Radisson Blu Resort & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Radisson Blu Resort & Spa on tasokas hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 4-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamupala,siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4066 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Resort & Spa on moderni hotelli charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Kaksi allasaluetta, joista löytyy suolavesiallas ja erillinen lastenallas, joka on lämmitetty talvisin vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Lastenaltaaseen ja sen palveluihin pituusraja on 140 cm. Aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellialueella on buffetravintola ja à la carte-ravintola Felini, jossa tarjotaan välimerellistä ruokaa. Pöytävaraus vaaditaan à la carte -ravintolaan. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Snackbaari, mikä tarjoilee yksinkertaisia italialaisia annoksia ja pientä purtavaa.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille. Spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Maksuton pilates, jooga, lentopallo, jalkapallo, koripallo ja kiipeilyseinä. Tennis ja padel lisämaksusta. Kilometrin pituinen juoksurata.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu. Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, missä pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metrin päässä rannalta ja viihtyisältä satama-alueelta, missä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hyvä tietää

  • 22.1. aloitetaan kymmenen arkipäivän lattiaremontti vastaanoton läheisyydessä. Remontti voi häiritä päiväsaikoja.
  • Hotellin spa on suljettu huoltotöiden vuoksi 20.–26.5.2024.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talvella 2024/2025 kahden hengen huonetta ei ole varattavissa.

Hotellit Puerto de Mogán

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa on hotelli, joka on rakennettu kanarialaisen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.

Cordial Muelle Viejo

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon olemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä kaunis allasalue, jossa on kolme allasta. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.

Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.

Cordial Magec Taurito

Koe pienen Tauriton lomakohteen rauhallisuus! Siellä laakson rinteessä upeissa merimaisemissa sijaitsee mukava huoneistohotelli Cordial Magec Taurito. Huoneistoista tulee täydellinen toinen koti loman ajaksi, ja hotellissa on sekä kuntosali treenaamista varten että allasalue rentoutumista varten.