Kokemuksia Cordial Mogan Playa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 118 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä palvelu, ystävällisyys ja asiakkaan huomioiminen
-
Mielestäni olisi hyvä jos ennakkoon opastettaisiin mm. päivällisen kattauksista. Hotel Cordial Morgan Playassa oli kaksi kattausta illassa. Minulle jäi vielä vähän epäselväksi pitääkö vieraan mennä aina samaan kattaukseen ja valita joka ilta sama pöytä. Pukukoodi olisi hyvä myös ennakkoon kertoa päivällisvieraille ENNEN matkaa. Hyvä tietopaketti asiakkaalle olisi tervetullut, ettei tarvitse sitä eri lähteistä "haalia".

Vahvistettu asiakas: 2020-02-15


8 10:stä

+
Upea puutarha, hyvä aamiainen, upeat ilotulitukset uutena vuotena, rauhallinen ja hiljainen, kaikki tarpeellinen saatavilla
-
Uima-allastuolien varailu kielloista huolimatta oli ihan holtitonta, respassa vieraiden passikopioita lojui näkyvillä, hotellin yhteydessä oleva Michelin-ravintola jäi testaamatta, koska meidän olisi sitä varten pitänyt käydä ostamassa muodolliset juhlavaatteet (joita ei esim. Helsingin fine dining ravintoloissa vaadita) ja se hieman harmitti ja tuntui vanhanaikaiselta

Vahvistettu asiakas: 2020-01-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-02


9 10:stä

+
- ympäristö - sijainti - siisteys - palvelu
-
koska 4-5 tähden hotelli, niin tällöin pitäisi saada - nopeampi wifi - safety box maksuttomaksi - hotellihuoneisiin vesitäydennykset

Vahvistettu asiakas: 2019-11-02


9 10:stä

+
Huikea aamupala. Selkeästi ystävällinen henkilökunta kautta linjan.
-
Olin noin puolivuotta sitten esittänyt suoraan hotelliin toiveen, että huoneemme ei olisi terassi huone, mutta lähettämääni viestiin ei vastattu milloinkaan ja huone oli tietysti maan tasalla. Emme sitten kuitenkaan siellä enään tähän puuttuneet, vaikka aisia olikin mielessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-11-02


9 10:stä

+
Laaja ja kaunis hotellin alue kasveineen. Rauhallinen hotelli. Huoneiden näköaloissa paljonkin eroja ja kaikista ei kovin hyvät näköalat. Aamupala hyvä ja runsas.
-
Iltaruoka ei kovinkaan hyvää mutta kylällä kannattaa käydä muualla syömässä. Huoneet jo hieman kuluneet ja siivous ei kovin huolellista.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cordial Mogan Playa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

5159 arvostelua
Erinomainen
 
3859
Erittäin hyvä
 
1035
Hyvä
 
207
Ei kovin hyvä
 
37
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

29.10.2019

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Erittäin viihtyisä hotelli.

Cordial Mogan Playa on yksi parhaista hotellikokemuksistamme. Kauniit ja persoonalliset rakennukset, joita ympäröi iso ja upea puutarha. Se oli todella hyvin hoidettu ja kasveilla oli lajikkeesta kertovat nimikyltit. Hotellilla on myös upea kaktuspuutarha. Isoja uima-altaita on kaksi ja niissä on toinen puolikas lapsille sopivan matalaa ja toinen osio sopii aikuisillekin syvyyden ollessa uimiseen riittävä (1,6 m). Aamiaisbuffet oli runsas ja laadukas. Ostimme 3 voucheria hotellin buffet -päivälliselle (20 eur per aikuinen ja 10 eur lapsilta). Sekin oli laadukas, mutta vaihtelua ei ollut kovin paljoa - siksi en haluaisi täysihoitopakettia ostaa. Hotelli sijaitsee sopivan lähellä kylän keskustaa, rantaa ja satamaa (noin 500 metriä) ja hotellin vieressä on hyvä Dino -supermarket. Vuokra-auton sai parkkiin hotellin autohalliin. Tänne haluamme mennä uudestaankin, ja myös Puerto de Mogan lomakohteena on meidän perheen makuun parasta, mitä Gran Canaria tarjoaa. Sopii hyvin aikuiseen makuun ja perheille - bilettävää nuorisoa tässä kohteessa ei näkynyt.

 
9.10.2018

Kirjoittanut Jukka_and_Aira Helsinki, Suomi

Rentouttavaan lomanviettoon

Erittäin suositeltava hotelli rentouttavaan lomanviettoon. Palvelu on ystävällistä, muttei pokkuroivaa. Hotellialue on todella iso ja viihtyisän puutarhamainen. Aamiaisbuffetti on runsas ja maukas, erikoisuutena voinee pitää noutopöydän kuohuviini- ja vodkatarjoilua! Allasbaarien ruoka ei ole kulinaarista huippua, mutta ajaa asiansa välipalana. Muita hotellin ravintoloita emme käyttäneet. Aurinkopetejä on riittävästi ja altaiden lämpötila oli mukavat 28 astetta. Kaikkiaan yksi viihtyisimpiä hotelleja, jossa olemme käyneet.

 
18.7.2018

Kirjoittanut 185katjak Helsinki, Suomi

Lapsiperheelle kiva kokemus

Matkustin yksin kahden lapsen kanssa ja päädyin Cordialiin arvostelujen perusteella. En olisi voinut olla tyytyväisempi. Huoneet ovat kivat ja sängyissä hyvä nukkua. Kylppäri iso ja avoin + kylpyamme josta lapset tykkäsivät kovasti. Hotellissa on kaksi uima-allasaluetta! Uiminen siellä on siis kivaa kun voi vuoropäivin vaihtaa maisemaa. Rantsuunkin kävelee alle 10 minuutissa uhmaikäisen 5 vuotiaan kanssa ;) Hotellilla on kivasti ohjelmaa ja puuhaa: Lapsille 3 tuntia ohjattua tekemistä, aikuisille joogaa ja pilatesta, aquabikingiä.. mitä ikinä haluatkaan. Lapsille illalla oli disko ja aikuisille taikashowta. Kirsikkana kakun päällä trampoliinihuone ja keilausta. Ei paljon muita huvituksia viikon lomalle kaivattu. Puerto de Moganin alueen ravintolat ovat erinomaisia. Hinta vaihtelee 7 euron pitsasta useamman kympin pihveihin. Suosittelen ehdottomasti alueen ravintoloita. Aamupala Cordialissa oli 10 luokkaa, mutta illalla oli kiva syödä muualla. Cordial haluaa että alueen yrittäjiä tuetaan! Vastapäätä olevan ostoskeskuksen Jungle Rockin hampparit olivat aivan vertaansa vailla. Kävelykadullla oleva pitseriakin tarjosi uskomattoman espressoelämyksen. Suosittelen siis kaikille lomaa Cordialissa, me emme pettyneet!

 
20.1.2018

Kirjoittanut Eevaliisa13 Espoo, Suomi

Aktiivinen lepoloma upeassa ympäristössä

Jo ensivaikutelma hotellin sisääntuloaulaan hulppea! Suuresta koostaan huolimatta ei hotellista tullut massiivista vaikutelmaa. Huoneet sijoitettu useisiin rakennuksiin, ympäristö ja sisäpihat kuin trooppisia puutarhoja. Erityisesti ihastuimme ja osallistuimme runsaaseen vapaa-ajan ohjelmaan! Allasalueella reippaiden liikunnanohjaajien opastuksella saimme osallistua mm. aquagymiin, poolbikingiin, pilatekseen, joogaan, strethingiin. Hauskoja olivat myös iltapäivisin yhdessä tehdyt coctailit, sangriat ja smoothiet. Yhdessä tehtiin ja yhdessä juotiin! Eikä maksanut mitään! Pidimme myös sunnuntaisin pidettävästä kansainvälisestä jumalanpalveluksesta hotellin kauniissa pienessä kirkossa. Iltaisin oli tarjolla monenlaisia musiikkiesitysiä, mm. Tres Tenores konsertti. Hotellin ravintola Los Guayres on suositeltava vaihtoehto rantaravintoloille, erityisesti laadun suhteen. Mutta myös myös hintakin on kilpailukykyinen..

 
30.11.2017

Kirjoittanut 081085 Uusimaa, Suomi

Kaunis hotelliympäristö mukavalla henkilökunnalla

Viihtyisä hotelli, jossa on upeat kaksi allasaluetta porealtaineen. Hotellin puutarha on kaunis ja ympäristöstä pidetään huolta jatkuvasti. Joka puolella oli siistiä ja mukava olla. Hotellin huoneet olivat tavanomaiset, ei mitään ihmeellistä. Sängyt ihan hyvät nukkua, mutta lakannoiden alla olleet tekokuitu-muovisekoita patjansuojukset tekivät öistä aika hiostavia. Ilmastointi pelasi kiitetettävästi ja huoneet siivottiin päivittäin. Hotellialue oli iso ja tekemistä löytyi altaalla olon lisäksi mm. tenniskenttä, pieni keilahalli, spa & kauneushoitola sekä hotellivieraat pääsivät maksutta arkeologiselle kaivaukselle, jossa pääsi vuorenrinnettä pitkin tutustumaan löydettyihin hautoihin ja asuinsijoihin ja samalla mahtaviin maisemiin (käynti kohteeseen hotellialueen sisäpuolelta). Aamupala oli runsas, monipuolinen ja maittava. Myös allasbaareissa oli monipuolinen tarjonta. Hotellin arvostettuun Los Guayres -ravintolaan kannattaa ehdottomasti mennä jonain iltana syömään. Ravintolan maistelumenu oli todella loistava, maukas ja täyttävä. Hotelli sopii rauhallisesta menosta, nautiskelusta, laadusta ja altaalla loikoilusta pitävälle pariskunnalle. Miksei myös lapsiperheille. Altaissa oli matalat päädyt myös lapsille ja hotellialueelta löytyi lasten leikkihuone ja ulkoa leikkikenttä. Lapsiperheitä oli tosin vähemmän, joten lapsille saattaa tulla tylsää, kun ei löydy välttämättä uusia leikkikavereita.