Cordial Mogan Valle

  • Hyvä perhehotelli
  • Modernit huoneistot
  • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä hotellin kaunis allasalue lisää lomatunnelmaa. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2–6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lämmitetyt uima altaat. Siivous myös melko hyvä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2896 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cordial Mogan Valle on kanarialaistyylinen hyvin suunniteltu huoneistohotelli Puerto de Mogánissa. Hotelli muodostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on vastaanotto.

Viihtyisällä allasalueella on kaksi lämmitettyä allasta. Altaiden vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Vesileikkipuisto lapsille. Kaksi poreallasta, aurinkoterassi aurinkotuoleineen sekä allasbaari.

Kaksi ravintolaa, joista toinen buffetravintola. Snackbaari. Loungebaarista voi tilata yksinkertaisia annoksia, ja siellä järjestetään iltaisin ohjelmaa. Päivä- ja iltaohjelmaa. Maksuton wifi koko hotellialueella. Lastenkerho 4–8-vuotiaille. Lapsille on ohjelmaa 4 tuntia aamupäivisin ja iltaisin minidisko. Leikkipaikka.

Kuntosali lisämaksusta. Spa, jossa hierontaa, sauna, hamam ja jacuzzi lisämaksusta. Maksuton pöytätennis. Biljardia lisämaksusta. Polkupyörien vuokrausta. Noin 100 metriä pieneen kauppakeskukseen, jossa kauppoja ja ravintoloita. Noin 800 metriä rannalle sekä tunnelmallinen satama-alue, jossa kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

Kun matkustat hotelliin uutena vuotena ja ostat puolihoidon, hintaan sisältyy myös uuden vuoden illallinen.

Kausikohtaista huomioitavaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi hotellilla on seuraavia muutoksia kaudelle 2021/2022:

  • Allas/snackbaari ja ravintola suljettu.
  • Yksi allas ja kahluuallas on auki, kaksi muuta allasta auki vain korkeasesongin aikaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.