Cordial Mogan Playa

  • Ensiluokkainen hotelli
  • Paljon aktiviteetteja
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tyylikäs hotelli, joka on rakennettu kanarialaiseen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu, ystävällisyys ja asiakkaan huomioiminen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5177 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieno kanarialaisen arkkitehtuurin mukaisesti rakennettu hotelli. Vastaanotto sijaitsee rakennuksessa, jota koristaa värikäs lasikupoli. Kaksi allasaluetta, joiden altaat lämmitetään vähintään 20-asteiseksi (talviaikaan). Altaan lämpötila voi pudota muutamia asteita aamuisin, iltaisin ja sadesäällä. Altaiden ympärillä on hiekkareunus ja poreallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Erillinen lastenallas ja leikkipaikka. Lastenkerho hotellin alueella.

Spa (ikäraja 18 vuotta), jossa on lämmitetty allas, hierovia suihkuja, hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Poreallas, sauna, höyrysauna ja pieni kuntosali. Cordial Mogan Playassa on useita ravintoloita, joissa on tasokas palvelu, sekä kansainvälisellä että kanarialaisella keittiöllä. Ravintola Los Guayres on saanut Michelin-tähden. Baareja ja yökerho. Iltaohjelmaa järjestetään useita kertoja viikossa. Monia aktiviteetteja kuten keilaus, tennis ja pelinurkkaus lisämaksusta.

Tietokone, jossa on internetyhteys lisämaksusta sekä maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu. Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, missä pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metrin päässä rannalta ja viihtyisältä satama-alueelta, missä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Hotellilta voi vuokrata maastopyöriä, ja hotelli myös järjestää pyöräretkiä lisämaksusta. Bussipysäkki lähellä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Matkustaessasi jouluna tai uutena vuotena ja ostat puolihoidon hintaan sisältyy joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

Hyvä tietää

Hissi on vain rakennuksissa, joissa on kahden hengen huoneita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.