämeenlinna, Suomi

Todella hyvä👍

Hotelli hyvässä kunnossa, henkilökunta erittäin avuliasta ja mukavaa. Ruoat olivat hyviä ja joka päivä oli erilainen teema ruoassa. Kun ottaa all inclusiven saa pieniä naposteltavia pitkin päivää hakea ravintolalla olevalta juoma ja ruoka pisteeltä joka on naposreltavia varten, siinä on pientä suolasta ja makeaa. Coca colaa saa myös juoda miten paljon haluaa. Allas on mukavan lämmin ja tuoleja on riittävästi auringon ottoa varten. Hotellilla on oma kuntosali jossa laitteita on riittävästi. Ympärillä golfkenttä joten hotelli on hyvin rauhallinen. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Siam Mall ja Siam Park. Keskustaan noin meiltä 30min kävely matka. Huone on tilava ja siisti. Hotellilla oli pieni kauppa jossa myydään kaikkea tarvittavaa. Hotellin respassa on tavaroille säilytystä jos lento lähtee vasta illalla ja suihku tilta jos menee altaalle vielä huoneen luovutuksen jälkeen. Hotellilta menee aamulla bussi rannalle joka on ilmainen. Iltapäivällä bussi tulee takaisinpäin. Lapsille on oma alue hotellin toisessa päässä jossa on leikkipaikka ja ns. Leikkikatu. Lapsille puuhaa päivittäin ja ilta esityksiä on joka ilta.

 
23.4.2016

Kirjoittanut MrMaikkeli Kerava, Suomi

Hmmm....

Keskitasoinen paikka ja melko äänekäs. Kaikki pinnat laatoitettu, jonka vuoksi äänet raikaa helposti. Huone ihan asiallinen ja hyvin varusteltu. Sijainti ihan jees nähden keskustaa - prox 2,5km. Hotellilta keskustaan on vain yksi reitti ja jos liikut myöhään yöllä kävellen, joudut kulkemaan kadun/puiston läpi jossa harjoitetaan maailman vanhinta ammattia.

 
13.3.2016

Kirjoittanut SeijaMaarit Kotka, Suomi

Lomalla Green Garden Resortissa Tenerifalla

Hotelli oli siisti ja rauhallinen. Piha ja allasalue oli todella viihtyisä. Henkilökunta oli palvelualtista. Erityisplussa suomalaiselle Riitalle respassa. Viihdyimme hyvin. Kolmiossa majoittuu hyvin neljä aikuista. Viides henkilö nukkui olohuoneen kaapista esiintulevassa lisävuoteessa, mutta hänen matkatavaroilleen ei ollut minkäänlaista säilytystilaa. Muutenkin kaipasimme seinille koukkuja ja kylpyhuoneeseen laskutilaa tavaroille. Alakerran makuuhuone oli tilava ja siellä oli hyvin kaappitilaa. Raput alakertaan olivat hankalat. Aamiainen oli todella runsas ja maistuva. Söimme yhtenä iltana buffeeillallisen, mutta se ei ollut kovin erikoinen. Sahara-ravintolassa sen sijaan söimme oikein hyvin. Hotelli oli aika kaukana keskustasta ja rannalta. Siksi ilmainen bussikuljetus voisi kulkea usemman kerran päivässä ja myös iltaisin. Käytimme aika paljon takseja, jotka olivat edullisia ja luotettavia. Hotellissa oli useamman kerran viikon aikana laadukasta iltaohjelmaa.

 
1.2.2016

Kirjoittanut tene2016 Oulu, Suomi

Kahden viikon lomamatka tammikuussa suite huoneistossa oli erinomainen valinta. Aamulla sai herätä linnun lauluun.

Henkilökunta oli ystävällinen. Erityiskiitos vastaanoton Riitalle. Suomenkielen taitoisen virkailijan,hotellin siisteyden ja rauhallisen sijainnin vuoksi oli kuin olisi tullut kotiin. Lähellä monenlaisia liikuntaan aktivoivaa mahdollisuutta; silmän kantamattomiin rantoja, Montanan kukkula, La Gomeran retket yms. Autoilijat ovat teiden ritareita huomioidessaan jalankulkijat.