Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi ja näkymät vuorille. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi ja allasnäkymä. Perhehuoneet koostuvat kahdesta superior-huoneesta, joiden välissä on ovi. Kummassakin huoneessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.