Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita toisessa kerroksessa. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö baaritasolla. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Laattalattia kaikissa huoneissa. Keittolevyt, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittiövarustelu ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (mahdollisuus lämmitykseen tai viilennykseen) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Aurinkoinen parveke (osassa parvekkeita on katto). Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kolmio

Kodikkaasti sisustettuja, tilavia kaksikerroksisia kolmioita. Kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Olohuone ja minikeittiö baaritasolla. Laattalattia kaikissa huoneissa. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Keittiövarustus, mikroaaltouuni, jääkaappi pakastinlokerolla, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (mahdollisuus lämmitykseen tai viilennykseen) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Suuri parveke ja terassi aurinkotuoleilla; molemmat pysäköintialueen ja aamuauringon suuntaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 90 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio omalla altaalla

Superior-kaksioita, joissa on oma allas ja aurinkotuolit sekä näkymät golf-kentälle. Ulkotilalle paistaa aamuaurinko. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Keittiövarustus, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (mahdollisuus lämmitykseen tai viilennykseen) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita maaparvekkeella. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö baaritasolla. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Laattalattia kaikissa huoneissa. Keittiövarustus, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (mahdollisuus lämmitykseen tai viilennykseen) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Ulkotilat ovat aurinkoisia, mutta osassa on katto. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Superior-kolmio

Tilavia ja kodikkaita superior-kolmioita kahdessa kerroksessa, joissa ulkotila ja pieni uima-allas. Kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja keittiö baaritasolla. Laattalattia kaikissa huoneissa. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Keittolevyt, mikro, jääkaappi pakastinlokerolla, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittiövarustelu ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (mahdollisuus lämmitykseen tai viilennykseen) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta suihkulla ja wc:llä. Suuri parveke sekä ulkotila maatasossa, jossa yksityinen allas sekä aurinkovuoteet. Ulkotila on parkkipaikan ja aamuauringon suuntaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 90 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yhden makuuhuoneen perhehuone

Hiljattain remontoituja yhden makuuhuoneen perhehuoneita maaparvekkeella. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty makuuhuone, olohuone ja keittiö baariratkaisulla. Mahdollisuus lisävuoteisiin kokoontaitettavissa vuoteissa. Keittiövälineet, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Kaikissa huoneissa laminaattilattia. Tv SVT World - ja skandinaavisilla tv-kanavilla. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi makuuhuoneessa (lämmitys tai jäähdytysmahdollisuus) ja kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaparveke aurinkoisella paikalla, osassa katto ulkotilan päällä tai varjoisassa paikassa golfkentälle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Läpikulkuliikenne lähistöllä voi tuntua häiritsevältä joissakin huoneissa/huoneistoissa.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.