Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuode ja vuodesohva. Satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Tilava parveke tai terassi. Vuorinäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta superior-huoneesta väliovella. Tilava parveke tai terassi allasnäkymällä. Molemmissa huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Siivous 7 krt/vk. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.