Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita parvekkeella aurinkoisella paikalla (osassa katto parvekkeen yllä). Huoneistot sijaitsevat toisessa kerroksessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiöön. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, jääkaappi ja pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila baaritasolla. Wifi mukana. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Televisio kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita, joissa iso parveke ja terassi aurinkotuoleineen, molemmat ulkotilat parkkipaikan ja aamuauringon suuntaan. Sisääntulokerroksessa on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone hiustenkuivaimella, suihku ja wc sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertaiset keittiövälineet. Ruokailutila baaritasolla. Maksuton wifi. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 90 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio omalla altaalla

Kaksioita ulkotilalla, jossa on oma allas ja aurinkotuolit, golfkentän ja aamuauringon suuntaan. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila baaritasolla. Maksuton wifi. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa maaparveke aurinkoisella paikalla, osassa katto ulkotilan päällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila baaritasolla. Maksuton wifi. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja.Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-kolmio omalla altaalla

Kaksikerroksisia kolmioita, joissa on pieni, oma allas. Suuri parveke sekä terassi altaalla ja aurinkotuoleilla, molemmat ulkotilat ovat parkkipaikan ja aamuauringon suuntaan. Sisääntulokerroksessa on makuuhuone ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, kylpyhuone hiustenkuivaimella, suihku ja wc sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Ruokailutila baaritasolla. Maksuton wifi. Makuuhuoneessa ilmastointi, olohuoneessa kattotuuletin. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yhden makuuhuoneen perhehuone

Hiljattain remontoituja yhden makuuhuoneen perhehuoneita maaparvekkeella. Osassa huoneistoissa on katto pation päällä tai varjoisa sijainti golfkentälle päin. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittiössä on baaritiski. Mahdollisuus lisävuoteisiin kokoontaitettavissa vuoteissa. Keittovarustus, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (lämmitys tai jäähdytys) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Lähellä oleva läpikulkuliikenne voidaan kokea häiritseväksi joissakin huoneissa/huoneistoissa.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.